konvertera flv till mp4

Konvertera FLV/F4V till MP4 gratis på Win / Mac

FLV och F4V är två olika videofilformat, som var kända som Flash Video. De är vanligtvis använts som en behållare för att leverera video över Internet. Filmerna du såg på nätet är oftast i FLV-eller F4V-format. Med några gratisprogram, Du kan enkelt ladda ner dessa online video till dator.

Emellertid, FLV-formatet stöds inte av många smartphone och tabletter, såsom iPhone, iPod, iPad, HTC-telefoner etc.. Så vi behöver en lösning för att konvertera FLV till MP4, som MP4 är en kompatibel för nästan alla bärbar enhet.

Vi visar dig 2 sätt att konvertera FLV/F4V till MP4 gratis

Metod 1: Hur konvertera FLV till MP4 med Handbrake

Handbrake är en berömd öppen källkod video omkodare, det stöder nästan alla videoformat ingång och utgång i MP4 och MKV. Och den kan köras på flera plattformar (Windows, Mac och Linux). Nu följer stegen.

1. Nedladdning handbroms formen här och installera den.
2. Starta programmet och klicka på "Källa" > "Öppna fil", välja FLV-filen du vill konvertera.
3. Klicka på "Bläddra"För att välja en sökväg på datorn.
4. Välj "MP4"I utgångsinställningar. Till höger av programmet, Du kan välja förinställningar för enhet eller universell.
5. Klicka på "Början"Upptill, vänta på slutförandet av konverteringsprocessen.

Handbroms

Metod 2: Hur konvertera FLV till MP4 med hjälp av VLC Media Player

VLC är en fri och open source-projekt. Det är ett plattformsoberoende (Windows, Mac och Linux) multimediaspelare och ramverk som spelar mest multimediafiler samt DVD, Audio CD, VCD, och olika filmer.

Och det är också en enkel video converter, det kommer att hjälpa oss att koda FLV-filer.
1. Klicka här att ladda ner VLC Media Player.
2. Klicka på Media menyn högst upp i VLC, välja Konvertera / Sava.
3. Välj en fil genom att klicka på "Lägg ..."-Knappen på fliken Arkiv och klicka på" Konvertera / Spara "knappen längst ner.
4. Klicka på rullgardinsmenyn och välj den Video - H.264 + MP3 (MP4) profil från listan. Klicka sedan på "Bläddra"Knappen, navigera till där MP4-filen ska sparas.
5. Klicka "Början"-Knappen och vänta konverteringen klar.

konvertera-flv-vlc

Alternativ

Video Converter Ultimate - En shareware för att konvertera DVD och video-fil, bränna video till DVD och ladda ner online video, trådlös överföring video till bärbara enheter.

Knappen Dela