iCloudBasics

Çfarë iCloud mbështet

Ju duhet të keni disa informacione të rëndësishme në iPhone tuaj, iPad, dhe iPod touch, si kontrata, shënime, mesazhe, fotografi dhe kështu me radhë. iCloud, e cila është një ruajtje cloud, ajo automatikisht mbështet deri pajisjen tuaj mbi Wi-Fi çdo ditë ndërsa ajo e ndezur, i bllokuar, dhe i lidhur me një burim energjie. Me informacionin e mbështetura në iCloud, ju lehtë mund të transferuar skeda të medias dhe të dhënat e aplikacioneve për çdo pajisje, ose rivendosur informacion të rëndësishëm në një ju tashmë keni.

iCloudBasics

Ja se çfarë iCloud saktësisht mbështet:

  • Muzika, kinema, shfaqje televizive, Apps, dhe libra

i kushtoj vëmendje, backup tuaj iCloud përfshin vetëm informacion në lidhje me përmbajtjen që keni blerë, por jo edhe të blera vetë përmbajtja. Për shembull, Kur ju të rivendosur nga një backup iCloud, përmbajtja juaj blerë shkarkohet automatikisht nga iTunes Store, Dyqani i Aplikacioneve, ose iBookstore bazuar në iTunes. Dhe blerjet e mëparshme mund të jenë të disponueshme në qoftë se ata janë rimbursuar ose nuk janë më në dispozicion në dyqan.

  • Fotot dhe videot në Camera Roll
  • cilësimet e pajisjes
  • të dhenat e programit
  • Ekrani dhe organizimi app
  • iMessage, tekst (SMS), dhe mesazhe MMS
  • ringtones
  • Visual sekretaresha

iOS pajisjen tuaj backup përfshin vetëm të dhënat dhe parametrat e ruajtura në pajisjen tuaj. Kjo nuk përfshin të dhënat e ruajtura tashmë në iCloud, për shembull kontaktet, kalendarët, bookmarks, mail porosi, shënime, përbashkëta streams photo, dhe dokumentet ju ruani në iCloud duke përdorur iOS Apps dhe Apps Mac.

Mëso se si për të mbështetur iPhone tuaj duke përdorur iCloud.

Burim: mollë

Share Button