iphone5

Hur man återskapar bilder för iPhone från ett iTunes Backup

Har du någonsin stött på en sådan situation: Min iPhone har brutit, och jag har inte en annan Apple-enheten i handen som kan visa bilder, mitt iCloud-konto innehåller inte några foton också. Lyckligtvis, Jag har synkroniserats med iTunes igår. Så hur kan jag återställa bilder från ett iTunes-backup?

Apple har inte stöd för att hämta data från iTunes backup, du kan bara göra det genom att synkronisera. Men nu kan vi få hjälp av en 3: e parts programvara.

iOS Data Recovery är en professionell och lätt att använda programvara som effektivt kan hjälpa dig att återställa data från iTunes backup. Det kan återställa förlorade eller raderade 12 typer av data: kontakter, meddelanden, Samtalshistorik, kalender, anteckningar, Påminnelse, Safari bokmärke, Kamerarullen, Photo Library, fotoström, Bifogade filer, Röstmemon, etc..

Ladda ner denna gratis testversion nedan och installera det på din dator.

Hur man återskapar bilder för iPhone 5/4S/4/3GS från iTunes backup?

Steg 1: Kör programmet och välj iTunes säkerhetskopia.

När du startar programmet, välj "Återskapa från iTunes Backup File"-taggen på toppen. Och då får du gränssnittet nedan, programvaran kommer att söka igenom din dator och lista ut alla iTunes säkerhetskopia av din iPhone i datorn, väljer du den du vill extrahera och klicka på "Start Scan".

återställa bilder från itunes backup

Steg 2: Återställa förlorade eller borttagna iPhone-bilder.

När skanningen är klar, alla filer i säkerhetskopian skulle visas för dig i kategorierna, bilder inkluderar. Du kan förhandsgranska dem fritt. Välj sedan de du behöver och klicka på knappen "Återställa" för att spara dem till din dator.

Återställa iPhone Foton från iTunes Backup

Den häftigt iTunes Backup Extractor är inte bara att hjälpa dig att extrahera iPhone säkerhetskopior, och även stödja alla typer av iPad och iPod. Det kan återställa den 12 typer av data inkluderar dina förlorade bilder, videor, kontakter, SMS / MMS, anteckningar och Safari-bokmärken. Tveka inte att hämta sina spår version, eftersom det kommer att lösa ditt problem!

Knappen Dela