backup-plus

Hur hämta förlorade filer från Seagate Backup Plus

Seagate Backup Plus är en värdig efterträdare till den ärevördiga GoFlex linjen, erbjuder en killer kombination av hastighet, enkel användning, och mångsidighet. Och det mest utmärkande är att säkerhetskopiera dina filer från datorn en filerna har ändrats. Emellertid, du kan inte undvika filer förlust katastrof på grund av vissa orsaker som radering eller virusattack.

När du hittat dina filer missade, vänligen sluta använda Seagate Backup Plus. Eftersom du kan fortfarande använda professionella verktyg för att få dina filer tillbaka. De filer som du tror att de har gått förlorade på grund av radering eller formatering är faktiskt fortfarande någonstans på din disk. Eftersom utrymmet filerna upptar endast markeras som “tillgängliga för att återanvända” och filerna blir osynliga.

du kan använda Wondershare Data Recovery för att hämta dina filer tillbaka med bara några få steg. Oavsett filerna går förlorade på grund av virus attack, träning, korruption, radering eller något annat skäl, om de inte är fysiskt skadad, detta program kan hjälpa till att hämta dem snabbt och säkert.

Ladda ner Wondershare Data Recovery här och installera den

Och nu, låt oss få vår sista styr start med Guideläge i Wondershare Data Recovery.

Steg 1, välja den filtyp som du vill återställa
Anslut din Seagate Backup Plus med USB-porten, och starta programmet. Det kommer att gå med Mode Wizard, och du behöver bara svara 2 enkla frågor för att starta filer återvinning. Det första steget är att välja vilken typ av filer som du vill återställa. Om du inte är säker på det, Du kan välja alla filtyper och gå till nästa steg.

Steg 2, välja var filen vinner från
Och i detta steg, Du kan välja "på en särskild plats"Och välj den partition där du förlorat dina filer och klicka sedan på"Nästa". När startskanning, ta “Aktivera djup skanning“, som kan hjälpa dig att hitta tillbaka förlorad fil mer fullständigt och få bättre resultat, men den behöver mer tid.

Steg 3, Förhandsgranska filer och återställa vad du vill
När skanningen är klar, du kommer att se alla ersättningsgilla filer listas i skanningsresultatet med filtyp och sökväg. Du kan mäta vilken fil du behöver hämta med filnamnet. Om du inte kommer ihåg namnet, Du kan också förhandsgranska dem en efter en och kontrollera dem du vill återställa. Och bara på "Åter"För att få dem tillbaka till din dator.

Gratis nedladdning Data Recovery för Windows

Knappen Dela