iPod touch

Si për të transferuar muzikë nga Android për iPod

iPod touch

A ka ndonjë mënyrë për të transferuar muzikë nga Android time për iPod Touch 4G? Unë do të doja të di se si për të dërguar mp3 fotografi nga Android Samsung Galaxy për iPod.

iPod është një muzikant i mrekullueshëm. Apple ka lëshuar gjeneratën 5 iPod touch. Nëse ju keni shumë këngë në smartphone tuaj Android ose tabletë dhe duan për transferimin e tyre në iPod, si?

I parë, ju nuk mund të drejtpërdrejtë të eksportoj muzikë pa një softare të tilla si iTunes. I dytë, për platforma të ndryshme, ju nuk mund të transferuar skeda nga pajisje Android për pajisje iOS lehtë, ose. por, me Wondershare MobileTrans, ju mund ta bëjë të lehtë, transferimin e të gjithë muzikën tuaj nga pajisje Android për iPod me vetëm 3 Hapat.

Shkarko këtë Android në iPod Transfer mjet në kompjuter. Ajo është në përputhje me mijëra pajisjet Android dhe të gjitha iPods.

Si për të transferuar muzikë nga Android për iPod

Kjo pjesë është një udhëzues të shpejtë të tregojnë procesin e transferimit muzikë nga pajisje Android për iPod. Le të’ kontrolloje!

Hap 1: Instalo dhe drejtuar Android në mjet iPod Transfer

Ju duhet të instaloni dhe të drejtuar MobileTrans në kompjuterin tuaj. Ajo është vetëm në përputhje me Windows OS. Ju mund të shihni një dritare primare si kjo, kur ju drejtuar atë.

Hap 2: Lidhu pajisjen tuaj iPod dhe Android në kompjuter

Lidhu dyja pajisjes Android dhe iPod Touch me kompjuterin duke përdorur kabllot USB. Programi do të zbulojë automatikisht pajisjet. pas kësaj, ju do të shihni pajisja Android është treguar në të majtë, dhe iPod tregon deri në të djathtë. Të dhënat do të transferohen nga pajisja e majtë për pajisjen e duhur. Dhe kur ju duhet të hiqni muzikë në iPod tuaj për të krijuar hapësirë ??për transferimin, ju lutem shënoni off “të dhëna të qarta para kopje ".

Shënim: Ju jeni në gjendje për të ndryshuar pozicionin e dy pajisje duke klikuar “Rrokullisje”. pas kësaj, ju mund të transferojë muzikë nga iPod në pajisje Android.

Hap 3: muzikë Copy nga Android për iPod

Ky program mund të transferojë muzikë, Kontaktet, videos dhe fotot, etj. Dhe ne vetëm duam të kopje muzikë, tip "Muzika" dhe klikoni "Start Copy". Progresi transferimi do të marrë një kohë. pas përfunduar, ju lutem klikoni "OK" për të comfirm. You muzikë është e gjitha në iPod tani.

Klikoni për të përpiqen MobileTrans për të transferuar muzikë në mes Android dhe iPod.

Share Button