iphone5s

Si për të transferuar fotot nga iPhone në kompjuter

iPhone ka një mrekullueshme ndërtuar në kamera, ju mund të kapni shumë fotografi të mrekullueshme dhe video HD me të. Dhe ju gjithashtu mund të ruani imazhe të mira nga disa aplikacione për telefonin tuaj. Këtu ne ju tregojnë se si për të transferuar fotot personale dhe videot në kompjuterin tuaj.

Së pari të dini, ju mund të transferojë vetëm fotot dhe videot e marra nga kamera pajisjes ose kapur në pajisjen(shih Apple tutorial). Por jo ato të cilat synced nga iTunes.

Për të Copy fotot dhe videot në kompjuterin tuaj lehtë, ju duhet të keni një Transferimi iphone program. Është një mjet i lehtë për ta përdorur dhe të vërtetë workful, ju mund të shkarkoni këtë MobileGo për versionin iOS e Windows këtu, dhe gjithashtu për Mushama Përdoruesit.

të transferuar foto nga iphone në pc

Tani ne fillojmë për të transferuar foto nga iPhone tuaj, iPod, ose iPad për PC, vetëm ndiqni hapat e:

Hap 1: Connect iPhone tuaj me kompjuter

Instaloni dhe nisur programin qe sapo shkarkuar sipër. Pastaj lidheni iPhone tuaj në kompjuterin tuaj, software do të zbuluar pajisjen tuaj dhe të shfaqin atë në dritaren e programit automatikisht.

Shënim: Si software duhet të telefononi teknologjinë e disa Apple, ju lutem instaloni e fundit falë e parë.

eksportit fotografi nga iPhone në kompjuter

Hap 2: Copy fotografi nga iPhone në kompjuter

Zgjidhni pajisjen tuaj, dhe klikoni “foto” në pemë directory për të hapur një dritare menaxhimin foto. Zgjidhni fotografi apo dosjet që ju dëshironi dhe klikoni “Eksporti për”. Pastaj zgjidhni rrugën kursimit. Dhe ju gjithashtu mund të drag dhe drop fotografi direkt në kompjuterin tuaj.

eksportit fotografi nga iPhone në kompjuter

Shënim: MobileGo për iOS është plotësisht në përputhje me të gjitha pajisjet Apple, duke përfshirë më të reja iPhone 5s. Kliko këtu për të marrë informacion në lidhje me të gjitha pajisjet Apple mbështetur.

MobileGo për iOS është me të vërtetë një program i lehtë për ta përdorur dhe të workful. Ju mund të merren me Roll tuaj Kamera dhe koleksionet e lehtë tani!

Share Button

  • Mecool

    Faleminderit, kjo është e madhe për të komentuar transferer foto vers iPhone pc