Transfer-iPhone-data-to-Galaxy-S5

Hur du överföra data från iPhone till Galaxy S5

Du skulle bli glad när du plockar upp en ny Galaxy S5, men var i lite problem med att kopiera dina kontakter, meddelanden, kalendrar, bilder och andra data från din iPhone till Galaxy S5. Här kommer att introducera dig 2 sätt att överföra data från din iPhone till Galaxy S5.

Metod 1: Överför data till galaxen med hjälp av Samsung Smart Switch app till mobilen

Samsung skriva en gratis app som heter Smart Switch Mobile att hjälpa människor att föra över viktig information som lagras i din iCloud säkerhetskopior så att iPhone-användare kan vara mer villiga att använda den nya Galaxy S5. Det är ett program som gör det enkelt att överföra kontakter, meddelanden, resenärer, musik och andra data från din gamla smartphone (För närvarande stöder flyttar från de flesta iPhone, Björnbär, LG, Nokia (Symbian) och Samsung smartphones) till en Galaxy S4, S5 och andra modeller.

1. Tillbaka upp din iPhone med hjälp av iCloud. (Se även: Säkerhetskopiera din iPhone med iCloud)

2. Plocka upp ditt nya Galaxy S5 och installera gratis Samsung Smart Switch Mobile app från Google Play Store.

3. Starta appen, välja Importera från iCloud. Ange sedan ditt Apple-ID och lösenord. När du har loggat in, peka på den senaste säkerhetskopian i listan och vänta på information för att fylla.

överföring-data-till-galaxy-s5

4. På nästa sida kommer att lista innehållet i säkerhetskopian efter kategori. Välj vilka objekt du vill överföra eller bara kryssa Markera alla totransfer alla data. Tryck sedan på Import knappen längst ner. Ett nytt meddelande visas på skärmen, förklarar hur man överför större objekt som musik och video till din nya Samsung Galaxy S5.

Transfer-data-to-Galaxy-S5-2

5. Beroende på din anslutningshastighet, och storleken av backup-, importen skulle ta ett tag. Efter överföringen är klar, tryck på Klar knappen för att avsluta applikationen. Din kontaktperson, meddelanden och annan information är i din Galaxy S5 nu. Sedan kan du ta bort appen.

Metod 2: Överför data från iPhone till Galaxy S5 använda MobileTrans programvara

Olika med Smart Switch Mobile, MobileTrans är ett shareware. Det utvecklades av Wondershare Software. Det kommer att hjälpa dig att överföra data mellan iPhone, Android, Nokia (Symbian) telefoner och BlackBerry i ett klick. Absolut, din Galaxy S5 ingår. Faktiskt, några andra Android smartphones.

Först, måste du ladda ner den här (För Windows och för Mac) . Följ sedan stegen.

1. Starta de MobileTrans efter att du installerat det

välja Telefon till telefon Transfer läge. Programvaran stöder också Återställ från säkerhetskopior, Säkerhetskopiera din telefon Och Radera din gamla telefon om du vill sälja.

2. Conect både din iPhone och Galaxy S5 till din dator

Anslut din gamla iPhone och nya Galaxy S5 till din dator i taget. Efter att programmet känner igen anordningarna, det kommer att visa innehållet på din iPhone så här. Bocka för de objekt som du vill överföra. Från iPhone till Android, du kan överföra kontakter, textmeddelanden, resenärer, musik och video.

Obs: För framgångsrikt överföra värdefulla data från iPhone, Programmet kommer att behöva iTunes installerat. Och det kommer att påminna dig om att om du inte har iTunes.

3. För över allt du ville data till din nya Galaxy S5

Klicka Starta kopiering -knappen för att påbörja överföringen. Programvaran kommer att fråga dig om du vill radera alla data på Android-telefon genom att kryssa Clear Data före Copy. Detta skulle minska dubblering av uppgifter om din nya telefon om du har skrivit en del information innan eller den tidigare använts under en kort tid av en vän eller familjemedlem. Överföringsprocessen kommer att ta en stund beroende på din anslutningshastighet och datastorlek.

Obs: Koppla inte från vare sig iPhone eller Android-telefon tills MobileTrans programvara gör dig uppmärksam på att hela överföringen är klar.

Knappen Dela