recover data after iphone jailbreak

Si për të rivendosur të dhënave iPhone pas jailbreak

Unë do të humbasin të gjitha të dhënat e mia, nëse unë jailbreak iPhone tim / iPad

Së pari të dini, ju nuk do të humbni asnjë të dhënë nga jailbreaking për iPhone ose iPad. Jailbreaking heq kufizimet mbi IOS në mënyrë që ne mund të merrni qasje rrënjë në sistemin e file IOS dhe menaxher. Kjo nuk do të ju ndalojë nga e mbështetur ose syncing me iTunes. Por Jailbreaking i ndonjë mënyrë gjithmonë shkon rrezikun e humbjes së të dhënave.

Shiko edhe:
Si të jialbreak IOS 7.1.x me Pangu në Windows
Si të jailbreak IOS 7.1.x me Pangu për Mac

Si për të rivendosur të dhënave iPhone pas jailbreak

Fist të gjitha, të marrë një mjet të dhënat e iPhone shërim. Absolutisht ju gjithashtu mund të përdorni iTunes për të rivendosur të dhënat tuaja iPhone.

Hap 1: Shkarko iPhone Data Recovery (Mac përdoruesit klikoni këtu) dhe instalim. E cila është një program i besueshëm që mund të skanoni pajisjet tuaja dhe të shërohen kontakte të mëparshme, SMS, shënime, foto, video dhe më shumë.

Hap 2: Drejtuar programin pas instalimit të tij, zgjedhin mënyrën quajtur "Rimëkëmbjes nga iTunes Backup File". Dhe pastaj ju do të shihni një listë të të gjitha iTunes backup dosjet tuaja, përzgjidhni kartelën më të fundit backup dhe klikoni "Start Scan".

Hap 3: Pas scan, ju mund të preview të gjitha përmbajtjet e mëparshme në dosjen iTunes backup, zgjidhni ato që ju doni dhe klikoni "shërohen". Ju jeni rikthimin gjithë ata tani.

Prandaj, ju duhet gjithmonë backup jailbreak para. Kjo ju merr vetëm disa minuta, por ajo do të luajë një rol shumë të rëndësishëm në jetën tuaj.

Share Button