iPhone-galaxy

Hur du överföra data från iPhone till Samsung Galaxy S4

Denna guide visar hur man överför data från iPhone till Samsung Galaxy S4. Du kanske stött på ett stort problem om du vill byta din gamla iPhone till en utmärkt Samsung Galaxy S4. Du kan inte överföra data (kontakter, textmeddelanden, resenärer, etc.) från iPhone till Galaxy S4 på grund av deras olika plattformar. Apple och Google erbjuder inte en lösning för överföring av data mellan iOS och Android.

Saker vi behöver

  • Din gamla iPhone och nya Samsung Galaxy S4
  • Den USB-kablar för iPhone och Galaxy S4
  • En dator med Windows-system. För överföring Verktyget är baserat på Windows. Det fungerar på Windows 8/7/Vista/XP/2000, både 32bit och 64bit.
  • En 3: e parts telefon dataöverföring verktyg - Mobil Trans. Den kan överföra dina kontakter, textmeddelanden, musik, videor och foton från din gamla iPhone till Galaxy S4 med lätthet, även kan konvertera musik-och videofiler till Galaxy S4 kompatibla format. Den stöder iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 4S, iPhone 3GS och iPhone 4 körs på iOS 5, iOS 6 och iOS 7.

Obs: Före start, vänligen säkerhetskopiera din iPhone uppgifter Först.

Hur man överför data från iPhone till Galaxy S4

Steg 1: Kör telefonen överföra verktyg

Montera telefonen överföring verktyg och kör den. Du kommer att se gränssnittet som detta.

MobileTrans-hem

Steg 2: Anslut din iPhone och Samsung Galaxy S4 både till datorn

Använd USB-kablar för att ansluta din iPhone och Samsung Galaxy S4 både till datorn. Programmet kommer att upptäcka dina två enheter. Efter det, ser du iPhone till vänster, och Galaxy S4 till höger. Den vänstra är original telefon, och den högra är destination telefon. Uppgifterna kommer att överföras från vänster till höger. Och du kan lätt byta ut dem genom att klicka på “Flip” i centrum. Och om du vill ta bort de ursprungliga uppgifterna om Galaxy S4, Bara kryssa “Clear Data före Copy” flik.

iPhone till galaxy

Steg 3: Överföra data från iPhone till Galaxy S4 Med Mobile Trans, du kan överföra kontakter, textmeddelanden, resenärer, musik och video på din iPhone till Galaxy S4 på en gång. När du vill överföra en del av uppgifter, bara välja vad du vill. Klicka “Starta kopiering” att påbörja dataöverföring. När överföringsförloppet är avslutat, klicka “OK” för att avsluta.

iPhone till galaxen s4

nu, data på din iPhone är på din Galaxy S4. Mobil Trans, vilket är praktiskt och effektivt , gör det så lätt att överföra data från iPhone till Samsung S4.

Knappen Dela