kartë SD

Si mund të rifitoj fotografi fshihet nga një kartë memorie SD

“I fshirë aksidentalisht disa foto të cilat mendohet kanë qenë të ngarkuar, por ata nuk kanë qenë. Unë e di se kompjuteri nuk do të fshini plotësisht të dhënat zakonisht. Bën punën kartën SD në të njëjtën mënyrë? Çfarë mund të bëj për të marrë fotografitë e mia mbrapa?

Shumë njerëz mund të hasur probleme mësipërme, fshihet disa fotografi të rëndësishme gabimisht. Kështu si të shërohet fotot nga një kartë SD?

Ne e dimë se kur ju fshini disa përmbajtje në hard drive, ajo nuk është zhdukur, kompjuter vetëm të shënuar hapësirën si të përdorshëm përsëri dhe pastaj shkruaj mbi të vonë. Kartë SD është e njëjtë si hard drive, ju mund të përdorni SD Card Rimëkëmbjes software për të marrë të dhënat tuaja mbrapa, përfshijnë fotot tuaja fshihet.

Shkarkoni një version gjyq të dhënat reocvery ose Data Recovery për Mac dhe të instaloni atë.

Recover humbur ose fshihet Dhëna nga SD Card në 3 Hapat

Hap 1: Nisur programin dhe zgjidhni një regjim shërim

Run të dhënat e shërimit pas instaloni software në kompjuter ju. Zgjidhni mënyrën "humbur File Recovery" për të filluar.

shërim kartë SD

Hap 2: Zgjidhni kartën SD tuaj dhe të skanojnë

Ju do të shihni një listë të të gjitha hard drive dhe makinë lëvizshëm. Zgjidhni kartën SD dhe klikoni "Start" button për të filluar procesin e skanimit.

shërim kartë SD

Hap 3: shërohen fotografi fshihet

Software do scan kartën tuaj SD dhe të shfaqin rezultatet në një listë, të gjitha dosjet humbur do të ndahen nga kategori, vetëm të gjeni atë që ju dëshironi dhe klikoni "shërohen" button për të marrë fotot tuaja përsëri.

shërohen fotografi fshihet nga kartën SD

Këshilla: Ju mund preview fotot në listë para se të shërohet, dhe "Statusi" në listë përfaqëson mundësinë e shërimit. Për shembull, "Shkëlqyer" do të thotë se ka të ngjarë që do të rivendoset.

Share Button