ipad mini 2

Si të shikojnë DVD filma në iPad Mini 2

ipad mini 2

Ky udhëzues do të ju tregojnë se si për të kthyer veta DVD movies tuaj dhe të shikojnë ato në iPad Mini tuaj 2. Dhe çfarë është më e mira DVD ripping software?

iPad mini është një tabletë mahnitshme 7.9 inç. Dhe Apple lëshuar gjeneratën e dytë të iPad Mini në tetor 22, 2013. Një nga përmirësimit më të shquar është Retina Display. Ajo ka një të mprehtë 2048 x 1536 zgjidhje, katër herë zgjidhja e brezit të mëparshëm. Kjo është me të vërtetë një lajm i mirë për ata të dashuruar film. Ata mund të gëzojnë detaje të pabesueshme të videos.

Gjë që duhet parë convert DVD to iPad Mini 2

  • Kabllo Lidhja e iPad Mini 2
  • Tuaj Disqet DVD film ose fotografi DVD. Ose ju mund të shkarkoni filmat e fundit HD këtu.
  • DVD ripping software - këtu ne përdorim Wondershare Video Converter Ultimate. Është një mjet i fuqishëm që mund të merren me të dy DVD dhe HD video, madje shkarkoni video YouTube formë dhe djegur video në DVD disk.

Convert DVD to MP4 për iPad Mini 2

format më të mirë Video për iPad Mini 2 është 264 MPEG-4, AAC codec audio. Dhe software qe sapo shkarkuat ka një profil të veçantë optimizuar për iPad Mini 2 & 1. Tani ndiqni hapat.

Hap 1: Import DVD me programin

Run software dhe futur disk tuaj DVD në drive. Kliko "DVD Load" dhe të zgjidhni rrugën nga DVD drvie tuaj. Ose ju mund të importojë dosjet DVD dhe fotografi ISO / IFO.

P.S. zvarrit & Drop është gjithashtu në dispozicion.

Convert DVD të iPad mini 2

Hap 2: Zgjidhni formatin e prodhimit

Ju mund të zgjidhni formatin e prodhimit në të djathtë e programit. zgjedh “pajisje > mollë > iPad Mini 2″ në drop-down menu. Ju mund të shihni detaje të profilin nën miniaturave të pajisjes së: mp4, H.264 Video codec dhe AAC audio codec.

P.S. Ju mund të bëni disa settings paraprakisht nga klikoni “Cilësimet” nën detaje profilit. Por unë sugjeroj që të përdorni default settings. Si programi ka vendosur tashmë atë për ju.

të shqyej DVD të iPad mini 2

Hap 3: Filloni DVD to MP4 konvertimit

Pas të gjitha cilësimet janë ngritur. Ju lutem klikoni më i madh “Kthej” button për të filluar progresin për të kthyer DVD të mp4. Ju mund të merrni fotografi konvertuar shpejt nga klik “Open Folder“.

P.S. Kontrollo bashkojë të gjitha videot në një skedar mund të ju ndihmojë për të bashkuar disa video që ju pëlqen në një të madh një skedar. Kjo është shumë e dobishme kur shikojnë TV Series.

Convert DVD të iPad mini 2

4.: Lidhu iPad tuaj me kompjuter dhe kopjoni film me pajisjen

Lidhu iPad tuaj me kompjuter me kabllo USB. Run iTunes dhe transferimin filmin për iPad Mini tuaj. Kjo do të marrë një kohë. Pastaj ju mund të gëzojnë vetë DVD movies tuaj në iPad Mini tuaj kudo.

Share Button