windows-cant-njohin--android-telefonin tim

Windows-i nuk mund të njohin Android telefonin tim

"Kit Kat 4.4.2 në Shënimin 3. Unë mund të transferojë më skeda midis telefonit tim dhe kompjuterit. A nuk e di edhe nëse kjo është një problem i Win7 apo një çështje Android, por dyshuari Android që nga kompjuteri i të vazhdojë të njohë thumb drives dhe kamera. Unë jam duke përdorur kabllon USB origjinale."

Mirë, Ndonjëherë Windows-i nuk mund të njohin pajisjen tuaj Android. Kur ju plug telefonin tuaj në, ajo akuza, por thjesht nuk është e njohur si një pajisje me Windows-it. Cilësimet e Android > Storage nuk ofron ndonjë mënyrë për të kontrolluar ose të ndryshojë vendosjen MTP.

Windows-i nuk mund të njohin telefonin tim android

Kjo mund të ndodhë për shumë arsye, ju lutem kontrolloni hapat e mëposhtëm?

1) Ju lutem përdorni kabllon USB origjinale
2) Sigurohuni që shoferët e instaluar është Shoferët MTP në vend se ADB pajisje(ju bëni këtë kur ju të zhbllokuar / çrrënjosur pajisjen tuaj. Kjo eshte e rendesishme. thats arsyeja pse nuk e tij duke u zbuluar.)
3) Sigurohuni Settings ->Storage -> Menu -> USB Connection Kompjuteri është MTP.
4) USB debugging është me aftësi të kufizuara.

Rruga për Aktivizo USB debugging

1) Për Android 2.3 ose më parë: Enter "Settings" > Kliko "Aplikime" > Kliko "Zhvillimi" > Kontrolloni "debugging USB".
2) Për Android 3.0 në 4.1: Enter "Settings" > Kliko "mundësitë Zhvilluesish" > Kontrolloni "debugging USB".
3) Për Android 4.2 ose më të reja: Enter "Settings" > Kliko "About Phone" > Trokitje e lehtë "Build numrin" për 7 herë derisa të marrë një shënim "Ju jeni në mënyrë të zhvilluesi i" ose "mode Developer ka qenë i aktivizuar" > Mbrapsht në "Settings" > Kliko "mundësitë Zhvilluesish" > Kontrolloni "debugging USB".

Ju mund të lexoni Si të Enable USB debugging në pajisjen tuaj Android për detaje.

Share Button