iPhone-brukar-avgift

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR: Min iPhone laddas inte

iPhone-brukar-avgiftVad gör du om du upptäcker att du iPhone inte laddas? Kanske tror du att batteriet är bruten, och du behöver en ny. Men i själva, Det finns vissa saker som kan störa förmågan att ladda din iPhone batteri. Du kan prova dessa saker innan du byta batteri.

1. Kontrollera USB-Port

Om din iPhone inte kan få en avgift när du använder en USB-port. Det första du måste prova är att koppla in din iPhone till en annan USB-port eller en annan dator. Om sedan datorn känner igen och laddar telefonen, Det skulle innebär tidigare USB-porten är bruten.

2. Kontrollera USB-kabeln

Du behöver kontrollera din USB-kabel. USB-kabeln används för att ansluta din iPhone och dator eller väggladdare. Om det var trasiga, då naturligtvis kan du inte ladda batterierna. Här kan du byta metod att kontrollera (ändra en annan USB-kabel). Om du upptäcker att problemet är USB-kabeln, bara gå för att köpa en ny.

3. Kolla väggladdare

Även om väggladdaren sällan går fel, Vi måste ta denna möjlighet i beaktande. Du kan fortfarande använda metoden ersätter för att ha ett test. Låna en annan människors laddare eller bara ladda din iPhone med datorn. Därför kan vi kolla om väggladdaren är bruten.

4. Kontrollera spänning

Telefon laddning kräver en viss spänning. Kanske är du van att använda vissa enhet som tangentbord för att ladda din telefon, men ibland kan inte ge tillräckligt spänning. Sedan kunde din telefon inte få en kostnad. Så se till att du inte ansluta din iPhone till ett tangentbord, men på datorn.

5. Starta om iPhone

Omstart är det vanligaste sättet att lösa lite problem. Du kan bli förvånad över dess effektivitet. Under tiden, Det kan inte lösa alla problem. Men när du hittar din telefon inte kan debitera, Varför inte starta om den och åter plugg i kraft. Som kan ge dig en överraskning.

6. Använda iPhone Recovery Mode

Ibland lösa mer komplexa problem på din iPhone kräver mer omfattande åtgärder. Omstart kan inte lämna detta. Sedan kan du göra telefonen i återställningsläge att återställa form en säkerhetskopia eller till fabriksinställningarna (tar bort alla dina data). Detta skulle vara ett bra sätt.

7. Ditt batteri är död

Om ingen av sakerna ovan fungerar, Tyvärr, du batteriet är dött och måste bytas. Apple erbjuder batteri för $79, Plus $6.95 Frakt. Om din iPhone omfattas av Apples ettåriga begränsade garanti, AppleCare +, eller AppleCare Protection Plan, Du kan ersätta det gratis.

Knappen Dela