humbur sms iPhone

Si të marrim mesazhe teksti i fshirë nga një iPhone

Mesazhet shkrimore në fakt nuk merrni fshihet

Dyqane Apple iOS çdo mesazh me tekst keni bërë ndonjëherë në iPhone tuaj edhe ju keni fshirë. Kur ju duke përdorur search qendër të vëmendjes për të gjetur diçka dhe ndoshta ju do të gjeni se disa biseda tekst ju bërë muaj më parë, të cilat janë fshirë me veten, janë ende duke treguar deri!

Apple mbështetje të konsumatorëve konfirmoi se dhe më tha të vetmen mënyrë për të hequr të përhershëm të gjithë mesazhet me tekst dhe e-mail , është për të bërë një reset mjeshtër, ose rivendosur për vendosjen e fabrikës në iTunes. Kjo metodë do të fshijë të gjitha të dhënat nga telefoni juaj. Kontaktet tuaja, Apps, dhe cilësimet janë shuar edhe.

Kështu, në qoftë se ju fshihen mesazhet tekst gabimisht. Humbur ato për shkak të jailbreak, ose përmirësimit të fundit iOS. Ju ende keni mundësi për të tërhequr ato. Këtu ne ju tregojnë 5 Metodat për të tërhequr mesazhe me tekst të fshihet nga një iPhone.


5 Metodat për të tërhequr fshihen mesazhet tekst nga iPhone

Këtu kemi prezantuar 5 mënyra për të rimarrë mesazhet humbur tekst nga iPhone. Ju lutem zgjidhni një që është i përshtatshëm për situatën tuaj të tanishme. Ne mund të kenë nevojë iTunes dhe iCloud backup gjatë procesit të rimëkëmbjes.

 1. Retrieve grisi tekstin e mesazheve direkt nga iPhone
 2. Ekstrakt mesazhe me tekst nga iCloud backup duke Extractor iPhone Backup
 3. Ekstrakt SMS nga iTunes backup software me iPhone Data Recovery
 4. Rifitoj fshihet mesazhe me tekst direkt nga iCloud (Falas)
 5. Rivendosur mesazhe humbur nga iTunes backup (Falas)

Metodë 1: Retrieve grisi tekstin e mesazheve direkt nga iPhone

Kjo metodë është e aplikueshme për çështjen e personave të humbur mesazhet e tyre tekst ndërkohë që nuk kanë asnjë rezervë. Ai është i përshtatshëm për të gjithë brezin e iPhone, përfshirë iPhone 6 dhe 6 Plus.

Ne do të duhet një 3-parti iPhone Data Recovery mjet për të na ndihmuar, të cilat mund të drejtpërdrejt të skanoni në telefon dhe për të gjetur përmbajtje të fshihet, pastaj i vuri përsëri në iPhone tuaj apo ruani në kompjuter.

I parë, shkarko iPhone Data Recovery software dhe të instaloni atë. Nuk ka të dy Windows dhe Mac version. Pastaj ndiqni hapat.

Hap 1: Connect iPhone tuaj në kompjuter dhe të drejtuar mjet iPhone Data Recovery.
Connect iPhone tuaj në kompjuter dhe nuk e tërheq atë poshtë gjatë procesit të shërohen. Pastaj të hapur programin, ju do të shihni ndërfaqen kryesore si më poshtë.

shërohen mesazhe nga iPhone

Hap 2: Fillimi i procesit të scan në mënyrë që të gjeni mesazhet e humbura
Pasi ju të klikoni “fillimi Scan” buton, programi do të fillojë të hetoj telefonin tuaj dhe të përpiqen për të gjetur të gjitha të dhënat në pajisjen tuaj, përfshirë ato të fshihen.

Hap 3: Preview dhe shërohen grisi tekstin e mesazheve nga iPhone
Pas skanimit, të gjitha të dhënat e gjetura janë shfaqur në kategori, ju mund të preview mesazhet. Ato fshihen janë në ngjyrë portokalli. Shënoni ato që ju duhet dhe klikoni “Shërohem” buton. Programi do të ju pyes nëse doni të ruani ato në pajisjen tuaj ose në kompjuter.

shërohen mesazhe nga iPhone


Metodë 2: Ekstrakt mesazhe me tekst nga iCloud backup duke Extractor iPhone Backup

Kjo metodë është e përshtatshme për ata që mbështetura iPhone e tyre me iCloud. Ju mund të ekstrakt file backup iCloud dhe për të marrë mesazhet. Edhe ju nuk keni iPhone tuaj rreth, ju ende mund të eksportit mesazhe me tekst nga në kompjuter.

Sigurisht, ju duhet të shkarkoni iPhone Backup Extractor software I parë.

Hap 1: Zgjidhni mënyrën e shërimit dhe të lidheni me llogarinë tuaj iCloud
Run programin dhe zgjidhni mënyrën e shërimit të “Shërohen nga iCloud Backup Files”, pastaj identifikoheni në llogarinë tuaj iCloud. Programi nuk do të mbajë të dhënat e llogarisë tuaj, Fjalëkalimi ose material në çdo kohë gjatë seancave tuaj.

Hap 2: Shkarko backup tuaj iCloud dhe analiza
Pasi ju të hyrë në iCloud, programi do t'ju tregojë të gjitha backups iCloud. Zgjidhni një të fundit dhe klikoni “Shkarko”, pastaj shënoni llojin e dosjeve që ju do të donte për të shkarkuar, Kliko “tjetër” për të vazhduar. Kur ju klikoni “fillimi Scan” buton, programi do të shkarkoni file backup dhe analiza atë.

ekstrakt fotografi nga iCloud

Hap 3: Preview dhe të shërohen mesazhet tekstin që ju doni nga backup iCloud
Duke pritur për scan është i plotë. Ju mund preview të gjitha mesazhet në backup tuaj iCloud. Kontrolloni ata dhe shënoni ato që ju duhet. Pastaj kliko “Shërohem” butonin për të ruajtur ato në kompjuterin tuaj. Software do të shkaktonte nëse doni të rivendosur ato mesazhe në iPhone tuaj, nëse ajo është e lidhur me kompjuterin tuaj gjatë procesit të rimëkëmbjes.

shërohen mesazhe nga iPhone


Metodë 3: Ekstrakt SMS nga iTunes backup software me iPhone Data Recovery

Kjo metodë është shumë e ngjashme me Metodës 2; dallimi në mes tyre është se kjo metodë është përdorur iTunes backup. E dimë, të iTunes do të krijojë një kopje rezervë çdo herë që synched tuaj iPhone me kompjuterin tuaj. Pra, kjo na jep një mundësi për të rimarrë të dhënave.

Ju duhet të shkarkoni software e parë ashtu si më parë.

Hap 1: Zgjidhni mode iTunes shërim
Run software dhe të zgjidhni mode shërim "Recover nga iTunes backup file". Ajo do të zbuluar dhe listën e të gjitha backups iTunes në kompjuterin tuaj. Të zgjedhin atë më të fundit dhe e goditi “fillimi Scan”.

shërohen mesazhe nga iPhone

Hap 2: Preview dhe të shërohen të dhënave të mëparshme
Pas një kohë, të gjitha të dhënat në dosjen e iTunes backup do të nxirren dhe të shfaqet në kategori. Ajo përmban fshihet dhe mesazhet ekzistuese në pajisjen tuaj. Për të ndarë ato, Ju lutemi të kthehet në “Vetëm shfaqur artikujt fshihet”. Pick ato tekstin që ju doni dhe klikoni “Shërohem” buton. Mesazhet mund të mbulohen direkt në iPhone tuaj nëse ju mbani iPhone tuaj të lidhur me kompjuterin tuaj gjatë procesit të rimëkëmbjes.

shërohen mesazhe nga iPhone


Metodë 4: Rifitoj fshihet mesazhe me tekst direkt nga iCloud (Falas)

Nëse ju kanë mbështetur deri iPhone tuaj për të iCloud, ti mundesh rivendosur mesazhet tekst iphone nga backup (iCloud backup mund të jetë rezervë e mirë që ju keni për të mund të mbështetur pajisjen tuaj automatikisht mbi Wi-Fi çdo ditë derisa është e ndezur, i bllokuar, dhe i lidhur me një burim energjie. Shkoj detalet për atë që iCloud mbështet).

Kjo metodë vlen për të gjitha gjenerimit iPhone running iOS 5 ose më vonë. Por ju duhet të dini se, kjo do të fshihet përmbajtjen aktuale dhe parametrat në iPhone tuaj të parë dhe pastaj të kopjoni të dhënat e vjetër. Kjo do të thotë në qoftë se ju keni disa mesazhe të reja, pasi ju aksidentalisht ka humbur SMS, atëherë ju mund të humbur tekstet e reja.

rivendosur iPhone nga iCloud backup

1. Në iPhone tuaj, shkoni tek Settings > I përgjithshëm > Software Update. Në qoftë se një version i ri i iOS është në dispozicion, ndiqni udhëzimet në ekran për të shkarkuar dhe instaluar atë.

2. Sigurohuni që ju keni një kopje rezervë të kohëve të fundit për të rivendosur nga.
Në iOS tuaj 8 pajisje: shkoni tek Settings > iCloud > ruajtje > Manage Storage, pastaj takoni një pajisje shënuar nën Backups të shohin datën dhe madhësinë e backup saj të fundit.
Në iOS tuaj 7 pajisje: shkoni tek Settings > iCloud > ruajtje & rezervë > Manage Storage, pastaj takoni një pajisje shënuar nën Backups të shohin datën dhe madhësinë e backup saj të fundit.

3.shkoni tek Settings > I përgjithshëm > Rivendos, pastaj takoni “Të fshihet të gjitha përmbajtjet dhe settings”.

4. Në Setup Assistant, të vazhdojë të “Konfiguroni pajisjen tuaj”, prekni rivendosur nga një Backup, pastaj të nënshkruajë në të iCloud.

5. të vazhdojë të “Zgjidh backup”, pastaj zgjidhni nga lista e backups në dispozicion në iCloud. Atëherë të dhënat në file backup do të restaurohen në telefonin tuaj.


Metodë 5: Rivendosur mesazhe humbur nga iTunes backup (Falas)

Kjo metodë është e aplikueshme për të gjitha pajisje iOS. Nëse ju nuk e çaktivizoni opsionin automatik sync në iTunes, ajo do të mbështetur telefonin tuaj çdo herë që synched iPhone tuaj me iTunes. Ju mund të lehtë të rifitoj mesazhet me ato backups.

rivendosur iPhone nga iTunes

1. Connect iPhone tuaj në kompjuterin që ka dosjen tuaj backup.
2. Drejtuar iTunes. Sigurohuni që kjo është versioni i fundit i iTunes.
3. Pas iTunes njohur iPhone tuaj, klikoni butonin Restore backup, ose zgjidhni File > Devices > Restore nga Kthehu lart. Nëse jeni duke përdorur iTunes 10.7 ose më parë, right click pajisjen nga lista dhe zgjidhni Restore nga Backup.

Por Disavantazhi i saj është i njëjtë si Metoda 4, Ju gjithmonë duhet të mbani backup tuaj iTunes deri në datën. Ose ju mund të humbni të dhënat tuaja të tanishme dhe parametrat që nga iPhone do të shlyhet plotësisht dhe të kthehemi në gjendjen e mëparshme.

Dhe nuk ka mënyra për të preview përmbajtjen në rezervë, gjithashtu nuk mund vetëm të mbulojë një pjesë të tyre. Pra, unë sugjeroj që të përdorin iPhone Data Recovery.

i lidhur: Si të shërohen fotografi humbur nga iPhone.

Share Button

 • mary

  Google Translate :)))

  • lovemediasoft

   ^ _ ^ , Kam shkruar në anglisht, dhe të përdorin plugin për të përkthyer në shumë gjuhë të tjera.

 • Pingback: shih fshihet SMS iphone | Dailystore()