förlorad iPhone sms

Hur till Hämta utplånat Text Meddelandena från iPhone

Textmeddelanden faktiskt inte få bort

Apple iOS butiker varje textmeddelande du någonsin gjort på din iPhone även du har tagit bort. När du använder Spotlight-sökning för att hitta något och kanske kommer du att finna att vissa textkonversationer du gjort månader sedan, som togs bort av dig själv, visar fortfarande upp!

Apple kundsupport bekräftade att och berättade det enda sättet att permanent ta bort alla textmeddelanden och e-post , är att göra en total återställning, eller återställa till fabriksinställningen på iTunes. Denna metod kommer att radera alla data från telefonen. Din kontaktperson, apps, och inställningar raderas även.

Så, Om du tog bort dina textmeddelanden av misstag. Förlorade dem på grund av jailbreak, eller uppgradera till den senaste iOS. Du har fortfarande chans att hämta dem. Här visar vi dig 5 metoder för att hämta de textmeddelanden som du tagit bort från en iPhone.


5 metoder att hämta utplånat text meddelandena från iPhone

Här presenterar vi 5 sätt att återställa den förlora text meddelandena från iPhone. Välj en som passar din nuvarande situation. Vi kan behöva iTunes och iCloud backup under återställningsprocessen.

 1. Hämta raderade textmeddelanden direkt från iPhone
 2. Extrahera text meddelandena från iCloud-säkerhetskopia använder iPhone Backup Extractor
 3. Extrahera SMS från iTunes backup med iPhone Data Recovery programvara
 4. Hämta raderade textmeddelanden direkt från iCloud (Fri)
 5. Återskapa förlorade meddelanden från iTunes backup (Fri)

Metod 1: Hämta raderade textmeddelanden direkt från iPhone

Denna metod är tillämplig i fall av människor förlorade sina textmeddelanden tag har ingen backup. Den är lämplig för alla iPhone generation, inklusive iPhone 6 Och 6 Plus.

Vi kommer att behöva en 3rd-parts iPhone Data Recovery verktyg för att hjälpa oss, som direkt kan skanna telefonen och hitta raderade innehållet, sedan sätta dem tillbaka till din iPhone eller Spara på datorn.

Först, Hämta iPhone Data Recovery programvara och installera det.. Det har både Windows och Mac-version. Följ sedan stegen.

Steg 1: Anslut din iPhone till datorn och köra verktyget iPhone data recovery.
Anslut din iPhone till datorn och dra inte det under processen återvinna. Öppna sedan programmet, de viktigaste gränssnittet visas som nedan.

återvinna meddelandena från iPhone

Steg 2: Starta skanningsprocessen för att hitta de förlora meddelandena
När du klickar på den “Starta Scan” knapp, programmet kommer att börja skanna din telefon och försöka hitta alla data på enheten, inklusive de borttagna.

Steg 3: Förhandsgranska och återskapa borttagna textmeddelanden från iPhone
Efter skanning, alla funna data visas i kategorierna, Du kan förhandsgranska meddelanden. De borttagna är i orange. Markera de du behöver och klicka på “Åter” knapp. Programmet kommer att be dig om du vill spara dem på din enhet eller till datorn.

återvinna meddelandena från iPhone


Metod 2: Extrahera text meddelandena från iCloud-säkerhetskopia använder iPhone Backup Extractor

Denna metod är lämplig för dem som backas upp sin iPhone med iCloud. Du kan extrahera den iCloud backup-fil och få meddelanden. Även har du inte din iPhone runt, Du kan fortfarande exportera textmeddelanden ut till datorn.

Naturligtvis, Du bör hämta den iPhone Backup Extractor programvara Först.

Steg 1: Välj återställningsläge och ansluta till ditt iCloud-konto
Kör programmet och Välj återställningsläge av “Återhämta sig från iCloud Backupfiler”, sedan logga in på ditt iCloud-konto. Programmet skulle inte hålla poster för ditt konto, lösenord eller innehåll när som helst under dina sessioner.

Steg 2: Hämta din iCloud-säkerhetskopia och analys
Efter att du loggat in på iCloud, programmet kommer att visa dig alla iCloud-säkerhetskopior. Välj den senaste en och klicka på “Ladda ner”, Kryssa för typ av filer du vill ladda ner, Klicka “Nästa” att fortsätta. När du klickar på “Starta Scan” knapp, programmet kommer att ladda ner filen med säkerhetskopian och analys det.

extrahera bilder från iCloud

Steg 3: Förhandsgranska och återställa de textmeddelanden som du vill från iCloud backup
Väntar på skanningen är klar. Du kan förhandsgranska alla meddelanden i din iCloud-säkerhetskopia. Kontrollera dem och markera dem du behöver. Klicka sedan på “Åter” knappen för att spara dem på din dator. Programvaran kommer att fråga om du vill återställa dessa meddelanden till din iPhone om den är ansluten med datorn under återställningsprocessen.

återvinna meddelandena från iPhone


Metod 3: Extrahera SMS från iTunes backup med iPhone Data Recovery programvara

Denna metod är mycket lik metod 2; skillnaden mellan dem är att denna metod är Använd iTunes backup. Vi vet, iTunes skapar en säkerhetskopia varje gång du synkroniserat din iPhone med datorn. Så detta ger oss en möjlighet att återställa data.

Du bör hämta programvaran först precis som innan.

Steg 1: Välj iTunes återställningsläge
Kör programmet och Välj återställningsläge ”återvinna från iTunes Backup File”. Det kommer att identifiera och lista alla iTunes-säkerhetskopior på datorn. Välj den senaste en och slå “Starta Scan”.

återvinna meddelandena från iPhone

Steg 2: Förhandsgranska och återskapa tidigare data
Efter ett tag, alla data i filen iTunes backup skulle utvinnas och visas i kategorier. Den innehåller borttagna och befintliga meddelanden på enheten. Att skilja dem, Vänligen slå på “Endast Visa borttagna objekt”. Plocka dessa text du vill ha och klicka på den “Åter” knapp. Meddelandena kan återvinnas direkt till din iPhone om du håller din iPhone ansluten med datorn under återställningsprocessen.

återvinna meddelandena från iPhone


Metod 4: Hämta raderade textmeddelanden direkt från iCloud (Fri)

Om du har säkerhetskopierat din iPhone till iCloud, du kan återskapa din iPhone textmeddelanden från säkerhetskopian (iCloud backup kan vara den bästa backup du har för det kan säkerhetskopiera din enhet automatiskt via Wi-Fi varje dag medan den är påslagen, låst, och är ansluten till en strömkälla. Få detaljer om vad icloud backar upp).

Denna metod gäller för alla iPhone generation kör iOS 5 eller senare. Men du ska veta att, Detta kommer att radera det nuvarande innehåll och inställningar på din iPhone först och sedan kopiera gamla data. Det innebär att om du har några nya meddelanden efter du förlorat misstag SMS, då kan du förlorat de nya texterna.

återställa iphone från iCloud-säkerhetskopia

1. På din iPhone, Gå till Inställningar > Vanliga > Programuppdatering. Om en nyare version av iOS är tillgänglig, Följ instruktionerna på skärmen för att hämta och installera den.

2. Kontrollera att du har en aktuell säkerhetskopia att återställa från.
På iOS 8 Anordning: Gå till Inställningar > icloud > Förvaring > Hantera lagring, Tryck på en enhet som listas under säkerhetskopior för att se datum och storlek av dess senaste säkerhetskopian.
På iOS 7 Anordning: Gå till Inställningar > icloud > Förvaring & säkerhetskopiering > Hantera lagring, Tryck på en enhet som listas under säkerhetskopior för att se datum och storlek av dess senaste säkerhetskopian.

3.Gå till Inställningar > Vanliga > Återställ, Tryck sedan på “Radera allt innehåll och inställningar”.

4. I inställningsassistenten, gå vidare till “Konfigurera enheten”, Tryck på återskapa från en säkerhetskopia, Logga sedan in på iCloud.

5. gå vidare till “Välj säkerhetskopia”, Välj från en lista med tillgängliga säkerhetskopior i iCloud. Sedan skulle data i säkerhetskopian återställas på telefonen.


Metod 5: Återskapa förlorade meddelanden från iTunes backup (Fri)

Denna metod är tillämplig på alla iOS-enhet. Om du inte inaktiverar alternativet för automatisk synkronisering i iTunes, Det kommer att säkerhetskopiera din telefon varje gång du synkroniserat din iPhone med iTunes. Du kan enkelt hämta meddelandena med dessa säkerhetskopior.

återställa iphone från iTunes backup

1. Anslut din iPhone till datorn där säkerhetskopian.
2. Kör iTunes. Se till att det är den senaste versionen av iTunes.
3. Efter iTunes erkänt iPhone, Klicka på Återställ knappen backup, eller Välj Arkiv > Enheter > Återställ från Tillbaka upp. Om du använder iTunes 10.7 eller tidigare, Högerklicka på enheten i listan och välj Återställ från säkerhetskopia.

Men dess nackdel är samma som metod 4, Du bör alltid hålla din iTunes-säkerhetskopia uppdaterade. Eller du kan förlora dina nuvarande data och inställningar eftersom iPhone skulle raderas helt och gå tillbaka till tidigare status.

Och det finns inga sätt att förhandsgranska innehållet i säkerhetskopian, också kan inte bara för att återställa en del av dem. Så jag föreslår för att använda iPhone Data Recovery.

Relaterade: Hur återställa förlorade bilder från iPhone.

Knappen Dela

 • Maryan

  Google Översätt :)))

  • lovemediasoft

   ^_^ , Jag skrev på engelska, och använda plugin för att översätta till många andra språk.

 • Ping: Se raderade sms iphone | Dailystore()