iPod touch

Hur överföra musik från Android till iPod

iPod touch

Finns det något sätt att överföra musik från min Android till iPod Touch 4G? Jag skulle vilja veta hur man ska skicka mp3-filer från Android Samsung Galaxy till iPod.

iPod är en underbar musikspelare. Apple har släppt den 5: e generationens iPod Touch. Om du har många låtar på din Android smartphone eller surfplatta och vill överföra dem till iPod, hur?

Först, du kan inte direkt exportera musiken utan Softare som iTunes. För det andra, för annan plattform, du kan inte föra över filer från Android-enhet till iOS-enhet lätt, antingen. Men, med Wonders MobileTrans, du kan göra det enkelt, överföra all din musik från Android-enhet till iPod med bara 3 steg.

Ladda ner denna Android till iPod överföring verktyg på datorn. Den är kompatibel med tusentals Android-enheter och alla iPod-modeller.

Hur överföra musik från Android till iPod

Denna del är en snabbguide visar processen att överföra musik från Android-enhet till iPod. Lets’ kolla upp det!

Steg 1: Installera och kör Android till iPod överföring verktyg

Du bör installera och köra MobileTrans på din dator. Det är bara kompatibel med Windows OS. Du kan se en primär fönster som denna när du kör det.

Steg 2: Anslut din iPod och Android-enhet till datorn

Anslut båda av den Android-enhet och iPod Touch till datorn med hjälp av USB-kablar. Programmet identifierar enheterna automatiskt. Efter det, ser du den Android-enhet visas till vänster, och iPod dyker upp till höger. Uppgifterna kommer att överföras från den vänstra enheten till rätt enhet. Och när du behöver ta bort musiken på din iPod för att skapa utrymme för överföringen, kryssa bort “Rensa data före kopia ".

Obs: Du kan ändra placeringen av de två enheterna genom att klicka “Flip”. Efter det, Du kan överföra musik från iPod till Android-enhet.

Steg 3: Kopiera musik från Android till iPod

Programmet kan överföra musik, kontakter, videor och foton, etc.. Och vi vill bara kopiera musik, tip "Music" och klicka på "Starta kopiering". Överföringen framsteg kommer att ta ett tag. Efter avslutat, klicka på "OK" för att comfirm. Du musik är allt i iPod nu.

Klicka för att försöka MobileTrans att överföra musik mellan Android och iPod.

Knappen Dela