Topp 7 Bästa gratis DVD Ripper programvara

Även om Blu-ray är redan allt vanligare idag. DVD är fortfarande dominerande på marknaden. Och en DVD Ripper programvara skulle vara ett måste ansökan om DVD-älskare. Du kan kopiera innehållet på DVD till en videofil genom att koda DVD i MP4, AVI, MKV, MÅLTIDER, WMV eller andra videoformat. Den rippade filen kan sparas på dator eller annan enhet, som mobiltelefoner och tablet, för vidare redigering, säkerhetskopiering, delning eller uppspelning.

Om du har en stor samling av DVD-filmer och musikvideor, vill extrahera ett kapitel eller göra fullständig säkerhetskopia av dem. Du kan behöva DVD Ripper. Och om du letar alltid gratis DVD Ripper, vet inte vilket är det bästa. Här kommer vi att ge dig en genomgång av Top Free DVD Ripper.

Se även: Bästa gratis DVD Ripper programvara för Mac

Jag testade flera gratis DVD brännare, det är verkligen svårt att säga vilken som är bäst. Kanske A stöder olika output videoformat, men kan inte dekryptera det skydd. Kanske B kan rippa den senaste skyddade DVD-skivor. Emellertid, det kommer att ta timmar att rippa en DVD. Även få ett bättre resultat när använda C och D tillsammans.

Låt oss ta en titt på som är på listan nu.

WinX DVD Ripper: Bäst snabbaste Gratis DVD Ripper att konvertera och rippa DVD till MP4, AVI, WMV, iPhone, Android

Winx dvd ripperWinX DVD Ripper är en fristående fri DVD-rippning programvara för Windows och Mac. Det kan rippa DVD till olika videoformat inklusive MP4, WMV, MÅLTIDER, FLV, MPEG, eller DVD till iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP stödde videor med snabb fart utan 3rd-part codec-paketet.

Det är freeware och shareware. Gratis versionen kan du ta bort alla vanliga DVD-kopieringsskydd, inklusive CSS kryptering, regionskod, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, etc.. och rippa DVD till Video. Samtidigt stöder inte den senaste Disney skyddade DVD. Om du vill göra det, du behöver uppgradera till Platinum eller använda andra program för att ta bort kopieringsskydd först.

Handbroms: Öppen källkod video omkodare, stöder nästan alla format

handbromsHandBrake är vår favorit video kodare för dess enkla, LÄTTANVÄND, enkel att installera, och kraftfull tweaking alternativ för att få bästa konvertera kvalitet som följd. Det är ett open source verktyg för att konvertera video och DVD till nästan alla format, tillgänglig för Windows, Linux eller Mac OS X.

Det är perfekt, men bara kan läsa och koda icke-skyddade DVD. För det är olagligt. Så du behöver använda en 3rd-parts programvara för att ta bort Proctection först, till exempel, AnyDVD är ett bra val, sedan läsa och rippa DVD med handbroms.

DVDFab HD Decrypter: Kopiera DVD-och Blu-ray till tom skiva eller hårddisk, två kopieringslägen

DVDFab-hd-decrypter
Faktiskt, DVDFab HD Decrypter är en del av DVDFab DVD Copy och Blu-ray Copy. Så det är mer som en DVD Copy snarare än DVD Ripper. Fungerar som en gratis DVD Decrypter, det kan ta bort skyddet och kopiera DVD / Blu-ray-innehåll till intetsägande skiva eller hårddisk(fri version kanske inte stöder senaste dekryptera skydd). Det kan du antingen kopiera hela skivan eller bara kopiera huvudfilmen.

Den fria versionen kan bara göra 1:1 kopiering, stöder inte komprimera en DVD9 till en DVD5. Eller du kommer att behöva betala. Den kan läsa in skiva, mapp och ISO-avbild, och matar ut samma.

MakeMKV: Ett klick souliton för att konvertera DVD och Blu-ray till MKV

MakeMKVMakeMKV kan snabbt och enkelt rippa DVD-och Blu-ray-skivor till högkvalitativa MKV-filer med ett enda klick. Det kan bara produktionen i MKV-format och stöder alla kommersiella DVD-och Blu-ray-skivor skydd. DVD-rippning kommer alltid att vara gratis, men Blu-ray-rippning är bara gratis för så länge 30 dagar.

MakeMKV omvandlar videoklipp från proprietär (och vanligtvis krypterad) skiva i en uppsättning av MKV filer, bevara mest information men inte ändra det på något sätt. Så det är väldigt snabbt, det kan konverteras så fort enheten kan läsa data.

Obs: Den MKV-formatet kan lagra flera video / ljudspår med all meta-information och bevara kapitel. Det finns många spelare som kan spela MKV-filer nästan på alla plattformar, du kanske intresserad av Bästa 4 MKV-spelare på Mac OS X.

Format Factory: Rippa DVD och mucis skivor till många filformat som lämpar sig för bärbar enhet

format-fabrikenSom dess namn, detta gratisprogram är starkast på sina många filformat som stöder, inklusive video till video, ljud till ljud, DVD till video, och även bild till bild. Det är flexibelt och anpassningsbart och låter dig ändra flera inställningar output som att lägga till vattenstämplar, undertexter och en hel del andra alternativ.

Format Factory stöder rippa skyddade DVD, men till min prov, det kan bara en del av dem. Kanske kan den bara stödjer några gamla CSS skyddade DVD-skivor.

Format Factory är gratis, men det finns så många irriterande annonser på dess gränssnitt.

Freemake: Kraftfull ultimata gratisprogram för att konvertera video och DVD

Freemake-video-omvandlareFreemake är en kraftfull ultimata programvara, det är inte bara en video converter, men också en DVD Ripper, DVD-brännare, Blu-ray-brännare, Online MP3 Converter, Bildspel maker och mer. Den stöder 200+ input format och kan konvertera video till bärbara enheter, såsom iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Björnbär, etc.. Bränn video till DVD och Blu-ray-skiva. Rips online video genom direkt webbadress klistras från 50+ platser.

Men det har inte stöd för krypterade DVD-skivor heller. Det kraschar på nästan alla mina kommersiella dvd-skivor som t.ex. Thor och Iron Man 3.

Obs: Och denna programvara behöver. NET Framework 4.0 Client Profile. Om du inte har det, Freemake installationsguiden kommer att installera den till din PC.

DVD Shrink: GRATIS lösning för krympande original DVD på inspelningsbara medier.

DVD-ShrinkDVD Shrink är ett av de mest populära gratis DVD brännare som effektivt kommer att backa upp DVD-skivor, som har ett elegant gränssnitt med en unik förmåga att komprimera DVD-data till den standard 4,7-gig DVD. Det kan rippa DVD till din hårddisk som videofiler eller som en ISO-bild. Sedan kan du bränna ut filer genom att integrera med Nero eller annan DVD-bränning.

Det har inte uppdaterats sedan den släpptes i 2006, och kanske inte kan dekryptera vissa DVD-skivor med nyare kopieringsskydd.

Hämtningssida

Nu när du har sett toppen 7 bästa gratis DVD brännare. Några av dem är inte stöd för krypterade DVD. Vissa har en fantastisk bildkvalitet. Till mitt test, några kan ta bort de flesta av kryptering, medan vissa inte. Så, kanske använda två eller tre av dem kan hantera din DVD perfekt.

Hur återställa raderade meddelanden från Samsung Galaxy S5 / S6

Q:”Jag råkade ta bort hela konversationen av textmeddelanden i stället för 2 specifika meddelanden. Hur får jag tillbaka mina borttagna meddelanden? De var inte backas upp av moln.” – tillfrågad av ariat89

Everyone may encounter this problem. Så frågan är, how to retrieve the messages? The answer is, restoring from the backup file is always the best solution if you have a good backup habit. But if you do not have a backup? Oroa dig inte, this article will provide you with a solution.

Se även: Hur återställa förlorade bilder eller videoklipp från Samsung Galaxy S6 / 5/4

Why we can retrieve the deleted messages?

When you delete a message on your phone, in fact, it does not actually deleted but just be invisible. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

How to retrieve deleted messages from Samsung Galaxy

Vi behöver ett program som kan skanna din telefon och försöker få data tillbaka. Det finns många denna typ av programvara, som Dr.Fone för Android, Aiseesoft, etc.. Så behöver du bara välja en av dem och följ instruktionerna. Här kommer att vi använda Dr.Fone för Android som exempel.

1. Ladda ner Android Data Recovery program här, eller dess officiella hemsida.
2. Root din telefon. (Se även: Hur root din Galaxy S5)
3. Aktivera USB-felsökning på telefonen.
4. Installera programmet och kör det., sedan ansluta din Samsung Galaxy S5 till datorn. Programmet kommer att börja ansluta din enhet och din dator. En app som heter MobileGo kommer att installeras automatiskt på din telefon att garantera anslutning och återhämtning processerna. Och snälla inte starta någon annan Android programvara under denna process.
ansluta galaxy till dator
5. Välj de typer av data du vill söka efter: Kontakter, SMS, Samtalsloggar, WhatsApp meddelanden & bilagor, Bilder, Videoklipp, Ljud, eller några andra filer. Markera dem och klicka på nästa för att fortsätta.
Välj datatyp
6. Välj en lagring sökningsläge: Söka efter raderade filer eller skanna för alla filer. Tryck nästa.
Välj skanningsläge
7. Klicka på Start för att börja skanna.
8. Vänta några minuter tills processen är klar. Programmet kommer att ge alla skannade data i listor. Markera de data som ska återställas och klickar på Återställ. Du kan välja en sökväg på datorn för att spara återskapade data som HTML eller TXT-fil.
Obs: De borttagna som kommer i orange och befintliga i svart. Du kan separera dem med hjälp av knappen ovan: Endast visa borttagna objekt.
återställa raderade data

Hur återställa förlorade bilder eller videoklipp från Samsung Galaxy S6 / 5/4

Som vi vet, Samsung Galaxy S-serien har en fin kamera och högupplösta skärmen. Du kan ta mycket högkvalitativ video & foton runt dig själv, dela med dina vänner och familjer, som är riktigt coolt.

Emellertid, Det finns fortfarande risk för att förlora foton och videoklipp när som helst på grund av oavsiktlig radering eller datafel. Du bör utgöra en god vana att regelbundna säkerhetskopior. Då kommer du inte få panik när förlora något viktigt. Även om du inte har en säkerhetskopia, du fortfarande har chans att återhämta de bilder eller videoklipp genom att använda Android Data Recovery.

Dr.Fone för Android är ett säkert & enkel att använda android data recovery-program och kan hjälpa dig att hämta alla data som foton, videor, kontakter, textmeddelanden, dokument, musik & arkivfiler etc.. på din Galaxy S6/5/4.

Beredningar

1. Ladda ner Android Data Recovery och installera det.. (Windows-versionen och Mac-version)

2. Root din Android-telefon. (Se även: Hur root Android-enheter.)

P.S. Inte uppgradera till Android 6.0, eftersom det är svårt att roten.

Åtgärder för att återskapa data från Galaxy S6/5/4

Steg 1, Anslut din Galaxy S6/5/4 till PC
Lansering Dr.Fone för Android, du får det primära fönstret nedan. Anslut din Galaxy till datorn via en USB-kabel.

connect Galaxy S4 to computer

Steg 2, Aktivera USB-felsökning (Valfritt)
Om du har aktiverat USB debugging på din Galaxy S innan, Du kan hoppa över det här steget, annars kommer du att se ett fönster som nedan. Följ den detaljerade uttryck i fönstret för att ställa in den nu: Enter “Inställningar” > Klicka “Om telefon” > Tryck “Build antal” för 7 gånger tills att få en anteckning “Du är under utvecklarläge” eller “Utvecklarläge har aktiverats” > Tillbaka till “Inställningar” > Klicka “Utvecklar alternativ” > Kontrollera “USB-felsökning”.

För detaljer, du kan läsa den här: Så här aktiverar du USB Debugging på din Android-enheter.

enable usb debugging

Steg 3, Börja skanna data på enheten
Efter det möjligt för USB-felsökning, Programmet identifierar enheten automatiskt. Därefter Klicka “Början” att analysera data på enheten. Observera att du är bäst att hålla batteriet mer än 20% före skanning.

scanning-lost-data

Obs: Om enheten inte är rotad före, Programmet kommer att börja skanna direkt efter analys. Eller måste du tillåta att programmet Superuser tillstånd på skärmen på din telefon. Klicka bara på “Tillåt” när meddelandet dyker ut på enhetens skärm. Sedan tillbaka till din dator, och klicka “Början” på programmets skärmen för att söka igenom din enhet.

allow superuser authorization

Obs: Koppla inte bort enheten under genomsökningen, eller genomsökningen kommer att misslyckas. Om programmet inte startar skanningen under lång tid, Försök igen. Och vissa enheter som finns “Tillåt” knappen flera gånger. Klicka bara på det tills det inte visas igen eller programmet börjar skann.

do not disconnect device

Steg 4, Förhandsgranska och återvinna
Avsökningen förlopp skulle ta ett tag. Sedan kan du förhandsgranska alla återvinningsbara uppgifter i den scan resultat sorterade efter kategori. Markera de du vill ha och klicka “Åter” att spara dem på din dator.

preview and recover

Obs: Borttagna kontakter, textmeddelanden, och annat annat också visas i resultatet, och raderade SMS och kontakter visas i rött. Du kan separera dem med färg.

Hur till återvinna utplånat anteckningar från iPhone

Jag tog anteckningar i min klass med hjälp av app på min iPhone, men en vecka senare när jag gick tillbaka till anteckningarna den togs bort och gått. Jag vet att det var på min telefon eftersom jag såg ut över den efter klass. Finns det något sätt att återställa den? Jag kollade på min icloud men det fanns ingenting där.

Kanske har du träffat på liknande fråga innan. När du vill hitta några viktiga anteckningar gjort du på din telefon, men de är bara borta. Du får tillbaka dem men vet inte hur. Väl, denna artikel kommer att berätta vad man ska göra när du hittar dina anteckningar förlorade.

3 Metoder för att återskapa förlorade eller bort anteckningar från iPhone

Vi kommer att införa tre metoder för olika situationer. Välj rätta för dig själv. Om du har säkerhetskopierat din telefon innan, Du kan prova de två metoderna som tidigare. Eller kanske du måste prova en 3: e parts programvara, som inte är gratis. Men observera att om du inte är säker på att du någonsin backas upp telefonen, du skulle bättre prova den tredje metoden först. Eftersom återställning från iTunes eller iCloud backup kan skriva över data på telefonen.

1. Återställa från iCloud Backup
2. Återställa från iTunes Backup
3. Skanning av iPhone och försök att hämta förlorade anteckningar

Metod 1: Återställa från iCloud Backup

1. Radera din iPhone, Tryck på inställningar > Vanliga > Återställ > Radera allt innehåll och inställningar. Du kan behöva ange ditt lösenord och Apple-ID-lösenord innan du radera allt innehåll och alla inställningar. Varför skulle jag göra det? Eftersom det enda sättet att återställa från en säkerhetskopia för iCloud är genom Installationsassistenten. För att komma till installationsassistenten på en enhet du redan lagt upp, måste du radera allt innehåll på din iPhone och ställa upp igen.
2. Slå på enheten. Du bör se en Hej skärm.
3. Följ stegen i iOS Setup Assistant. Ansluta till ett trådlöst nätverk och följ steg tills du ser fönstret Ställ in enhet.
4. Knacka på Återställ från ett iCloud Backup. Logga in på iCloud.
5. Välj en säkerhetskopia. Titta på datum och storleken på varje och plocka de mest relevanta. När du har valt en säkerhetskopia, överföringen startar.
6. Om du har köpt iTunes eller App Store innehåll med flera Apple ID., du kommer bli ombedd att logga in på varje. Om du inte kommer ihåg ett lösenord, Du kan knacka på hoppa över detta steg och ange den senare.
7. Hålla kontakten. Om du kopplar från Wi-Fi innan processen har slutförts, återställningsprocessen pausas tills du återansluter. Ge den tid att avsluta. Återställa från en säkerhetskopia kan ta ett tag, beroende på storleken på säkerhetskopian och nätverkshastighet.

ställa in telefonen

Metod 2: Återställa från iTunes Backup

1. Anslut enheten till datorn som du sparade säkerhetskopian på.
2. Öppna iTunes. Om iTunes säger finns en iOS-uppdatering, Hämta den senaste versionen.
3. Gå till Arkiv > Enheter > Återställ från säkerhetskopia. If you’re using Windows and don’t see a File menu, press the Alt key.
4. Look at the date and size of each backup and pick the most relevant.
5. Click restore and wait for the process to finish. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Metod 3: Skanning av iPhone och försök att hämta förlorade anteckningar

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, you need to install an iPhone data recovery program first. Det finns många denna typ av programvara på marknaden nu, här använder vi Dr.Fone till exempel.
1. Ladda ner programmet här. Eller gå till den officiella hemsida.
2. Installera det.
3. Du ska installera den senaste versionen av iTunes. Eftersom programmet kommer att kalla delvis funktion av iTunes. Men du behöver inte köra dem samtidigt, och det är bäst att stänga den automatiskt synkronisera i iTunes. (Starta iTunes > Redigera > Inställningar > Enheter, ta “Förhindra iPods, iPhones, och iPads synkroniseras automatiskt”.)
3. Anslut din iPhone till datorn och köra Dr.Fone. Som standard, Det kommer att upptäcka din iOS-enhet automatiskt och visar fönstret för “Återställa från iOS-enhet”.
återställa iphone anteckningar-01
4. Klicka på “Starta Scan” knappen för att börja skanna din iPhone för borttagna eller förlorade anteckningar. Genomsökningen kan ta några minuter. Om du ser att de data du söker efter är det, då kan du klicka på den “Paus” knappen för att stoppa processen.
återställa iphone anteckningar-01
5. När genomsökningen klar, Du kan se en scan resultat. Data saknas såväl befintliga visas i kategorier. Du kan svepa alternativet “Only display the deleted items” på ON. Genom att klicka på filtypen till vänster, Du kan förhandsgranska borttagna noterna. Och det finns en sökruta längst upp till höger, där kan du söka efter en fil genom att skriva ett sökord.
återställa iphone anteckningar-01
6. När du hittar uppgifterna behöver du, rättvis check boxen och slå den “Återställa till dator” knapp. För textmeddelanden, iMessage, kontakter, och anteckningar, Du kan välja att “Återställa till dator” eller “Återställa till enhet”.

Det är alla tre metoder för att hämta de förlorade anteckningarna. Vi hoppas detta hjälper dig. Observera att om du hitta viktig information går förlorad, ingen panik, men att hitta lösningar.

Hur överföra innehåll från gamla iPhone till nya iPhone

Fick du den nya iPhone? Vill du flytta allt innehåll från den gamla iPhone till den nya? När du vill göra det, du först trodde verkligen använder iTunes eller iCloud, som är den officiella metoden. Och denna artikel kommer att visa dig lättare sätt att överföra data från din gamla iPhone till din nya iPhone.

1. Överföra data till ny iPhone med iCloud
2. Överföra data till ny iPhone med iTunes
3. Prova några andra sätt att överföra data till ny iPhone

Använda iCloud

Säkerhetskopiera din nuvarande iPhone med iCloud

1. Anslut din gamla iPhone till Internet med Wi-Fi. Knacka sedan på inställningar > icloud > Backup.
2. Se till att iCloud Backup är på.
3. Knacka på baksidan upp nu. Håll kontakten med Wi-Fi under processen.
4. Tills den är klar, Du kan se säkerhetskopian med datum och storlek i inställningar > icloud > Förvaring > Manage Storage. Lär dig vad iCloud säkerhetskopierar.

icloud_backup

Överför din iCloud-säkerhetskopiering till din nya iPhone

1. Slå på din nya iPhone. Du kommer att se en "Hej" skärm.
Obs: Om du har konfigurerat din nya iPhone redan, Vänligen tryck på inställningar > Vanliga > Återställ > Radera allt innehåll och inställningar. Du iPhone startar om och du ser skärmen "Hej".
2. Svep till ã ¥ tgärderna tills du ser skärmen Wi-Fi. Gör din nya iPhone att ansluta sig till Wi-Fi-nätverket.
3. Fortsätta att följa stegen tills du ser Apps & Dataskärm, Knacka på Återställ från iCloud Backup > Nästa. Du ombeds ange ditt Apple-ID och lösenord.
4. Välj den säkerhetskopia som du har gjort. Håll kontakten med Wi-Fi och vänta återställningen att slutföra. It will take you some time, beror på storleken på säkerhetskopian och nätverkshastighet.

ställa in telefonen

Med hjälp av iTunes

Göra en säkerhetskopia av din gamla iPhone med iTunes

1. Anslut din nuvarande iPhone till datorn.
2. Öppna iTunes och kontrollera att du har den senaste versionen.
3. Markera enheten och klicka på filen >Enheter > Överföra inköp för att spara innehållet du har hämtat från iTunes Store eller App Store. Vänta tills processen är klar.
4. Klicka på Säkerhetskopiera nu och vänta ett tag tills processen är klar. Du kan se backup i iTunes inställningar > Enheter.

Backup-iphone-ipad-ipod

Överföra iTunes backup till din nya iPhone

1. Slå på din nya iPhone och ansluta till den dator som du lagrat din iTunes backup på.
2. Följ stegen tills du ser skärmen Wi-Fi. Knacka sedan på Anslut till iTunes.
3. Följ stegen för att tills du ser Apps & Dataskärm, Knacka på Återställ från iTunes Backup > Nästa.
4. Ange ditt Apple-ID och lösenord.
5. Välj den säkerhetskopia du gjort och vänta processen är klar. Om säkerhetskopian krypteras, du kommer bli ombedd att ange lösenordet.
6. Synkronisera innehåll som var inte i säkerhetskopian på din iPhone med iTunes.

ställa in telefonen

Andra sätt att överföra data till ny iPhone

Utom iTunes och iCloud, Vi kan använda några andra verktyg för att överföra dina data.

1. MobileTrans

MobileTrans är en lätt-till-använda data överföring verktyg. Det kan överföra allt från en enhet till en annan enhet i ett klick. Och det stöder Android, IOS, Windows Mobile och även BlackBerry. Så om du bara får en ny smartphone, och detta verktyg kan hjälpa dig att överföra kontakter, textmeddelanden, samtalsloggar, kalender, resenärer, videor, musik och apps från din gamla telefon till din nya.

mobiletran-översikt

2. AnyTrans

AnyTrans är ett IOS content manager program som kan överföra innehåll mellan dina IOS-enheter. Det stöder alla typer av data: kontakter, resenärer, musik, meddelanden, anteckningar, kalender, även anpassade inställningar som skrivbordsunderlägg, iCloud-konto, ljud, apps, även app data och spel, etc..

anytrans-översikt

Hur Root Google Nexus 5 med ett enda klick

Nexus 5 (Hammer) är en Android smartphone tillverkad av LG. Det är en av Googles Nexus linje flaggskepp enheter och fungerade som lanseringen enhet för Android 4.4 KitKat. Så, det alltid uppdaterad med den senaste versionen av Android.

Rooting Nexus 5 är ett av de hetaste ämnena via internet (Det gör att blinka en anpassad ROM det). Bland de många rotsystem sätt, Kingo Android Root kommer att vara ett bra val.

Beredningar

1. Gratis nedladdning ett klick Android Root verktyg.
2. Se till att telefonen är påslagen och minst 30% batterinivå.
3. USB-kabel.
4. Aktivera USB-felsökning på enheten.
5. Inte uppgradera till Android 6.

Åtgärder för att rota Nexus 5

Steg 1: Lansera Android Root verktyg.

Du kommer att se ett fönster enligt nedan.

rot-nexus5-1

Steg 2: Anslut Nexus 5 till datorn via USB-kabel.

Detta kommer att ta lite tid. Programvaran kommer att installera mobila drivrutinen automatiskt.

Steg 3: Aktivera USB debugging läget på telefonen.

Om du har gjort det här förut, hoppa över detta steg och gå vidare. Om inte, läs den här guiden: Hur du aktiverar USB debugging-läge på din Android.

Steg 4: Läs anmälningar noggrant.

Läs igenom det noggrant och se till att du vet vad du gör.

rot-nexus5-2

Steg 5: Klicka Root att börja böka.

Det kommer att ta några minuter att rota Nexus 5. När du började, det kommer att dyka upp och fråga om du vill fortsätta. Böka garantin och möjligen tegel telefonen upphör att gälla(Finns det några risker att utrota din telefon?). Klicka OK Om du är säker på vad som kommer att hända.

rot-nexus5-3

Steg 6: Root Efterföljande! Klicka på Slutför och väntar på omstart.

Enheten är nu framgångsrikt rotad. Klicka Finish att starta den för att göra en stabil. Efter omstart, kommer du att se en SuperSU ikon på din enhet, vilket är märket för en framgångsrik rot.

rot-nexus5-4

How to Retrieve Deleted Text Messages from an iPhone

Textmeddelanden faktiskt inte få bort

Apple iOS butiker varje textmeddelande du någonsin gjort på din iPhone även du har tagit bort. När du använder Spotlight-sökning för att hitta något och kanske kommer du att finna att vissa textkonversationer du gjort månader sedan, som togs bort av dig själv, visar fortfarande upp!

Apple kundsupport bekräftade att och berättade det enda sättet att permanent ta bort alla textmeddelanden och e-post , är att göra en total återställning, eller återställa till fabriksinställningen på iTunes. Denna metod kommer att radera alla data från telefonen. Din kontaktperson, apps, och inställningar raderas även.

Så, Om du tog bort dina textmeddelanden av misstag. Förlorade dem pga jailbreak, or upgrading to the latest iOS. Du har fortfarande chans att hämta dem. Här visar vi dig 5 metoder för att hämta textmeddelanden du bort från en iPhone.


5 metoder för att hämta raderade textmeddelanden från iPhone

Here we introduce 5 sätt att återvinna förlorade textmeddelanden från iPhone. Välj den som passar din nuvarande situation. Vi kan behöva iTunes och icloud backup under återställningsprocessen.

 1. Retrieve deleted text messages directly from the iPhone
 2. Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor
 3. Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software
 4. Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Fri)
 5. Restore lost messages from iTunes backup (Fri)

Metod 1: Retrieve deleted text messages directly from the iPhone

This method is applicable to the case of people lost their text messages while have no backup. It is suitable for all iPhone generation, including iPhone 6 och 6 Plus.

We will need a 3rd-party iPhone dataräddning tool to help us, which can directly scan the phone and find the deleted content, then put them back to your iPhone or save on the computer.

Först, download iPhone Data Recovery software and install it. There has both Windows and Mac version. Följ sedan stegen.

Steg 1: Connect your iPhone to the computer and run the iPhone data recovery tool.
Connect your iPhone to the computer and do not pull it down during the recover process. Then open the program, you will see the main interface as below.

återställa meddelanden från iPhone

Steg 2: Start the scan process in order to find the lost messages
After you click the “Starta Scan” knapp, the program will begin to scan your phone and try to find all the data on your device, including those deleted.

Steg 3: Förhandsgranska och återställa raderade textmeddelanden från iPhone
Efter skanning, alla funna data visas i kategorierna, you can preview the messages. The deleted ones are in orange. Tick those you need and click “Åter” knapp. The program will ask you if you want to save them on your device or to the computer.

återställa meddelanden från iPhone


Metod 2: Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iCloud. You can extract the iCloud backup file and get the messages. Even you don’t have your iPhone around, you can still export the text messages out to the computer.

Naturligtvis, you should download the iPhone Backup Extractor programvara först.

Steg 1: Choose the recovery mode and connect to your iCloud account
Run the program and choose the recovery mode of “Recover from iCloud Backup Files”, then login to your iCloud account. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

Steg 2: Download your iCloud backup and analysis
After you logged into iCloud, the program will show you all iCloud backups. Choose the latest one and click “Ladda ner”, then tick the type of files you would like to download, click “Nästa” to continue. When you click “Starta Scan” knapp, the program will download the backup file and analysis it.

extrahera bilder från iCloud

Steg 3: Förhandsgranska och återställa textmeddelanden som du vill från iCloud backup
Waiting for the scan is complete. You can preview all messages in your iCloud backup. Kontrollera dem och kryssa dem du behöver. Klicka sedan på “Åter” button to save them on your computer. The software will prompt whether you want to restore those messages to your iPhone if it is connected with your computer during the recovery process.

återställa meddelanden från iPhone


Metod 3: Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software

This method is very similar to Method 2; the difference between them is that this method is use iTunes backup. We know, the iTunes will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. So this gives us a possibility to recover the data.

You should download the software first just like before.

Steg 1: Choose the iTunes recovery mode
Run the software and choose the recovery mode “Recover from iTunes Backup File”. It will detect and list all iTunes backups on your computer. Choose the most recent one and hit “Starta Scan”.

återställa meddelanden från iPhone

Steg 2: Preview and recover previous data
After a while, all data in the iTunes backup file would be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing messages on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. Pick those text you want and click the “Åter” knapp. The messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

återställa meddelanden från iPhone


Metod 4: Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Fri)

Om du har säkerhetskopierat din iPhone till iCloud, du kan restore your iPhone text messages from the backup (iCloud backup kan vara den bästa backup du har för det kan säkerhetskopiera din enhet automatiskt via Wi-Fi varje dag medan den är påslagen, låst, och är ansluten till en strömkälla. Få detaljer om vad icloud backar upp).

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 eller senare. But you should know that, this will erase the current content and settings on your iPhone first and then copy the old data. It means if you have some new messages after you accidentally lost SMS, then you may lost the new texts.

återställa iphone från iCloud backup

1. On your iPhone, go to Settings > Vanliga > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 anordning: Gå till Inställningar > icloud > Förvaring > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 anordning: Gå till Inställningar > icloud > Förvaring & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Gå till Inställningar > Vanliga > Återställ, then tap “Erase all content and settings”.

4. In the Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.

5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.


Metod 5: Restore lost messages from iTunes backup (Fri)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will back up your phone every time you synched your iPhone with iTunes. You can easily retrieve the messages with those backups.

återställa iphone från iTunes backup

1. Anslut din iPhone till datorn där säkerhetskopian.
2. Run the iTunes. Se till att det är den senaste versionen av iTunes.
3. Efter iTunes erkänt iPhone, Klicka på Återställ knappen backup, or choose File > Enheter > Återställ från Tillbaka upp. Om du använder iTunes 10.7 eller tidigare, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

But its disadvantage is the same as Method 4, You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your current data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.

And there is no ways to preview the contents in the backup, också kan inte bara få tillbaka en del av dem. Så jag föreslår att använda iPhone Data Recovery.

Relaterat: Hur återställa förlorade bilder från iPhone.

Hur återställa raderade bilder från iPhone

Q: Jag fick nyligen en iPhone 4 och varit lyckligt snäppa bort. Emellertid, Jag tar bort en massa foton av misstag som inte vill ta bort. Jag har inte göra några säkerhetskopior via iTunes och varken Photostream eller något liknande. Så vad jag kan göra för att få mina bilder tillbaka.

JohnJackRice

Q: I just synced over 2,000 photos from my camera roll on my iPhone 5S (körs på iOS 8) to iPhoto on MacBook Pro Snow Leopard. When the prompt asked to delete photos on phone, I clicked yes. The application wasn’t working after a while so I force quit. When I launch iPhoto again, the photos were not there and half the photos on my camera roll were gone. When I try to sync iPhoto with my iPhone, it says 0 resenärer. How do I recover them?

h1kk1chan


Photos are not actually deleted

After you deleted photos on your iPhone, they are not gone, just you can’t see them. They are still be somewhere on the phone. And Apple doesn’t want people to access the data of deleted pictures. So we need a third party iPhone Data Recovery verktyg.

Relaterat:
Hur man hämtar textmeddelanden från iPhone
Hur återställa förlorade kontakter från iPhone

Din uppmärksamhet Vänligen!
Before we start to recover the data, you should notice these:

 1. Ställ din iPhone i flygläge och använd den inte förrän du hittar dessa bilder;
 2. Hittar du inte synkroniserar din iPhone med iTunes, icloud eller andra verktyg från tredje part, undvikande "Raderade bilder" att skrivas över av nya uppgifter.

6 metoder för att återställa raderade bilder från iPhone

Here we introduce 6 ways to recover the lost or deleted photos from iPhone. Läs dem och välja den som kan vara lämpliga för din nuvarande situation. Under återställningsprocessen, Vi kan behöva iTunes eller iCloud backup.

 1. Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software
 2. Extract photos from iTune backup with iPhone Photo Recovery tool
 3. Recover deleted photos directly on the iPhone
 4. Retrieve deleted photos directly from iCloud (Fri)
 5. Restore lost photos from iTunes backup (Fri)
 6. Återställa raderade bilder på iPhone som kör iOS 8 (Fri)

Metod 1: Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software

This method is applicable to the case of people lost their photos but have an iCloud backup. Especially for those who lost their iPhone but want to get the photos back. It is suitable for all iPhone generation that running iOS 5 eller senare, including the latest iPhone 6 och 6 Plus.

Please download and install the iPhone backup extractor software before following the steps.

Steg 1: Choose the recovery mode and Sign in your iCloud

After installed the iPhone Photo Recovery, behaga köra programmet och välja återställningsläge för “Recover from iCloud Backup Files”, sedan ange ditt Apple-ID och lösenord för att logga. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

extrahera bilder från iCloud

Steg 2: Download and analysis your iCloud backup

When you logged into iCloud, the program will list all iCloud backup files in your account. Choose the most recent one and click Ladda ner, and then choose the type of files you would like to download, click Nästa to continue. Efter det, Du kan skanna iCloud innehåll. Klicka på Starta Scan button to begin. It will take you some time, Vänta tills skanningen är klar.

extrahera bilder från iCloud

Steg 3: Preview and recover the photos you want from the iCloud backup

The scanning will last a few minutes. Once stops, Du kan förhandsgranska alla data i din iCloud backup-fil, like contacts, meddelanden, resenärer, notes and more. Kontrollera dem och kryssa dem du behöver. Klicka sedan på Åter button to save them on your computer. Programmet kommer att fråga om du vill sätta de återvunna kontakter, anteckningar och meddelanden tillbaka till din iPhone om den är ansluten till datorn under återställningsprocessen.

extrahera bilder från iCloud


Metod 2: Extract photos from iTunes backup with iPhone Photo Recovery tool

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iTunes. If you have lost your photos, don’t have your iPhone around. Or your phone was stolen. You want the photos back. So please look at here, we will introduce how to extract the iTunes backup file and found the photos you want. First download the iPhone Photo Recovery tool. It has Windows version and Mac version, please make sure download the right one.

Steg 1: Choose your iTunes backup and extract it

Run the program and switch to the mode of “Åter från iTunes Backup File”. Then all your iTunes backup on your computer will be found and listed. Select the one you want and click “Starta Scan” to extract it.

extrahera bilder från iTunes backup

Steg 2: Preview and recover previous data

After a while, all data in the backup file will be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing items on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. You can preview them and tick those photos you want. Klicka sedan på “Åter” knapp. The contacts, notes and messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

extrahera bilder från iTunes backup


Metod 3: Direct scan and recover deleted photos on the iPhone

This method only applies to iPhone 4 och iPhone 3GS. If you don’t have iCloud backup or iTunes backup of your iPhone, or your backups are out of date, then the last method is to using iPhone Data Recovery software to scan the iPhone directly and try to find them. Please download and install the software first.

Steg 1: Anslut din iPhone till datorn och kör programmet

Connect your iPhone 4/3GS to the computer, och kör programmet. You’ll see the main window as below. Switch to the “Advanced Mode” through the button at the lower-right corner.

iphone foto återvinning

You will be asked to follow the 3-step introduction to enter device scanning mode. The program will ask you to download a plugin before entering the iPhone device scanning mode.

iphone foto återvinning

Steg 2: Starta skanningsprocessen för att leta efter de förlorade bilder

After you click the “Början” knapp, and follow the steps to enter the device scanning mode. The program will analysis your iPhone for the lost data.

iphone foto återvinning

Steg 3: Förhandsgranska och återställa raderade bilder från iPhone

Efter skanning, alla funna data visas i kategorierna, du kan förhandsgranska bilder genom att välja kamerarullen eller Bildström. Tick those you want to get back and click “Åter” att spara dem på din dator.

iphone foto återvinning

Obs: Bilder finns här innehåller bort och även de befintliga fortfarande på iPhone. Om du bara vill se de borttagna bilderna, skjut knappen högst upp för att skilja dem: “Only display the deleted items.”


Metod 4: Retrieve deleted photos directly from iCloud (Fri)

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 eller senare. If you lost photos just after backed up with iCloud. You can restore from iCloud backup directly.

Till exempel, you just deleted some photos by accident, but you have backed up the iPhone with iCloud yesterday and didn’t take any photo after that. Then you can restore those photos from the backup directly. Or You got your iPhone stolen, but want to get your photos back. If you have other iOS device like iPad, you can login your iCloud account on it, and restore the photos from the iCloud backup. The photos would be downloaded to your iPad. Here are the steps.

1. På din iOS-enhet, go to Settings > Vanliga > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 anordning: Gå till Inställningar > icloud > Förvaring > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 anordning: Gå till Inställningar > icloud > Förvaring & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Gå till Inställningar > Vanliga > Återställ, then tap “Erase all content and settings”.

Radera allt innehåll och alla inställningar

4. In the Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.
5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.

återställa iphone från iCloud backup

Obs: Before the restore from iCloud backup, you’ll have to erase all the content and settings from your iPhone. You may lose your new data and settings.


Metod 5: Restore lost photos from iTunes backup (Fri)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. You can easily retrieve the photos with those backups.

1. Anslut din iPhone till datorn där säkerhetskopian.
2. Run the iTunes. Se till att det är den senaste versionen av iTunes.
3. Efter iTunes erkänt iPhone, Klicka på Återställ knappen backup, or choose File > Enheter > Återställ från Tillbaka upp. Om du använder iTunes 10.7 eller tidigare, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

återställa iphone från iTunes backup

Obs:
1. You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your new data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.
2. Det finns inga sätt att förhandsgranska innehållet i backup, and you can’t choose to recover part of them. This is the point that I think iPhone Backup Extractor does better than iTunes.


Metod 6: Återställa raderade bilder på iPhone som kör iOS 8 (Fri)

De senaste iOS 8 has a new function on Photo app. You may found there are two new folders named “Recently Added” och “Recently Deleted” under Albums. Som namnet antyder, the photos you just got is in the “Recently Added” folder while the other folder “Recently Deleted” temporarily keeps the photos you have recently deleted. Så, Om du precis har tagit bort dina foton eller bilder av misstag, Du kan enkelt återställa dem. Tap into the “Recently Deleted” folder and choose the one you need. Tryck sedan på “Åter”. The photos would be moved to its original place.

återställa raderade bilder i iOS 8

Hur återställa raderade bilder på din Android-enhet

Om du har tagit bort dina bilder av misstag eller torkas enheten att blinka en ny ROM. Då måste du läsa detta steg-för-steg guide för att lära dig att återställa förlorade bilder på din Android. Vi kommer att visa dig hur lätt det är. Du behöver bara agera snabbt.

Varför kan du få bilder tillbaka

När du tar bort bilderna, videor, musik eller annat innehåll, de faktiskt inte bort. De blir bara osynlig. De är fortfarande på din Android lagring. Så när du fick bort några viktiga bilder av misstag, vänligen agera snabbt så snart som möjligt. Ju snabbare du agerar, desto mer sannolikt är att återställa raderade bilder.

Obs: Stäng av Wi-Fi och dataanslutning skulle vara bättre.

Hur man återskapar raderade bilder på Android

VARNA: Återhämtningsprocessen kräver root-åtkomst på din TELEFON, KOMMER Vaid DIN GARANTI.

1. Ladda ned och installera en Android File Recovery verktyg kallas Dr.Fone för Android på datorn.

2. Anslut telefonen till datorn med USB-kabel. Du måste aktivera USB-felsökning på telefonen för denna process. En app som kallas Mobilego kommer att installeras på din telefon.

Obs: Vänligen inte köra någon annan Android programvara under återställningsprocessen.

Anslut telefonen till datorn

3. Välj vilken typ av fil du vill återställa: Kontakter, Meddelanden, Samtalsloggar, WhatsApp Meddelanden & bilagor, Bilder, Ljud, Video och dokument. Klicka sedan på Nästa.

välja olika typer av filen återhämta sig

4. Välj att söka efter raderade filer eller alla filer. Bara skannade raderade filer kommer att ta mindre tid. Klicka Nästa.

sökningsläge

5. Programmet informera er om att det automatiskt kommer att utrota din telefon och återgå till orotad status efter återvinning. Klicka Början.

6. Dr.Fone kommer att analysera telefonen och starta om den. Och du bör ge Super tillstånd när anvisningarna på telefonen.

7. Återhämtningen verktyg kommer att skanna din telefon och lista resultat. Du kan förhandsgranska och välja de innehåll som du vill återställa genom att markera rutorna framför dem. Klicka sedan på Åter. Programmet kommer att be dig var du vill spara den återskapade bilder på datorn. Vänta tills processen slut.

Säkerhetskopiera bilder på din Android

Du kan säkerhetskopiera enhetens bilder och videor till ditt Google Bilder bibliotek genom att slå på automatisk säkerhetskopiering i inställningsmenyn. Detta kan inkludera bilder du tar med telefonens kamera, bilder ladda ner till din enhet, och bilder sparas genom appar.

Obs: Dessa bilder är privata om du väljer att dela dem.

Åtgärder för att aktivera automatisk säkerhetskopiering på

 1. På din Android-telefon, kran Google Inställningar app.
 2. Tryck Automatisk säkerhetskopiering
 3. Växla växla .

Automatisk säkerhetskopiering

Hur återställa raderade textmeddelanden på Android telefon

Om du har raderat några mycket viktiga meddelanden när tömma SMS-box. Du måste agera snabbt. Eftersom tömma SMS-box faktiskt inte radera meddelanden, det bara döljer det från omedelbar vy. Så du har fortfarande chansen att få dem tillbaka, eller de kommer att skrivas över av något annat. Här kommer vi att visa dig hur man återställer raderade textmeddelanden från din Android-telefon.

Verktyg för att återställa raderade textmeddelanden

Det finns många olika PC och Mac-baserade verktyg kan hjälpa dig, och de i princip göra samma sak: Anslut din Android-telefon till datorn, skanna din Android minne, sedan identifiera och återställa borttagna meddelanden. Här presenterar vi en Android Data Recovery verktyg: Dr.Fone för Android.

Andra beredningar

Efter att ladda ner Android Data Recovery. Vi har fortfarande något att göra.

Hur återställa raderade textmeddelanden från Android

Nu ska vi börja återställningsprocessen. Du hittar det mycket enkelt och lätt att använda.

Obs: Vänligen inte köra någon annan Android programvara under hela återvinningsprocessen.

Steg 1: Lansera Android Data Recovery verktyg och ansluta enheten till datorn.

Anslut din Android-telefon eller surfplatta till datorn via USB. Programmet kommer att visa att den ansluter med din enhet. En app som heter MOBIL kommer att installeras på din Android för att garantera anslutningen och återhämtningsprocessen.

Anslut telefonen till datorn

Steg 2: Välj de filtyper du vill återställa

Det kan återställa 8 filtyper, kryssa Meddelanden och klicka på Nästa. Om du vill återställa andra antingen, kryssa dem alla.

välja olika typer av filen återhämta sig

Steg 3: Välj ett skanningsläge

Om du kan identifiera de förlorade data raderas, du kan välja bara söka efter raderade filer. Eller ska du prova andra scanning.

Obs: Endast skanning raderade filer kommer att ta mindre tid.

sökningsläge

Steg 4: Redo att börja

Återhämtningen verktyget automatiskt rota enheten för att återvinna maximala mängden data. Efter återställningsprocessen enheten kommer att återgå till orotad status. Klicka på Start.

Steg 5: Skanna din Android

Programmet kommer att börja analysera din enhet, och försöka få root tillstånd. Du bör vända dig till din enhet och låta SuperSU requrest.

Steg 6: Förhandsgranska och återställa raderade innehåll

Dr.Fone för Android kommer att lista alla återvinnings innehåll. Du kan förhandsgranska dem och bestämma vad du vill återställa. Kryssa dem och klicka på Återskapa. De återvunna data sparas som en HTML eller TXT-fil på din dator.

Recover-sms-android

Hur man aldrig förlora dina textmeddelanden igen

Det bästa sättet att undvika dataförlust är backup. Vi föreslår en gratis app som kallas SMS Backup & Återställ.

1. Öppna appen och tryck Backup.
2. Välj exakt vad du vill skapa en säkerhetskopia av, then tap Local Backup bara. Det kommer att spara säkerhetskopieringsfilen på din Android lagring. Om du vill skicka säkerhetskopian till Google Drive, Dropbox eller en e-postadress, Du kan välja andra.

SMS-backup-restore-1
3. För att återställa meddelanden från backup är mycket lätt, bara knacka Återställ på hemsidan, och sedan trycka på säkerhetskopian i listan. Om du har laddat backup, peka på menyn längst upp till höger, then tap Ladda från.

SMS-backup-restore-2