Më i lartë 7 Më të mirë falas DVD Ripper Software

Edhe pse Blu-ray është tashmë duke u bërë më të zakonshme sot. DVD është ende dominuese në treg. Dhe një software DVD Ripper do të jetë një duhet të ketë kërkesa për të dashuruar DVD. Ju mund të kopjoni përmbajtjen e DVD në një video file nga encoding DVD në MP4, AVI, Mkv, USHQIMI DHE PIJET, WMV ose formate të tjera video. Dosja grabitur mund të ruhen në kompjuter ose pajisje të tjera, si telefon celular dhe tabletë, për përpunim të mëtejshëm, rezervë, ndarjen ose playback.

Nëse ju keni një koleksion të madh të filmave DVD dhe video muzikore, want to extract a chapter or make full backup copy of them. You may need DVD Ripper. And If you are always looking for free DVD Ripper, don’t know which is the best. Here we will give you a review of Top Free DVD Ripper.

Shiko edhe: Best Free DVD Ripper Software for Mac

I tested several free DVD rippers, it’s really hard to say which one is the best. Perhaps A supports various output video formats, but can’t decrypt the protection. Maybe B can rip the latest protected DVDs. Megjithatë, it will take hours to rip a DVD. Even get a better result when use C and D together.

Let’s take a look at who are in the list now.

WinX DVD Ripper: Best Fastest Free DVD Ripper to Convert and Rip DVD to MP4, AVI, WMV, iPhone, android

winx dvd ripperWinX DVD Ripper është një DVD software shkëlqyer vete të lirë për Windows dhe Mac. Ajo mund të shqyej DVD në formate të ndryshme video duke përfshirë MP4, WMV, USHQIMI DHE PIJET, FLV, mpeg, ose DVD në iPhone, iPod, TV Apple, android, PSP mbështetur video me shpejtësi të shpejtë pa asnjë 3rd-paketë codec parti.

Kjo është freeware dhe shareware. Free version ju lejon të hequr të gjitha mbrojtjet kopje DVD të zakonshme, përfshirë encryption CSS, Kodi i Rajonit, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, etj. dhe të shqyej DVD në video. Edhe pse nuk e mbështet të fundit Disney DVD Mbrojtur. Nëse ju doni të bëni atë, ju keni nevojë për të përmirësuar në Platinum ose të përdorin program tjetër për të hequr mbrojtjen kopje parë.

frena dore: Open source Video transcoder, mbështet pothuajse çdo format

frena doreHandBrake është encoder tonë të preferuar Video për të thjeshtë e saj, lehtë-to-use, lehtë-to-install, dhe mundësitë e fuqishme tweaking për të marrë cilësi më të mirë Convert si rezultat. It’s a open source tool for converting video and DVD to nearly any format, available for Windows, Linux or Mac OS X.

It’s perfect but only can read and transcode non-protected DVD. For it is illegal. So you need to use a 3rd-party software to remove the proctection first, Për shembull, AnyDVD është një zgjedhje e mirë, then read and rip the DVD with HandBrake.

DVDFab HD Decrypter: Copy DVD and Blu-ray to blank disc or hard drive, two copy modes available

dvdfab-hd-decrypter
Në të vërtetë, DVDFab HD Decrypter is part of DVDFab DVD Copy and Blu-ray Copy. So it is more like a DVD Copy rather than DVD Ripper. Works as a free DVD Decrypter, it can remove the protection and copy DVD/Blu-ray content to bland disc or hard drive(free version may not support latest decrypt protection). It enables you to either copy the full disc or just copy the main movie.

The free version can just do 1:1 copying, doesn’t support compress a DVD9 into a DVD5. Or you will need to pay. It can load disc, folder and ISO image, and output the same.

MakeMKV: One-click souliton to convert DVD and Blu-ray to MKV

MakeMKVMakeMKV can quickly and easily rip DVDs and Blu-ray discs to high quality MKV files with a single click. It can just output in MKV format and supports all commercial DVD and Blu-ray discs protections. DVD ripping will always be free, but Blu-Ray ripping is only free for as long as 30 ditë.

MakeMKV converts the video clips from proprietary (and usually encrypted) disc into a set of MKV files, preserving most information but not changing it in any way. So it’s very fast, it can converts as fast as your drive can read data.

Shënim: The MKV format can store multiple video/audio tracks with all meta-information and preserve chapters. There are many players that can play MKV files nearly on all platforms, you may interested in Më i mirë 4 MKV Players on Mac OS X.

Format Factory: Rip DVDs and mucis CDs to numerous file formats suitable for portable device

format-factoryAs its name, this freeware is strongest on its numerous file formats supporting, including video to video, audio to audio, DVD to video, and also image to image. It is flexible and customizable and lets you alter several output settings such as adding watermarks, subtitles and a lot of other options.

Format Factory supports rip protected DVD, but to my test, it can just part of them. Maybe it can only supports some old CSS protected DVDs.

Format Factory is free, but there are so many annoying ads on its interface.

Freemake: Powerful ultimate freeware to convert video and DVD

freemake-video-converterFreemake is a powerful ultimate software, it’s not only a video converter, but also a DVD Ripper, DVD burner, Blu-ray Burner, Online MP3 Converter, Slideshow maker and more. It supports 200+ input format and capable of converting videos to portable devices, such as iPad, iPhone, iPod, android, PSP, BlackBerry, etj. Burn video to DVD and Blu-ray disc. Rips online videos by direct URL pasted from 50+ sites.

But it doesn’t support encrypted DVDs either. It crashes on almost all my commercial DVDs such as Thor and Iron Man 3.

Shënim: And this software need .NET Framework 4.0 Client Profile. If you don’t have it, Freemake setup wizard will install it to your PC.

DVD Shrink: FREE solution for shrinking original DVDs onto recordable media.

DVD-ShrinkDVD Shrink is one of the most popular free DVD rippers that will effectively back up DVD discs, which has a sleek interface with a unique ability to compress DVD data to the standard 4.7-gig DVD. It is able to rip DVD to your hard drive as video files or as an ISO image. Then you can burn the output files by integrating with Nero or other DVD burning software.

It has not been updated since its released in 2006, and might not be able to decrypt some DVDs with newer copy-protection.

Download Page

Now that you’ve seen the top 7 best free DVD rippers. Some of them are not support encrypted DVD. Some have a great video quality. To my test, some can remove most of encryption, while some not. Kështu, maybe use two or three of them can deal with your DVD perfectly.

Share Button