iPhone5S

Hur du säkerhetskopierar din iPhone, iPad, iPod Touch med iTunes

Regelbunden säkerhetskopiering är en god vana. Och du kan ta en backup av din iPhone, iPad eller iPod touch med hjälp av iCloud eller iTunes lätt. Här kommer vi att visa dig hur du säkerhetskopierar din iPhone, iPad och iPod touch med iTunes.

Först, du bör ha en iTunes, Du kan ladda ner den senaste versionen från Apples webbplats(http://www.apple.com/itunes/).

Innan du säkerhetskopierar, ska du veta att iCloud och iTunes kan säkerhetskopiera de flesta uppgifter på din iPhone, iPad, eller iPod Touch. Den säkerhetskopierade informationen innehåller köpt musik (backup av köpt musik är inte tillgänglig i alla länder), TV-program (Endast USA), apps, och böcker; och även bilder och video, som är i kamerarullen; Enhetsinställningar (som telefon favoriter, Bakgrund, och Mail, kontakter, Kalender-konton); App uppgifter; Startskärmen och app organisation; meddelanden (iMessage, SMS, och MMS), Ones, och mer. Mediefiler är inte backas upp, men kan återställas genom att synkronisera med iTunes.

Varje gång du synkroniserar din iOS-enhet med iTunes, det kommer att backa upp automaticlly (inaktiverat om du har iCloud backup påslagen).

Du kan också manuellt säkerhetskopiera din iOS-enhet med iTunes. Följ dessa steg för att manuellt säkerhetskopiera din iOS-enhet med iTunes:

  • Anslut iOS-enheten till en dator med den senaste versionen av iTunes installerad
  • Klicka på enheten i det övre högra hörnet.
  • Klicka “Säkerhetskopiera nu” knappen nedan “Manuell säkerhetskopiering och återställning“.

Backup-iphone-ipad-ipod
eller

  • Du kan också klicka på Fil menyn och välj Enheter > BACKA UPP.

Backup-iphone-ipad-ipod-2
Obs: Om du använder iTunes 10.7 eller tidigare, bara högerklicka (eller Ctrl-klicka) enheten och välja BACKA UPP.
backup-filen-menyn
Källa: Apple

Knappen Dela