macfreedvdripper

Bästa gratis DVD brännare för Mac

Rip DVD till hårddisk är ett bra sätt att hantera och skydda din skiva

Du kan ha en hel del DVD-skivor i din samling, vilket skulle ta mycket plats i rummet. Och det är också svårt att hantera dem. Titta, varje gång du vill titta på en film, du kommer att behöva ta lite tid att plocka ut först från din stora samling. Och DVD-skivor kan repas under uppspelning.

Om du vill ha en bättre hantering av dina DVD-skivor och skydda dem bättre, sedan bara rippa DVD-skivor till digitalt format. Detta är inte ett komplicerat arbete som du trodde. Med en DVD Ripper kan du enkelt rippa dina DVD-skivor bara i flera klick. Och den här artikeln kommer att introducera dig de bästa gratis DVD brännare för Mac.

Handbroms för Mac

Handbrake-macVälkända öppen källkod Video Converter och DVD Ripper. Den kan köras på flera plattformar, Mac inkluderar. Handbroms kan behandla de vanligaste multimediafiler och någon DVD eller BluRay källor som inte innehåller någon form av kopieringsskydd. Utgångsformat är. MP4(.M4V) och. MKV. Du bör alltid välja. MP4(M4V) eftersom MKV-filer inte kan spelas väl på Mac OS X. (Se även: Bästa 4 Free MKV Video-spelare för Mac OS X)

Obs: Handbroms kan inte konvertera kopieringsskyddade dvd-skivor.

 

MakeMKV för Mac

MakeMKV-macMakeMKV är en video omkodare som kan rippa DVD och Blu-ray-skivor och konvertera videofiler. Den bevarar den mesta informationen om källmediet men inte ändra det på något sätt. Så det har en mycket hög hastighet under konverteringen. Och du bör notera att MakeMKV kan endast utgång. MKV-format.

Obs: MakeMKV kan rippa skyddade DVD-och Blu-strålar. DVD-rippning är gratis medan rippa Blu-ray behöver en avgift.

MACX DVD Ripper

macxdvdripperMACX DVD Ripper Free Edition är kraftfull och gratis DVD Ripper. Det gör att du kan rippa både hemlagad och skyddade DVD-skivor. MACX DVD Ripper har ett ständigt stöd för att matcha den senaste DVD-krypteringsteknik, lätt att ta bort DVD-kopieringsskydden, till exempel CSS-kryptering, RKS region skydd, Arccos kopieringsskydd, även rip Disney encrypted DVDs.

 

DVDFab HD Decrypter för Mac

HD-decrypter-02DVDFab HD Decrypter för Mac är en enkel version av DVDFab DVD Copy för Mac och DVDFab Blu-ray Copy för Mac som kan kopiera DVD / Blu-ray på din Mac. Det kan kopiera nästan alla gamla DVD / Blu-strålar, kopieringshastigheten är mycket snabb och kvaliteten är underbar. Dessutom, det kan bara mata ut DVD-mapp och Blu-ray-mappen.

Knappen Dela