Samsung_Galaxy_S4

Enklaste sättet att njuta av DVD-film med Samsung Galaxy S4

När du har en Samsung Galaxy S4, Jag tror att du ska inspireras av sin 5,0-tums 1080p pekskärm & 2600mAh batteri. Med den 13 MP bakre kamera och inbyggd 16G/32G lagring, Samsung Galaxy S4 är ett kraftfullt mediacenter. Du kan använda den för att skjuta olika bilder & videor, njuta några Blu-ray/DVD filmer var som helst. Om du vill lägga din favorit DVD-film i Galaxy S4, Jag tror att du kommer att bli så besviken över att det. Eftersom det inte kan spela upp DVD-skiva eller mappar direkt.

Men nu, du behöver inte oroa dig för det. Denna guide kommer att lösa ditt problem. Vad vi borde göra är att konvertera DVD-skiva till video för Galaxy S4 med Wonders Video Converter Ultimate. Innan den fullständiga guiden start, låt oss göra några förberedelser.

1. Galaxy S4 stöds videoformat: MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263
2. DVD-film: din favorit DVD-film, oavsett DVD-skiva, DVD mapp eller DVD ISO-bildfil
3. Video Converter Ultimate: En kraftfull video-omvandlare integreras med alla konverteringsfunktioner, såsom video & DVD-konvertering, videoredigering, bränning, och webbvideo nedladdning etc.

Ladda ner Video Converter Ultimate och installera den

Konvertera DVD film till Galaxy S4 med 3 steg?

Steg 1, importera DVD-källa i det här programmet
Sätt i DVD-skivan i datorn, och lansera Video Converter Ultimate. Klicka på “Load DVD” knappen för att börja ladda upp filer. Du kan även konvertera DVD-utan skivan, med hjälp av ISO-filer, eller DVD-mapp.

Steg 2, Välj Video format som utdataformat
Klicka Output Format och välj det format du vill ha från listan i rullgardins. Klicka och välj Galaxy S4 som produktion videoformat.

Steg 3, Rip DVD-film till Galaxy S4
Det sista steget är bara att klicka på "Konvertera" för att konvertera DVD film till MP4 video format. nu, du kan ha en vila och vänta på att konverteringen är klar. Efter konverteringen är klar, du kan ansluta din Galaxy S4 med dator, och överföra den konverterade filmen till det för njutning.

Knappen Dela