SD-kort

Hur kan jag hämta raderade bilder från ett SD-minneskort

“Jag raderade av misstag några bilder som tanken har laddats upp, men de hade inte varit. Jag vet att datorn inte helt raderar data, som normalt. Fungerar SD-kort fungerar på samma sätt? Vad kan jag göra för att få mina bilder tillbaka?

Många människor kanske stött på problem ovan, bort några viktiga bilder av misstag. Så hur man återställer bilderna från ett SD-kort?

Vi vet att när du tar bort en del innehåll på hårddisken, den är inte borta, datorn markerar precis det utrymme som kan användas igen och sedan skriva över den senare. SD-kortet är samma som hårddisk, du kan använda SD Card Recovery programvara att få dina data tillbaka, inkludera dina raderade bilder.

Ladda ner en testversion av Data Reocvery eller Data Recovery för Mac och installera den.

Återställa förlorade eller raderade data från SD-kort i 3 steg

Steg 1: Starta programmet och välj en återställningsläge

Kör data återhämtning efter installera programvaran på din dator. Välj "Lost File Recovery"-läge för att starta.

SD-kort återhämtning

Steg 2: Välj ditt SD-kort och skanna

Du kommer att se en lista på alla hårddisk och flyttbar enhet. Välj SD-kortet och klicka på "Start"-knappen för att starta skanningen.

SD-kort återhämtning

Steg 3: Återskapa raderade bilder

Programmet kommer att skanna ditt SD-kort och visa resultatet i en lista, alla förlorade filer skulle sorteras efter kategorier, bara hitta det du vill ha och klicka på "Återskapa" för att få dina foton tillbaka.

återställa raderade bilder från sd-kort

Tips: Du kan förhandsgranska bilderna i listan innan den återhämtar sig, och "Status" i förteckningen anger möjligheten till återkrav. Till exempel, "Utmärkt" innebär att det är sannolikt att återställas.

Knappen Dela