iPhone-5-foto-återvinning

Hur återställa raderade bilder från iPhone

Q: Jag fick nyligen en iPhone 4 och varit lyckligt snäppa bort. Emellertid, Jag tar bort en massa foton av misstag som inte vill ta bort. Jag har inte göra några säkerhetskopior via iTunes och varken Photostream eller något liknande. Så vad jag kan göra för att få mina bilder tillbaka.

JohnJackRice

Q: Jag synkroniserade bara över 2,000 bilder från min kamera rulla på min iPhone 5S (körs på iOS 8) till iPhoto på MacBook Pro Snow Leopard. När prompten ombedd att ta bort foton på telefon, Jag klickade Ja. Programmet var inte fungerar efter ett tag så jag tvinga avsluta. När jag starta iPhoto igen, bilderna var inte där och halv foton på min Kamerarulle var borta. När jag försöker synka iPhoto med min iPhone, Det säger 0 resenärer. Hur får jag tillbaka dem?

h1kk1chan


Foton raderas inte faktiskt

När du tagit bort bilder på din iPhone, de är inte borta, bara se du inte dem. De är fortfarande vara någonstans på telefonen. Och Apple vill inte att folk ska få tillgång till data av raderade bilder. Så behöver vi en tredje part iPhone Data Recovery verktyg.

Relaterade:
Hur man hämtar text meddelandena från iPhone
Hur att återställa förlorade kontakter från iPhone

Din uppmärksamhet Vänligen!
Innan vi börjar att återställa data, Du bör märka dessa:

 1. Ställ din iPhone i flygläge och använd den inte förrän du hittar dessa bilder;
 2. Inte synkronisera din iPhone med iTunes, iCloud eller andra verktyg från tredje part, undvikande "Raderade bilder" att skrivas över av nya uppgifter.

6 metoder för att återställa raderade bilder från iPhone

Här presenterar vi 6 sätt att återställa förlorade eller raderade bilder från iPhone. Läs dem och välja den som passar din nuvarande situation kanske. Under återställningsprocessen, Vi kan behöva iTunes eller iCloud-säkerhetskopia.

 1. Extrahera bilder från iCloud-säkerhetskopia med iPhone Backup Extractor programvara
 2. Extrahera bilder från iTune backup med iPhone foto återvinnande redskap
 3. Återställa borttagna foton direkt på iPhone
 4. Hämta raderade bilder direkt från iCloud (Fri)
 5. Återställa förlorade bilder från iTunes backup (Fri)
 6. Återställa raderade bilder på iPhone med iOS 8 (Fri)

Metod 1: Extrahera bilder från iCloud-säkerhetskopia med iPhone Backup Extractor programvara

Denna metod är tillämplig i fall av människor förlorade sina bilder men har en iCloud-säkerhetskopia. Särskilt för dem som förlorat sin iPhone men vill få tillbaka bilder. Den är lämplig för alla iPhone generation som kör iOS 5 eller senare, inklusive den senaste iPhonen 6 Och 6 Plus.

Hämta och installera den iPhone backup extractor programvara innan du följer stegen.

Steg 1: Välj återställningsläge och tecken i iCloud

Efter installerat iPhone Photo Recovery, Vänligen kör programmet och Välj återställningsläge av “Återhämta sig från iCloud Backupfiler”, Ange sedan ditt Apple-ID och lösenord till inloggning. Programmet skulle inte hålla poster för ditt konto, lösenord eller innehåll när som helst under dina sessioner.

extrahera bilder från iCloud

Steg 2: Ladda ner och analys din iCloud-säkerhetskopia

När du loggat in på iCloud, programmet kommer att lista alla iCloud-säkerhetskopior i ditt konto. Välj den senaste en och klicka på Ladda ner, och välj sedan typ av filer du vill ladda ner, Klicka Nästa att fortsätta. Efter det, Du kan skanna iCloud innehållet. Klicka på Starta Scan knappen för att börja. Det kommer att ta dig tid, vänta tills genomsökningen klar.

extrahera bilder från iCloud

Steg 3: Förhandsgranska och återskapa foton du vill från iCloud backup

Skanningen kommer att pågå några minuter. En gång stannar, Du kan förhandsgranska alla data i din iCloud backup-fil, som kontakter, meddelanden, resenärer, anteckningar och mer. Kontrollera dem och markera dem du behöver. Klicka sedan på Åter knappen för att spara dem på din dator. Programmet kommer att fråga om du vill sätta de återvunna kontakterna, anteckningar och meddelanden tillbaka till din iPhone om den är ansluten med datorn under återställningsprocessen.

extrahera bilder från iCloud


Metod 2: Extrahera bilder från iTunes backup med iPhone foto återvinnande redskap

Denna metod är lämplig för dem som backas upp sin iPhone med iTunes. Om du har förlorat dina foton, inte har din iPhone runt. Eller telefonen blev stulen. Du vill att fotona tillbaka. Så titta gärna på här, Vi kommer att introducera hur man extraherar filen iTunes backup och hittade de foton du vill. Först ladda ner den iPhone Photo Recovery verktyg. Den har Windows och Mac versionen, Se till att ladda ner rätta.

Steg 1: Välj din iTunes backup och extrahera den

Kör programmet och växla till läget för “Åter från iTunes Backup File”. Sedan kommer att alla iTunes-säkerhetskopian på din dator hittas och anges. Välj den du vill ha och klicka på “Starta Scan” att extrahera den.

extrahera bilder från iTunes backup

Steg 2: Förhandsgranska och återskapa tidigare data

Efter ett tag, alla data i säkerhetskopian kommer att utvinnas och visas i kategorier. Det innehåller borttagna och befintliga objekt på din enhet. Att skilja dem, Vänligen slå på “Endast Visa borttagna objekt”. Du kan förhandsgranska dem och markera de foton som du vill. Klicka sedan på “Åter” knapp. Kontakter, anteckningar och meddelanden återställas direkt till din iPhone om du håller din iPhone ansluten med datorn under återställningsprocessen.

extrahera bilder från iTunes backup


Metod 3: Direkt söka och återställa raderade bilder på iPhone

Denna metod gäller endast för iPhone 4 och iPhone 3GS. Om du inte har iCloud-säkerhetskopiering eller iTunes-säkerhetskopia av din iPhone, eller dina säkerhetskopior är inaktuella, sedan är den förra metoden att använda iPhone Data Recovery programvara att skanna iPhone direkt och försöka hitta dem. Vänligen ladda ner och installera programvaran först.

Steg 1: Anslut din iPhone till datorn och kör programmet

Anslut din iPhone 4/3GS till datorn, och kör programmet. I huvudfönstret ser du nedan. Växla till den “Avancerat läge” via knappen i det nedre högra hörnet.

iphone foto återvinning

Du blir ombedd att följa 3-steg införandet för att ange enhet skanningsläge. Programmet kommer att be dig att ladda ner en plugin innan iPhone enheten genomsökningsläget.

iphone foto återvinning

Steg 2: Starta skanningsprocessen för att leta efter de förlorade bilder

När du klickar på den “Början” knapp, och följ stegen för att ange enheten sökningsläge. Programmet kommer analysen din iPhone för förlorade data.

iphone foto återvinning

Steg 3: Förhandsgranska och återställa raderade bilder från iPhone

Efter skanning, alla funna data visas i kategorierna, du kan förhandsgranska bilder genom att välja kamerarullen eller Bildström. Markera dem du vill komma tillbaka och klicka på “Åter” att spara dem på din dator.

iphone foto återvinning

Obs: Bilder finns här innehåller bort och även de befintliga fortfarande på iPhone. Om du bara vill se de borttagna bilderna, skjut knappen högst upp för att skilja dem: “Bara Visa borttagna objekt.”


Metod 4: Hämta raderade bilder direkt från iCloud (Fri)

Denna metod gäller för alla iPhone generation kör iOS 5 eller senare. Om du förlorade bilder bara efter säkerhetskopierat med iCloud. Du kan återställa från iCloud backup direkt.

Till exempel, du har tagit bort några bilder av en slump, men du har säkerhetskopierat iPhone med iCloud går och inte ta någon bild efter det. Sedan kan du återställa dessa bilder från säkerhetskopian direkt. Eller du fick din iPhone stulen, men vill få dina bilder tillbaka. Om du har andra iOS-enhet som iPad, Du kan logga in ditt iCloud-konto på den, och återställa bilder från iCloud backup. Bilderna skulle laddas ner till din iPad. Här är stegen.

1. På din iOS-enhet, Gå till Inställningar > Vanliga > Programuppdatering. Om en nyare version av iOS är tillgänglig, Följ instruktionerna på skärmen för att hämta och installera den.

2. Kontrollera att du har en aktuell säkerhetskopia att återställa från.
På iOS 8 Anordning: Gå till Inställningar > icloud > Förvaring > Hantera lagring, Tryck på en enhet som listas under säkerhetskopior för att se datum och storlek av dess senaste säkerhetskopian.
På iOS 7 Anordning: Gå till Inställningar > icloud > Förvaring & säkerhetskopiering > Hantera lagring, Tryck på en enhet som listas under säkerhetskopior för att se datum och storlek av dess senaste säkerhetskopian.

3.Gå till Inställningar > Vanliga > Återställ, Tryck sedan på “Radera allt innehåll och inställningar”.

Radera allt innehåll och inställningar

4. I inställningsassistenten, gå vidare till “Konfigurera enheten”, Tryck på återskapa från en säkerhetskopia, Logga sedan in på iCloud.
5. gå vidare till “Välj säkerhetskopia”, Välj från en lista med tillgängliga säkerhetskopior i iCloud. Sedan skulle data i säkerhetskopian återställas på telefonen.

återställa iphone från iCloud-säkerhetskopia

Obs: Innan Återställ från iCloud-säkerhetskopia, Du måste radera allt innehåll och inställningar från din iPhone. Du kan förlora dina nya data och inställningar.


Metod 5: Återställa förlorade bilder från iTunes backup (Fri)

Denna metod är tillämplig på alla iOS-enhet. Om du inte inaktiverar alternativet för automatisk synkronisering i iTunes, Det kommer att skapa en säkerhetskopia varje gång du synkroniserat din iPhone med datorn. Du kan enkelt hämta foton med dessa säkerhetskopior.

1. Anslut din iPhone till datorn där säkerhetskopian.
2. Kör iTunes. Se till att det är den senaste versionen av iTunes.
3. Efter iTunes erkänt iPhone, Klicka på Återställ knappen backup, eller Välj Arkiv > Enheter > Återställ från Tillbaka upp. Om du använder iTunes 10.7 eller tidigare, Högerklicka på enheten i listan och välj Återställ från säkerhetskopia.

återställa iphone från iTunes backup

Obs:
1. Du bör alltid hålla din iTunes-säkerhetskopia uppdaterade. Eller du kan förlora dina nya data och inställningar eftersom iPhone skulle raderas helt och gå tillbaka till tidigare status.
2. Det finns inga sätt att förhandsgranska innehållet i säkerhetskopian, och du kan inte välja att återställa en del av dem. Detta är den punkt som jag tycker iPhone Backup Extractor gör bättre än iTunes.


Metod 6: Återställa raderade bilder på iPhone med iOS 8 (Fri)

Den senaste iOS 8 har en ny funktion på fotoapp. Du kanske hittat två nya mappar med namnet finns “Nyligen tillagda” Och “Senast raderade” under album. Som namnet antyder, bilderna du fick bara är i den “Nyligen tillagda” mappen medan den andra mappen “Senast raderade” tillfälligt håller de foton som du nyligen har tagit bort. Så, Om du precis har tagit bort dina foton eller bilder av misstag, Du kan enkelt återställa dem. Tryck in den “Senast raderade” mapp och välja det du behöver. Tryck sedan på “Åter”. Bilderna skulle flyttas till sin ursprungliga plats.

återställa raderade bilder i iOS 8

Knappen Dela

 • Frank

  ??Tenorshare iPhone????????????????????