Återställ-förlorade-sms-android

Hur återställa raderade textmeddelanden på Android

Om du har raderat några mycket viktiga meddelanden när tömma SMS-box. Du måste agera snabbt. Eftersom tömma SMS-box faktiskt bort inte meddelanden, det döljer bara det från omedelbar vy. Så har du fortfarande chansen att få dem tillbaka, eller de kommer att skrivas över av något annat. Här kommer vi att visa dig hur till återvinna utplånat text meddelandena från din Android-telefon.

Verktyg för att återställa raderade textmeddelanden

Det finns många olika PC och Mac-baserade verktyg kan hjälpa dig, och de gör i princip samma sak: Anslut Android-telefonen till datorn, Skanna din Android minne, sedan identifiera och återställa de raderade meddelandena. Här presenterar vi en Android Data Recovery verktyg: Dr.Fone för Android.

Andra preparat

Efter Ladda ner programmet Android Data Recovery. Vi har fortfarande något att göra.

Hur återställa raderade textmeddelanden från Android

Nu låt oss påbörja återställningen. Du hittar det mycket enkel och lätt att använda.

Obs: Vänligen inte köra någon annan Android programvara under hela återvinningsprocessen.

Steg 1: Starta Android Data Recovery verktyg och Anslut enheten till datorn.

Anslut din Android-telefon eller surfplatta till datorn via USB. Programmet kommer att visa att det ansluta till din enhet. En app som heter Mobil kommer att installeras på din Android för att garantera anslutningen och återställningsprocessen.

ansluta telefonen till pc

Steg 2: Välj de filtyper du vill återställa

Det kan återställa 8 typer av fil, Vänligen kryssa meddelanden och klicka på nästa. Om du vill återställa andra antingen, Kryssa dem alla.

Välj filtyper att återställa

Steg 3: Välj ett skanningsläge

Om du kan identifiera förlorade data raderas, kan du bara söka efter raderade filer. Eller du bör prova andra genomsökningsläget.

Obs: Bara skanning raderade filer kommer att ta mindre tid.

sökningsläge

Steg 4: Redo att börja

Recovery tool kommer automatiskt rota enheten för att återställa maximal mängd data. Efter återställningsprocessen kommer att enheten återgå till orotad status. Klicka på Start.

Steg 5: Skanna din Android

Programmet kommer att börja analysera din enhet, och försöka få root tillstånd. Du bör vända dig till enheten och låta den SuperSU requrest.

Steg 6: Förhandsgranska och återställa raderade innehåll

Dr.Fone för Android kommer att lista alla ersättningsgilla innehållet. Du kan förhandsgranska dem och bestämma vad du vill återställa. Markera dem och klicka på Återställ. Den återskapade data kommer att sparas som en HTML eller TXT fil på din dator.

Recover-sms-android

Hur man aldrig förlora dina meddelanden igen

Det bästa sättet att undvika förlust av data är säkerhetskopierade. Vi föreslår en gratis app som kallas SMS Backup & Återställ.

1. Öppna appen och tryck på säkerhetskopiering.
2. Välja exakt vad du vill skapa en säkerhetskopia av, Tryck sedan på Lokal säkerhetskopiering endast. Det kommer att spara säkerhetskopian på din Android lagring. Om du vill skicka din backup-fil till Google Drive, Dropbox eller en e-postadress, Du kan välja andra.

SMS-backup-restore-1
3. För att återställa meddelanden från säkerhetskopia är mycket lätt, Tryck bara på Återställ på hemsidan, och tryck sedan på säkerhetskopian i listan. Om du har laddat backup, Tryck på menyn överst till höger, Tryck sedan på Ladda från.

SMS-backup-restore-2

Knappen Dela