samsung-galaxy-s4

Si të Recover Lost fotot ose videot nga Samsung Galaxy S6 / 04/05

Siç e dimë, Samsung Galaxy S seri të ketë një aparat të mirë dhe ekran me rezolucion të lartë. Ju mund të merrni video me cilësi shumë të lartë & photos rreth vetes, ndajnë me miqtë tuaj dhe familjet, e cila është me të vërtetë e ftohtë.

Megjithatë, ka ende rreziqe për humbjen e foto dhe video në çdo kohë, për shkak të fshirja aksidentale apo gabimit të dhënave. Ju duhet të formojnë një zakon të mirë të backups rregullt. Atëherë ju nuk do të panik kur humbet diçka të rëndësishme. Edhe nëse ju nuk keni një kopje rezervë, ju ende keni mundësi të shërohen fotot ose videot duke përdorur Android Data Recovery.

Dr.Fone për Android është një vend të sigurtë & të lehtë për ta përdorur program android shërim të dhënave dhe mund të ju ndihmojë që të marrim ndonjë të dhëna të tilla si fotot, videos, Kontaktet, mesazhet me tekst, Dokumentet, muzikë & fotografi Arkivi etj. në Galaxy S6 tuaj / 04/05.

përgatitjet

1. Shkarko Android Data Recovery dhe të instaloni atë. (Windows version dhe Mac version)

2. Çrrënjosur telefonin tuaj Android. (Shiko edhe: Si për të çrrënjosur pajisjet Android.)

P.S. A nuk të përmirësuar në Android 6.0, sepse është e vështirë për të çrrënjosur.

Hapat për të shërohen të dhënave nga Galaxy S6 / 04/05

Hap 1, Lidhu Galaxy S6 tuaj / 5/4 Për PC
Fillimi Dr.Fone për Android, ju do të merrni dritaren primar poshtë. Ju lutemi të lidheni Galaxy tuaj me kompjuterin nëpërmjet një kabllo USB.

connect Galaxy S4 to computer

Hap 2, Aktivizo USB debugging (Fakultativ)
Nëse ju keni aktivizuar USB debugging në Galaxy S tuaj para, ju mund të kaloni këtë hap, tjetër ju do të shihni një dritare si më poshtë. Ju lutem Ndiqni shprehjen detajuar në dritare për të vendosur atë tani: Hyj “Cilësimet” > Kliko “Rreth Phone” > Trokitje e lehtë “Build numër” për 7 herë derisa të marrë një shënim “Ju jeni nën regjimin developer” ose “Mënyra Zhvilluesish është mundësuar” > Mbrapsht në “Cilësimet” > Kliko “Opsionet Zhvilluesa” > Kontrolloj “USB debugging”.

Për detaje, ju mund të lexoni këtë post: Si të Enable debugging USB në Devices tuaj Android.

enable usb debugging

Hap 3, Filloni skanim të dhënat në pajisjen tuaj
Pas mundësuar debugging USB, programi do të zbuluar pajisjen tuaj automatikisht. Pastaj Kliko “Fillim” për të analizuar të dhënat për pajisjen tuaj. Ju lutem vini re që ju do të më mirë që ta mbani baterinë më shumë se 20% para skanim.

scanning-lost-data

Shënim: Nëse pajisja juaj nuk është e rrënjosur më parë, programi do të fillojë skanimi direkt pas analizës. Ose ju do të duhet për të lejuar autorizimin program Superuser në ekranin e telefonit tuaj. Vetëm kliko “Lejoj” kur mesazhi pops jashtë në ekranin pajisjen tuaj. Pastaj të kthehet në kompjuterin tuaj, dhe klikoni “Fillim” në ekranin e programit të scan pajisjen tuaj.

allow superuser authorization

Shënim: Mos e shkëputni pajisjen tuaj gjatë skanimit, ose scan do të dështojnë. Nëse programi nuk fillon hetim për një kohë të gjatë, ju lutem provoni përsëri. Dhe disa pajisje të pranishëm “Lejoj” button për disa herë. Vetëm klikoni atë derisa ajo nuk duket përsëri apo program të fillojë scan.

do not disconnect device

Hap 4, Preview dhe shërohen
Procesi i skanimit do të marrë një kohë. Pastaj ju mund të preview të gjitha të dhënat e rikuperueshme të gjetura në scan rezultat renditura sipas kategorisë. Shëno ato që ju dëshironi dhe klikoni “Shërohem” për të ruajtur ato në kompjuterin tuaj.

preview and recover

Shënim: Kontaktet Deleted, mesazhet me tekst, dhe të tjera të tjetër janë shfaqur edhe në rezultat, dhe SMS fshihet dhe kontaktet janë treguar në të kuqe. Ju mund të veçanta ato me ngjyra.

Share Button