titta på dvd på nexus 7

Hur man spelar avi-filer på Nexus 7

Många människor har mött problem med att spela vissa avi-filer på vanligt. De har installerat MXplayer eller BSplayer, men fortfarande har ett problem eftersom några av dem inte kommer att spela.

Kanske de gamla avi-filer stöds inte väl av de spelare eller något andra. Den universell metod är att konvertera AVI-format till Nexus 7 native videoformat, precis som MP4. Och, du kan minska video storlek och justera videoparametrar som bithastighet osv. att passa Nexus 7 bättre, Jag tror att du kommer att ha en fin uppspelning med det.

Konvertera AVI video till Nexus 7 är inte komplicerat. ETT Video Converter ( Video Converter för Mac ) kan göra det bra. Denna stora app ger oss en optimerad förinställd för Nenus 7. Du behöver inte göra några andra inställningar manuellt och bara helt enkelt välja rätt profil med ett klick.

Först ladda ner testversionen av Video Converter ( Windows eller Mac )

Följ sedan stegen nedan:

Steg 1: Kör programmet och lägga till AVI-filer till omvandlaren

Efter installation av video converter, du kommer att ingå i standardgränssnittet. Därefter, trycker på "Lägg till filer"-knappen längst upp till vänster för att lägga till videofiler, eller så kan du dra och släppa AVI-filer direkt.

Konvertera avi för nexus 7

Steg 2: Välj den optimerade förinställda för Nexus 7

Till höger av mjukvaran. Klicka på "Device"-fliken, och välj "OHTERS" > "Nexus 7". Programvaran har optimerat förinställt för Nexus 7, direkt välja det utan andra manuella inställningar.

Nexus 7 videoformatD

Steg 3: Starta Konvertera AVI till Nexus 7

Efter att välja output format, Klicka på "Konvertera"-knappen för att starta konverteringen. Inom några minuter, du får en anteckning som säger alla dessa uppgifter har avslutats.

konvertera avi till Nexus 7

Steg 4: Överför konverterade videofiler till Nexus 7

Du kan snabbt hitta de utdatafiler med "Öppna mapp". Anslut sedan din Nexus 7 till datorn via kabel och dra de konverterade filerna i. Väl, njuta av den underbara videoinnehåll nu.

Knappen Dela