iPhone5S

Hur överföra bilder från iPhone till datorn

iPhone har en underbar inbyggd kamera, du kan fånga många vackra bilder och HD-video med den. Och du kan också spara bra bilder från vissa program till telefonen. Här visar vi dig hur du överför personliga foton och videoklipp till din dator.

Först att veta, du kan överföra de enda bilder och videor som tagits av enhetens kamera eller tagna på enheten(se Apples handledning). Men inte de som synkroniseras från iTunes.

För att kopiera de foton och videoklipp till din dator enkelt, du bör ha en iPhone Transfer programvara. Det är en enkel att använda och verkligen workful verktyg, du kan ladda ner MobileGo för iOS Windows-version här, och även för Mac användare.

Överför foton från iPhone till PC

Nu börjar vi att överföra bilder från din iPhone, iPod, eller iPad till PC, Följ bara stegen:

Steg 1: Anslut din iPhone med datorn

Installera och starta programmet som du bara ladda ner ovan. Anslut sedan din iPhone till datorn, programmet kommer att upptäcka din enhet och visa den i programfönstret automatiskt.

Obs: Eftersom programvaran måste ringa några Apples teknik, du installera den senaste iTunes först.

Exportera bilder från iphone till dator

Steg 2: Kopiera bilder från iPhone till datorn

Välj din enhet, och klicka “resenärer” i katalogträdet för att öppna en fotohantering fönster. Markera de bilder eller mappar som du vill ha och klicka “Export till”. Välj sedan att spara sökvägen. Och du kan också dra och släppa bilder direkt till din dator.

Exportera bilder från iphone till dator

Obs: MobileGo för iOS är helt kompatibel med alla Apple-enheter, inklusive de nyaste iPhone 5S. Klicka här för att få information om alla stödda Apple-enheter.

MobileGo för iOS är verkligen en enkel att använda och workful program. Du kan hantera din kamerarullen och samlingar lätt nu!

Knappen Dela

  • Mecool

    Tack, Det är bra att kommentera avsändarens foto iphone vers pc