iOS-8

Hur återställa raderade bilder från iOS 8

Råkar radera bilder på din iPhone eller iPad gör säkert du galen. Tidigare, ni tror de bara borta. Men nu har vi en chans att få dem tillbaka.

Apple har släppt iOS 8 beta för utvecklare för att gräva runt och upptäcka nya funktioner för några dagar sedan. Om du har hämtat och installerat iOS 8, du kanske funnit att foto app har två nya mappar som heter "Nytt" och "Nyligen borttagna" under Albums. Som namnet antyder, de bilder du just fått är i "Nytt"-mappen, medan den andra mappen "Nyligen borttagna" håller tillfälligt de bilder du nyligen har tagit bort. Så, Om du precis har tagit bort dina foton eller bilder av misstag, Du kan enkelt återställa dem.

ios8-bilder-nyligen-utgår

Om de foton du vill återställa är inte inne i denna mapp, du kan försöka att återställa dem från iTunes-backup, så länge de har säkerhetskopierats innan. Följ dessa enkla steg:

Steg 1: Öppna iPhone Backup Extractor programvara, byta till "Återskapa från iTunes Backup File" på toppen. Sedan kan du se alla dina iTunes-säkerhetskopior av din iPhone, iPad och iPod Touch, som någonsin har synkroniserats med iTunes (iTunes kommer automatiskt säkerhetskopiera dina enheter vid synkronisering). Markera den du vill ha och klicka på "Start Scan" för att extrahera den.

Steg 2: När sökningen är klar, du kan förhandsgranska alla data som iTunes backup-filen innehåller. De är sorterade efter filtyper. Du kan se de raderade bilder under Foton & Videor kategori. Markera de bilder du vill ha och klicka på “Åter” för att spara dem till din dator.

Steg 3: Kör iTunes och återsynkroniserings de återvunna bilder till dina enheter.

Share-knappen

  • Jack chanel

    Tack för att hämta data iphone som jag vet aldrig !! Jag har löst detta problem hämta bilder fodral, tack så mycket !!