rip-dvd-free-handbrake

Si për të transferuar filmat DVD në seri Samsung Galaxy S5/4/3 falas

Ky udhëzues do të ju tregojnë se si për të transferuar filmat DVD në seri Samsung Galaxy S5/4/3.

Siç e dimë, Galaxy S5/4/3 ka një performancë shumë të madh në ekran. Pra, shikuar DVD filmat në të do të jenë të kënaqshme. Por me sa duket, smartphone nuk ka një shofer DVD, ju keni nevojë për të kthyer DVD e parë.

Ju duhet software DVD ripper. I këshilloj Frena dore, e cila është një transcoder fuqishme dhe të lirë. (Shiko edhe: Më i mirë 7 Pa pagesë DVD Ripper software and Më i lartë 5 Mac DVD Ripper Pa pagesë ).

Si për të kthyer DVD për Galaxy S5/4/3 falas duke përdorur Frena dore

Hap 1: Shkarko Frena dore nga këtu. Drejtuar atë.
Hap 2: Importi DVD nga klik "Burimi" > "Open Folder", pastaj zgjidhni DVD tuaj.
Hap 3: Browse and choose destination path of converted MP4 file.
Hap 4: Zgjidhni MP4 në Output Settings.
Hap 5: Kliko "Start" dhe prit procesi konvertimin përfunduar.
Hap 6: Lidhu Galaxy tuaj në kompjuterin dhe transferimin filma konvertuar në pajisjen tuaj.

handbrake

Si të Rip DVD movies mbrojtura Duke përdorur Video Converter Ultimate

Shkarkoni dhe instaloni Video Converter Ultimate parë.

Hap 1: Fut diskun DVD, dhe Kliko “Load DVD” button për të ngarkuar tuaj disk DVD nga DVD shofer.

Hap 2: Kthehuni tek format e prodhimit klikoni drop-down menu për të zgjedhur compatible output format video për Samsung Galaxy S5/4/3. Profili i prodhimit është e optimizuar për serinë e Galaxy S.

Dhe në qoftë se ju nuk e kënaqur me default settings të Galaxy S3, ju lutemi të vendosur atë nga vetë klikuar “Cilësimet”. Ju mund të vendosni Rezolutën Video, Video Bitrate, Frame Rate, Encoder dhe Kanalet Audio, Shembull Rate, Encoder, Bitrate Audio, dhe kështu me radhë.

Shënim: because the max resolution from original DVD movies is about 720 × 480 px, ju do të mbani më mirë Rezoluta prodhimit Video njëjtë si origjinale apo të vogla për pamje përvojën më të mirë.

Hap 3: klikoni “Kthej” button and let the Video Converter Ultimate do the rest work. Pastaj të presin procesin e konvertimit përfunduar dhe transferimin e DVD film konvertuar në seri tuaj Galaxy S dhe të gëzojnë ato.

Share Button