iPad mini 2

Hur du ser på DVD-filmer på iPad Mini 2

iPad mini 2

Denna guide kommer att berätta för dig hur du konverterar dina DVD-filmer och titta på dem på din iPad Mini 2. Och vad är det bästa DVD-rippning programvara?

iPad Mini är en fantastisk 7,9-tums tablet. Och Apple släppte den andra generationen av iPad Mini oktober 22, 2013. En av de mest anmärkningsvärda förbättringen är Retina Display. Den har en skarp 2048 x 1536 upplösning, fyra gånger högre upplösning än föregående generation. Det är verkligen en god nyhet för de filmälskare. De kan njuta av otroliga detaljer i videor.

Vi behöver innan konvertera DVD till iPad Mini 2

  • Anslutningskabeln för iPad Mini 2
  • Din DVD-film skivor eller DVD-filer. Eller så kan du ladda ner de senaste HD-filmer här.
  • DVD-rippning programvara - här använder vi Wonders Video Converter Ultimate. Det är ett kraftfullt verktyg som kan hantera både DVD och HD-video, även ladda ner video formulär YouTube och bränna video till DVD-skiva.

Konvertera DVD till MP4 för iPad Mini 2

Bästa videoformat för iPad Mini 2 är H.264 MPEG-4, AAC-ljud-codec. Och det program som du just hämtat har en speciell optimerad profil för iPad Mini 2 & 1. Nu följer stegen.

Steg 1: Importera DVD till programmet

Kör programmet och mata in din DVD-skiva till enheten. Klicka på "Load DVD" och välj sökvägen från din DVD drvie. Eller du kan importera DVD-mappar och ISO / IFO-filer.

P.S. Dra & Drop är också tillgängliga.

Konvertera dvd till ipad mini 2

Steg 2: Välj utdataformat

Man kan välja utmatningsformat på höger av programmet. Välj “Anordning > Apple > iPad Mini 2″ i den nedrullningsbara menyn. Du kan se detaljer i profilen under enhetens miniatyrer: MP4, H.264-video-codec och AAC-ljud-codec.

P.S. Du kan göra några förskotts inställningar genom att klicka på “Inställningar” under profil detalj. Men jag föreslår att använda standardinställningarna. Eftersom programmet redan har satt upp för dig.

RIP dvd till ipad mini 2

Steg 3: Starta DVD till MP4 konvertering

När alla inställningar är inställda. Klicka den största “Konvertera” knappen för att starta utvecklingen för att konvertera DVD till MP4. Du kan få de konverterade filer snabbt genom att klicka “Öppna mapp“.

P.S. Kontrollera Slå ihop alla videor i en fil kan hjälpa dig att slå ihop några videoklipp som du vill en stor en fil. Detta är mycket användbart när titta på TV-serie.

Konvertera dvd till ipad mini 2

Steg 4: Anslut din iPad med datorn och kopiera den till enheten

Anslut din iPad med datorn med USB-kabeln. Kör iTunes och överföra filmen till din iPad Mini. Det skulle ta ett tag. Sedan kan du njuta av dina DVD-filmer på din iPad Mini allt.

Knappen Dela