återställa raderade meddelanden från android

Hur återställa raderade meddelanden från Samsung Galaxy S5/S6

Q:”Jag raderade av misstag hela konversationen textmeddelanden i stället för 2 specifika meddelanden. Hur får jag tillbaka mina borttagna meddelanden? De var inte backas upp av moln.” – tillfrågad av ariat89

Alla kan drabbas av detta problem. Så frågan är, Hur man hämtar meddelanden? Svaret är, återställa från säkerhetskopian är alltid den bästa lösningen om du har en bra backup vana. Men om du inte har en säkerhetskopia? oroa dig inte, Denna artikel kommer att ge dig med en lösning.

Se även: Hur återställa förlorade bilder eller videoklipp från Samsung Galaxy S6/5/4

Varför kan vi hämta de borttagna meddelandena?

När du raderar ett meddelande på telefonen, I själva verket, Det gör inte faktiskt borttagen men vara bara osynlig. Telefonen bara ta bort det från indexfilen, så du inte kan se det längre. Men det existerar fortfarande på telefonen. Det är de hinder som varför vi får några möjligheter att hitta meddelandet tillbaka.

Hur man hämtar raderade meddelanden från Samsung Galaxy

Vi behöver ett program som kan skanna din telefon och försöka få data tillbaka. Det finns många denna typ av programvara, som Dr.Fone för Android, Aiseesoft, etc.. Så behöver du bara välja en av dem och följ instruktionerna. Här kommer vi använda Dr.Fone för Android som ett exempel.

1. Ladda ner Android Data Recovery program här, eller dess Officiell webbplats.
2. Rot telefonen. (Se även: Hur root din Galaxy S5)
3. Aktivera USB Debugging på din telefon.
4. Installera programmet och kör den, sedan ansluta din Samsung Galaxy S5 till datorn. Programmet kommer att börja ansluta enheten och datorn. En app som heter mobil kommer att installeras automatiskt på din telefon för att garantera anslutning och recovery processer. Och vänligen startar inte någon annan Android programvara under denna process.
Anslut galaxy till datorn
5. Välj vilka typer av data du vill söka efter: kontakter, SMS, Samtalsloggar, WhatsAppmeddelanden & bilagor, resenärer, videor, ljud, eller några andra filer. Markera dem och klicka på Nästa för att fortsätta.
Välj datatyp
6. Välj en lagring sökningsläge: Söka efter raderade filer eller söka efter alla filer. Tryck Nästa.
Välj skanningsläge
7. Klicka på Start-knappen för att börja skanna.
8. Vänta ett par minuter tills processen är klar. Programmet ger alla skannade data i listor. Markera de data som ska återställas och klicka på Återställ. Du kan välja en sökväg på din dator att spara dessa återskapade data som en HTML eller TXT-fil.
Obs: De borttagna som kommer i orange och befintliga i svart. Du kan separera dem med hjälp av knappen ovan: Endast visa borttagna objekt.
återställa raderade data

Knappen Dela

 • disqus_jgdfkRwlBN

  I programmet kan inte upptäcka min enhet! Vad göra? Jag har följt dina alternativ när det misslyckas.

  • Kommer

   Vad är din telefonmodell och burna android-versionen?

 • Genn

  ?????????? ??? (WhatsApp,Viber) ?? 300?.
  ??????????? ??????? 300?.
  ??????? ????? 300?.
  ????????!
  ???????? ??????????????!
  ?????? ?? ?????.

  SMS-ya@Live.ru