Topp 7 Bästa gratis DVD Ripper programvara

Även om Blu-ray är redan allt vanligare idag. DVD är fortfarande dominerande på marknaden. Och en DVD Ripper programvara skulle vara ett måste ansökan om DVD-älskare. Du kan kopiera innehållet på DVD till en videofil genom att koda DVD i MP4, AVI, MKV, MÅLTIDER, WMV eller andra videoformat. Den rippade filen kan sparas på dator eller annan enhet, som mobiltelefoner och tablet, för vidare redigering, säkerhetskopiering, delning eller uppspelning.

Om du har en stor samling av DVD-filmer och musikvideor, vill extrahera ett kapitel eller göra fullständig säkerhetskopia av dem. Du kan behöva DVD Ripper. Och om du letar alltid gratis DVD Ripper, vet inte vilket är det bästa. Här kommer vi att ge dig en genomgång av Top Free DVD Ripper.

Se även: Bästa gratis DVD Ripper programvara för Mac

Jag testade flera gratis DVD brännare, det är verkligen svårt att säga vilken som är bäst. Kanske A stöder olika output videoformat, men kan inte dekryptera det skydd. Kanske B kan rippa den senaste skyddade DVD-skivor. Emellertid, det kommer att ta timmar att rippa en DVD. Även få ett bättre resultat när använda C och D tillsammans.

Låt oss ta en titt på som är på listan nu.

WinX DVD Ripper: Bäst snabbaste Gratis DVD Ripper att konvertera och rippa DVD till MP4, AVI, WMV, iPhone, Android

WinX DVD RipperWinX DVD Ripper är en fristående fri DVD-rippning programvara för Windows och Mac. Det kan rippa DVD till olika videoformat inklusive MP4, WMV, MÅLTIDER, FLV, MPEG, eller DVD till iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP stödde videor med snabb fart utan 3rd-part codec-paketet.

Det är freeware och shareware. Gratis versionen kan du ta bort alla vanliga DVD-kopieringsskydd, inklusive CSS kryptering, regionskod, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, etc.. och rippa DVD till Video. Samtidigt stöder inte den senaste Disney skyddade DVD. Om du vill göra det, du behöver uppgradera till Platinum eller använda andra program för att ta bort kopieringsskydd först.

Handbroms: Öppen källkod video omkodare, stöder nästan alla format

HandbromsHandbrake är vår favorit video kodare för sin enkla, LÄTTANVÄND, enkel att installera, och kraftfull tweaking alternativ för att få bästa konvertera kvalitet som följd. Det är ett open source verktyg för att konvertera video och DVD till nästan alla format, tillgänglig för Windows, Linux eller Mac OS X.

Det är perfekt, men bara kan läsa och koda icke-skyddade DVD. För det är olagligt. Så du behöver använda en 3rd-parts programvara för att ta bort Proctection först, Till exempel, AnyDVD är ett bra val, sedan läsa och rippa DVD med Handbrake.

DVDFab HD Decrypter: Kopiera DVD-och Blu-ray till tom skiva eller hårddisk, två kopieringslägen

DVDFab-hd-decrypter
Faktiskt, DVDFab HD Decrypter är en del av DVDFab DVD Copy och Blu-ray Copy. Så det är mer som en DVD Copy snarare än DVD Ripper. Fungerar som en gratis DVD Decrypter, det kan ta bort skyddet och kopiera DVD / Blu-ray-innehåll till intetsägande skiva eller hårddisk(fri version kanske inte stöder senaste dekryptera skydd). Det kan du antingen kopiera hela skivan eller bara kopiera huvudfilmen.

Den fria versionen kan bara göra 1:1 kopiering, stöder inte komprimera en DVD9 till en DVD5. Eller du kommer att behöva betala. Den kan läsa in skiva, mapp och ISO-avbild, och matar ut samma.

MakeMKV: Ett klick souliton för att konvertera DVD och Blu-ray till MKV

MakeMKVMakeMKV kan snabbt och enkelt rippa DVD-och Blu-ray-skivor till högkvalitativa MKV-filer med ett enda klick. Det kan bara produktionen i MKV-format och stöder alla kommersiella DVD-och Blu-ray-skivor skydd. DVD-rippning kommer alltid att vara gratis, men Blu-ray-rippning är bara gratis för så länge 30 dagar.

MakeMKV omvandlar videoklipp från proprietär (och vanligtvis krypterad) skiva i en uppsättning av MKV filer, bevara mest information men inte ändra det på något sätt. Så det är väldigt snabbt, det kan konverteras så fort enheten kan läsa data.

Obs: Den MKV-formatet kan lagra flera video / ljudspår med all meta-information och bevara kapitel. Det finns många spelare som kan spela MKV-filer nästan på alla plattformar, du kanske intresserad av Bästa 4 MKV-spelare på Mac OS X.

Format Factory: Rippa DVD och mucis skivor till många filformat som lämpar sig för bärbar enhet

format-fabrikenSom dess namn, detta gratisprogram är starkast på sina många filformat som stöder, inklusive video till video, ljud till ljud, DVD till video, och även bild till bild. Det är flexibelt och anpassningsbart och låter dig ändra flera inställningar output som att lägga till vattenstämplar, undertexter och en hel del andra alternativ.

Format Factory stöder rippa skyddade DVD, men till min prov, det kan bara en del av dem. Kanske kan den bara stödjer några gamla CSS skyddade DVD-skivor.

Format Factory är gratis, men det finns så många irriterande annonser på dess gränssnitt.

Freemake: Kraftfull ultimata gratisprogram för att konvertera video och DVD

Freemake-video-omvandlareFreemake är en kraftfull ultimata programvara, det är inte bara en video converter, men också en DVD Ripper, DVD-brännare, Blu-ray-brännare, Online MP3 Converter, Bildspel maker och mer. Den stöder 200+ input format och kan konvertera video till bärbara enheter, såsom iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Björnbär, etc.. Bränn video till DVD och Blu-ray-skiva. Rips online video genom direkt webbadress klistras från 50+ platser.

Men det har inte stöd för krypterade DVD-skivor heller. Det kraschar på nästan alla mina kommersiella dvd-skivor som t.ex. Thor och Iron Man 3.

Obs: Och denna programvara behöver. NET Framework 4.0 Client Profile. Om du inte har det, Freemake installationsguiden kommer att installera den till din PC.

DVD Shrink: GRATIS lösning för krympande original DVD på inspelningsbara medier.

DVD-ShrinkDVD Shrink är ett av de mest populära gratis DVD brännare som effektivt kommer att backa upp DVD-skivor, som har ett elegant gränssnitt med en unik förmåga att komprimera DVD-data till den standard 4,7-gig DVD. Det kan rippa DVD till din hårddisk som videofiler eller som en ISO-bild. Sedan kan du bränna ut filer genom att integrera med Nero eller annan DVD-bränning.

Det har inte uppdaterats sedan den släpptes i 2006, och kanske inte kan dekryptera vissa DVD-skivor med nyare kopieringsskydd.

Hämtningssida

Nu när du har sett toppen 7 bästa gratis DVD brännare. Några av dem är inte stöd för krypterade DVD. Vissa har en fantastisk bildkvalitet. Till mitt test, några kan ta bort de flesta av kryptering, medan vissa inte. Så, kanske använda två eller tre av dem kan hantera din DVD perfekt.

Knappen Dela