Samsung-galaxen-s4

Hur återställa förlorade bilder eller videoklipp från Samsung Galaxy S6/5/4

Som vi vet, Samsung Galaxy S-serien har en trevlig kamera och högupplöst skärm. Du kan ta mycket högkvalitativ video & foton runt dig själv, dela med dina vänner och familjer, vilket är riktigt coolt.

Emellertid, Det finns fortfarande risk för att förlora foton och videoklipp när som helst på grund av oavsiktlig radering eller data fel. Du bör utgöra en god vana av regelbunden säkerhetskopiering. Då du inte kommer få panik när förlorar något viktigt. Även om du inte har en säkerhetskopia, du har fortfarande chansen att återställa de foton eller videoklipp med hjälp av Android Data Recovery.

Dr.fone för Android är en säker & enkel att använda android data recovery-program och kan hjälpa dig att hämta alla data som foton, videor, kontakter, textmeddelanden, dokument, musik & arkivfiler etc.. på din Galaxy S6/5/4.

Förberedelser

1. Ladda ner Android Data Recovery och installera det.. (Windows-versionen Och Mac-version)

2. Root din Android telefon. (Se även: Hur att rota Android-enheter.)

P.S. Inte uppgradera till Android 6.0, eftersom det är svårt att rot.

Steg för att återskapa data från Galaxy S6/5/4

Steg 1, Anslut din Galaxy S6/5/4 till PC
Lanserar Dr.Fone för Android, du får det primära fönstret nedan. Anslut din Galaxy till datorn via en USB-kabel.

connect Galaxy S4 to computer

Steg 2, Aktivera USB-felsökning (Valfritt)
Om du har aktiverat USB debugging på din Galaxy S innan, Du kan hoppa över det här steget, annars kommer du att se ett fönster som nedan. Följ den detaljerade uttryck i fönstret för att ställa in den nu: Enter “Inställningar” > Klicka “Om telefon” > Tryck “Build antal” För 7 gånger tills att få en anteckning “Du är under utvecklarläge” eller “Utvecklarläge har aktiverats” > Tillbaka till “Inställningar” > Klicka “Utvecklar alternativ” > ta “USB-felsökning”.

För detaljer, du kan läsa den här: Så här aktiverar du USB Debugging på din Android-enheter.

enable usb debugging

Steg 3, Börja skanna data på enheten
Efter det möjligt för USB-felsökning, Programmet identifierar enheten automatiskt. Klicka sedan på “Början” att analysera data på enheten. Observera att du är bäst att hålla batteriet mer än 20% före skanning.

scanning-lost-data

Obs: Om enheten inte är rotad före, Programmet kommer att börja skanna direkt efter analys. Eller måste du tillåta att programmet Superuser tillstånd på skärmen på din telefon. Klicka bara på “Tillåt” när meddelandet dyker ut på enhetens skärm. Sedan tillbaka till din dator, och klicka “Början” på programmets skärmen för att söka igenom din enhet.

allow superuser authorization

Obs: Koppla inte bort enheten under genomsökningen, eller genomsökningen kommer att misslyckas. Om programmet inte startar skanningen under lång tid, Försök igen. Och vissa enheter som finns “Tillåt” knappen flera gånger. Klicka bara på det tills det inte visas igen eller programmet börjar skann.

do not disconnect device

Steg 4, Förhandsgranska och återvinna
Avsökningen förlopp skulle ta ett tag. Sedan kan du förhandsgranska alla återvinningsbara uppgifter i den scan resultat sorterade efter kategori. Markera de du vill ha och klicka “Åter” att spara dem på din dator.

preview and recover

Obs: Borttagna kontakter, textmeddelanden, och annat annat också visas i resultatet, och raderade SMS och kontakter visas i rött. Du kan separera dem med färg.

Knappen Dela