iOS-8

Si të shërohen grisi fotografi nga IOS 8

Aksidentalisht fshini fotot në iPhone tuaj ose iPad me siguri të bëjë që ju të çmendur. Më parë, ju do të mendoni se ata vetëm të shkuar. Por tani ne kemi një shans për të marrë ato përsëri.

Apple ka lëshuar iOS 8 beta për zhvilluesit për gërmime arkeologjike rreth dhe të zbuloni tipare të reja pak ditë më parë. Nëse keni shkarkuar dhe instaluar iOS 8, ju mund të gjetur se app Photo ka dy dosje të re të quajtur "të Shtuarat së Fundmi 'dhe' Deleted Kohët e fundit" nën Albumet. Si emri sugjeron, fotot ju mori vetëm është në dosje 'të Shtuarat së Fundmi' ndërsa dosje tjetër "Deleted Kohët e fundit 'përkohësisht mban fotot që keni fshirë kohët e fundit. Kështu, në qoftë se ju keni fshirë vetëm fotot ose imazhet tuaja nga aksidenti, ju lehtë mund të shërohen ato.

iOS8-photos-fundit-deleted

Nëse fotot që ju doni të shërohen nuk janë brenda këtë dosje, ju mund të përpiquni të shërohen ato nga backup tuaj iTunes, për aq kohë sa ata kanë qenë të mbështetura më parë. Ndiqni këto hapa të thjeshtë:

Hap 1: Hapur software iPhone Backup Extractor, të kaluar në "shërohen nga iTunes backup file 'në krye. Pastaj ju mund të shihni të gjitha iTunes tuaj fotografi rezervë të iPhone tuaj, iPad dhe iPod Touch i cili ka sinkronizuar ndonjëherë me iTunes (iTunes automatikisht do të kthehet deri pajisjet tuaja kur syncing). Zgjidhni një që ju dëshironi dhe klikoni 'fillojnë Scan' për të nxjerrë atë.

Hap 2: Kur scan është e përfunduar, ju mund të preview të gjitha të dhënat që backup file iTunes përmban. Ato janë të renditura nga lloje file. Ju mund të shihni fotot fshihen nën Fotografitë & kategoritë e videove. Mark fotot që dëshironi dhe klikoni “Shërohem” butonin për të ruajtur në kompjuterin tuaj.

Hap 3: Run iTunes dhe ri-sync fotot rikthehet në pajisjet tuaj.

Share Button

  • Jack chanel

    Faleminderit për të rimarrë të dhënave iphone që unë kurrë nuk e di !! I kanë zgjidhur këtë problem për të shërohen fotografi iphone, ju faleminderit shumë !!