usb-drive-mac-os

Hur återställa raderade filer från USB-minne i Mac OS X

Ett USB-minne är en praktisk bärbar lagringsenhet som låter dig ladda ner alla typer av filer från en dator och ladda in dem i en annan eller i din bärbara dator. Numera, många människor använder USB-minne som ett viktigt verktyg för att säkerhets data från Mac, eller överföra data från olika datorer behändigt. Emellertid, dina data är inte så säker, Det kan tas bort från USB-minne på grund av att köra korrupta, oavsiktlig radering, virus attack eller formaterad. Och som kan ge dig några stora problem! Men oroa dig inte, förlorade eller borttagna filer från USB kan återvinnas med Wondershare Data Recovery för Mac.

Wondershare Data Recovery för Mac ger dig möjlighet att återställa förlorade Mac & iPhone data snabbt, säkert och grundligt, inte bara dokument, men också bild, video, ljud, E, arkiv, och mer. Det ger dig 5 återhämtning lägen för att hämta din förlorade data från Mac, iPhone och andra flyttbara enheter. Du kan använda den för att hitta de förlorade data från USB-flash-enheten enkelt på Mac.

Hur att hämta förlorade data från USB-minne i Mac OS X lätt?

Steg 1, Välj filen återställningsläge
När du har laddat ner detta program och installerade det, Anslut ditt USB-minne i Mac OS, och klicka på "Förlorat File Recovery"-Läge för att återställa förlorad data från denna Flash Drive. Om detta läge inte kan få dina data tillbaka, du kan prova att använda "Raw Återhämtning"-Läge. Och kom ihåg, inte installera det här programmet på disken där du förlorat dina data, om du skriva över den.

Steg 2, Välj ditt USB-minne och börja läsa
Välj den anslutna USB-minne som mål från disklistan, och klicka skanning för att börja skanna data på Flash Drive. Om du inte kan hitta din enhet på denna disk lista, du kan klicka på "Uppdatera Drives"Att ha ett försök. du kan “Aktivera djup skanning” för att återställa filer som förlorats från din formaterad disk.

Steg 3, Förhandsgranska och återställa data från USB-minne
När sökningen är klar, hitta dina förlorade filer genom att borra ner mappar till vänster. Du kan se vilken fil du vill återställa genom hjälp av förhandsgranskningsfunktionen. Denna programvara gör att du kan förhandsgranska de vanliga bildformat, dokument och arkiv direkt. När du har valt de filer du vill komma tillbaka från ditt USB-minne, klicka bara på "Åter"-Knappen för att hämta dem och spara till en annan disk.

Och här är alla åtgärder för att återvinna förlorad data från USB-minne i Mac OS X. Och det nämnda mjukvara är helt säker och ren, LÄTTANVÄND, oroa dig inte!

Knappen Dela

  • No matter how you delete your important files, This Data Recovery
    enables you to recover lost photos, videor, documents and more other
    files from computer, usb, Smartphone, SD card, camera, etc.. Find it on my Name!