iPhone-5-foto-återvinning

Hur till återvinna utplånat anteckningar från iPhone

Jag tog anteckningar i min klass med hjälp av app på min iPhone, men en vecka senare när jag gick tillbaka till anteckningarna den togs bort och gått. Jag vet att det var på min telefon eftersom jag såg ut över den efter klass. Finns det något sätt att återställa den? Jag kollade på min icloud men det fanns ingenting där.

Kanske har du träffat på liknande fråga innan. När du vill hitta vissa viktiga anteckningar har du gjort på din telefon, men de är bara borta. Du vill få tillbaka dem men vet inte hur. Väl, Denna artikel kommer att berätta vad man ska göra när du hittar dina anteckningar förlorade.

3 Metoder för att återställa förlorade eller raderade anteckningar från iPhone

Vi kommer att införa tre metoder för olika situationer. Välj rätt själv. Om du har säkerhetskopierat din telefon innan, Du kan prova de tidigare två metoderna. Eller du kanske måste prova en 3rd-parts programvara, som inte är gratis. Men Observera att om du inte är säker på att du någonsin säkerhetskopierat din telefon, du skulle bättre prova den tredje metoden först. Eftersom återställning från iTunes eller iCloud backup kan skriva över data på telefonen.

1. Återställa från iCloud Backup
2. Återställa från iTunes Backup
3. Skanning av iPhone och försök att hämta förlorade anteckningar

Metod 1: Återställa från iCloud Backup

1. Radera din iPhone, Tryck på Inställningar > Vanliga > Återställ > Radera allt innehåll och inställningar. Du kan behöva ange din lösenkod och Apple-ID lösenord innan du raderar allt innehåll och inställningar. Varför skulle jag göra det? Eftersom det enda sättet att återställa från iCloud-säkerhetskopia är genom installationsassistenten. För att komma till inställningsassistenten på en enhet du redan konfigurerat, måste du radera allt innehåll på din iPhone och ställa upp igen.
2. Slå på enheten. Du bör se en välkomstskärm.
3. Följ stegen i iOS Inställningsassistent. Ansluta till ett Wi-Fi-nätverk och följ stegen tills du ser skärmen Ställ in enhet.
4. Tryck på återskapa från en iCloud-säkerhetskopia. Logga sedan in på iCloud.
5. Välj en säkerhetskopia. Titta på datum och storlek av varje och plocka de mest relevanta. När du har valt en säkerhetskopia, överföringen startar.
6. Om du har köpt iTunes eller App Store-innehåll med flera Apple-ID, du blir ombedd att logga in på varje. Om du inte kommer ihåg ett lösenord, Du kan trycka på hoppa och ange det senare.
7. Uppkopplad. Om du kopplar från Wi-Fi innan processen är klar, återställningsprocessen pausar tills du återansluter. Ge den tid att avsluta. Återställa från en säkerhetskopia kan ta ett tag, beroende på storleken på säkerhetskopian och nätverkshastighet.

ställa in telefonen

Metod 2: Återställa från iTunes Backup

1. Anslut enheten till datorn som du sparade säkerhetskopian på.
2. Öppna iTunes. Om iTunes säger du finns det en uppdatering till iOS, Hämta den senaste versionen.
3. Gå till Arkiv > Enheter > Återställ från säkerhetskopia. Om du använder Windows och inte ser Arkivmenyn, Tryck på Alt.
4. Titta på datum och storlek för varje säkerhetskopia och välj den mest relevanta.
5. Klicka på återskapa och vänta på att processen till slut. Enheten startas om och sedan synka med datorn. Fortsätt vara ansluten tills synkroniseringen är klar.

Metod 3: Skanning av iPhone och försök att hämta förlorade anteckningar

Om du inte har backas upp din iPhone eller inte säker någonsin gjorde som, då kan du prova denna metod. Vi använder vissa 3: e parts program för att direkt skanna din iPhone och försöka hitta förlorade anteckningar. När du tar bort en fil på telefonen, du radera bara indexfilen, filen finns fortfarande, fram till vara overwrited av nya data. Detta ger oss möjlighet att återställa det..

Att hämta raderade anteckningar på din iPhone, du behöver installera en iPhone data recovery-program först. Det finns många denna typ av programvara på marknaden nu, här använder vi Dr.Fone till exempel.
1. Ladda ner programmet här. Eller gå till den officiella hemsida.
2. Installera det.
3. Du ska installera den senaste versionen av iTunes. Eftersom programmet kommer att kalla delvis funktion av iTunes. Men du behöver inte köra dem samtidigt, och det är bäst att stänga av automatisk synkronisering i iTunes. (Starta iTunes > Redigera > Inställningar > Enheter, ta “Förhindra iPods, iPhones, och iPad-enheter synkroniserar automatiskt”.)
3. Anslut din iPhone till datorn och köra Dr.Fone. Som standard, Det kommer att upptäcka din iOS-enhet automatiskt och visar fönstret för “Återställa från iOS-enhet”.
återställa iphone anteckningar-01
4. Klicka på “Starta Scan” knappen för att starta skanna din iPhone för raderade eller förlorade anteckningar. Skanningen kan pågå några minuter. Om du ser att de uppgifter du söker finns där, sedan kan du klicka på den “Pausa” knappen för att stoppa processen.
återställa iphone anteckningar-01
5. När genomsökningen klar, Du kan se en scan resultat. Data saknas såväl befintliga visas i kategorier. Du kan svepa alternativet “Endast Visa borttagna objekt” på ON. Genom att klicka på typ på vänster, Du kan förhandsgranska borttagna anteckningar. Och det finns en sökruta längst upp till höger, där du kan söka efter en specifik fil genom att skriva ett sökord.
återställa iphone anteckningar-01
6. När du hittar uppgifterna behöver du, bara markera rutan och tryck på “Återställa till dator” knapp. För textmeddelanden, iMessage, kontakter, och anteckningar, Du kan välja att “Återställa till dator” eller “Återställa enheten”.

Det är alla tre metoder för att hämta förlorade anteckningar. Vi hoppas att detta hjälper dig. Observera att om du hitta viktig information förloras, inte panik, men att hitta lösningar.

Knappen Dela

  • jingporan

    Merci pour recuperer données iphone que je ne sais jamais !! J'ai déjà résolu ce problème de récupérer anteckningar iphone, Merci beaucoup !!