Ordet

Hur att återställa förlorade eller raderade Word-dokument

Du borde ha tagit bort dina Microsoft Word decuments av misstag innan, eller din lilla systerdotter gjorde det för dig. Det ser ut som de lämnade dig, men datorn har förmodligen spår av dem någonstans på hårddisken. Med rätt metod, rätt verktyg, du har möjlighet att få dem tillbaka. Här är en guide om hur man kan återställa raderade Word-dokument från hårddisken.

Två metoder för att återställa förlorade eller raderade Word-dokument

Metod ett: Om alltid skapa säkerhetskopia alternativ väljs, kan det finnas en säkerhetskopia av filen. För att hitta säkerhetskopian av filen, så här:

1. Leta upp mappen där du senast sparade den fil som saknas.
2. Sök efter filer med wbk filnamnstillägg..
3. Kör sedan Word och öppna dem.

Metod två: Använd Data Recovery Software är det andra sättet att återställa förlorade eller raderade Word-dokument som rekommenderas också. Den professionella Word-dokument återhämtning är mycket snabb i att hitta och återställa förlorade eller raderade dokument och lätt att använda, du behöver inga speciella tekniska och data återvinning färdigheter.

Ladda leden versionen och installera den, det finns Windows-versionen och Mac-version.

Steg för Återskapa borttagna Word-dokument

Steg 1: Kör programmet och välj en återställningsläge för att starta

Installera Wondersahre Data Recovery på datorn och starta programmet, och välj "Lost File Recovery"-läge för att starta återställnings.

Word-dokument återhämtning

Steg 2: Skanna hårddisken för att hitta förlorade filer

Du kan se en lista på alla hårddiskar på datorn. Välj den ursprungliga platsen där ditt Word-dokument sparas och klicka på "Start"-knappen för att börja söka igenom datorn efter förlorade filer.

Återställa word-dokument

Steg 3: Återställa raderade Word-dokument

Programvaran kommer att visa alla filer som hittats efter skanning, de skulle sorteras efter kategorier. Du kan förhandsgranska innehållet i dina Word-dokument innan återhämtningen. Sedan ta reda på Word-dokument som du vill ha och tryck på knappen "Recover".

Återställa raderade word-dokument

Obs: Inte spara åter Word-filer på orginal plats igen. Hitta en annan partition eller extern hårddisk för att lagra dem, för säkerhets övervägande.

Knappen Dela