iPhone-brukar-avgift

FAQ: Min iPhone kommer inte att debitera

iPhone-brukar-avgiftVad gör du om du upptäcker att du iPhone inte kommer att ta ut? Kanske du tror att batteriet är bruten, och du behöver en ny. Men i själva verket, Det finns några saker som kan störa förmågan att ladda din iPhone batteri. Du kan prova dessa saker innan du att byta batteri.

1. Kontrollera USB-Port

Om din iPhone inte kan få en avgift när du använder en USB-port. Det första du måste prova är att koppla in din iPhone till en annan USB-port eller en annan dator. Om då datorn känner igen och laddar telefonen, Det skulle innebär tidigare USB-porten är bruten.

2. Kontrollera USB-kabeln

Du behov till check din USB-kabel. USB-kabeln används för att ansluta din iPhone och dator eller väggladdare. Om det var trasiga, då kan naturligtvis du inte ladda. Här kan du byta metod att kontrollera (ändra en annan USB-kabel). Om du upptäcker att problemet är USB-kabeln, bara gå för att köpa en ny.

3. Kolla väggladdare

Även om väggladdaren sällan går fel, Vi måste ta denna möjlighet i beaktande. Du kan fortfarande använda metoden ersätter för att ha ett test. Låna en annan människors laddare eller bara ladda din iPhone med datorn. Därför kan vi kolla om väggladdaren är trasig.

4. Kontrollera spänningen

Telefon laddning kräver en viss spänning. Kanske är du van att använda någon anordning som tangentbord för att ladda telefonen, men ibland kan inte ge tillräckligt spänning. Sedan kunde din telefon inte få en kostnad. Så se till att du inte ansluta din iPhone till ett tangentbord, men på datorn.

5. Starta om iPhone

Omstart är det vanligaste sättet att lösa lite problem. Du kan bli förvånad över dess effektivitet. Under tiden, Det kan inte lösa alla problem. Men när du hittar din telefon inte går att ladda, Varför inte starta om den och åter plugg i kraft. Som kan ge dig en överraskning.

6. Använda iPhone Recovery Mode

Ibland lösa mer komplexa problem på din iPhone kräver mer omfattande åtgärder. Omstart kan inte lämna detta. Sedan kan du göra telefonen i återställningsläge att återställa form en säkerhetskopia eller till fabriksinställningarna (tar bort alla dina data). Detta skulle vara ett bra sätt.

7. Ditt batteri är död

Om ingen av de ovanstående sakerna fungerar, Tyvärr, du batteriet är död och behöver bytas. Apple erbjuder batteri för $79, plus $6.95 Shipping. Om din iPhone omfattas av Apples ett års begränsad garanti, AppleCare +, eller AppleCare Protection Plan, Du kan ersätta det gratis.

Share-knappen