iphone-5-photo-shërim

Si të shërohen grisi fotografi nga iPhone

Q: Kohët e fundit kam marrë një iPhone 4 dhe për fat të mirë janë snapping larg. Megjithatë, Unë fshini një peshë e fotografive nga gabimi që nuk dëshironi të fshini. Unë nuk kam bërë ndonjë backups nëpërmjet iTunes dhe as Photostream ose diçka të tillë. Pra, çfarë mund të bëj për të marrë fotografitë e mia mbrapa.

JohnJackRice

Q: I just synced over 2,000 photos from my camera roll on my iPhone 5S (running on iOS 8) to iPhoto on MacBook Pro Snow Leopard. When the prompt asked to delete photos on phone, I clicked yes. The application wasn’t working after a while so I force quit. When I launch iPhoto again, the photos were not there and half the photos on my camera roll were gone. When I try to sync iPhoto with my iPhone, it says 0 foto. How do I recover them?

h1kk1chan


Photos are not actually deleted

After you deleted photos on your iPhone, they are not gone, just you can’t see them. They are still be somewhere on the phone. And Apple doesn’t want people to access the data of deleted pictures. So we need a third party iPhone Data Recovery tool.

i lidhur:
How to retrieve text messages from iPhone
How to recover lost contacts from iPhone

Kujdes juaj Ju lutemi!
Before we start to recover the data, you should notice these:

 1. Set iPhone tuaj në fluturim mode dhe nuk e përdorin atë deri sa ju të gjeni ato fotot;
 2. Do not sync your iPhone with iTunes, iCloud or other third-party tools, shmangur "Fshihet foto" të overwritten nga të dhëna të reja.

6 Metodat për të rimarrë fotot fshihen nga iPhone

Këtu kemi prezantuar 6 ways to recover the lost or deleted photos from iPhone. Please read them and choose the one which may be suitable for your current situation. During the recovery process, we may need iTunes or iCloud backup.

 1. Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software
 2. Extract photos from iTune backup with iPhone Photo Recovery tool
 3. Recover deleted photos directly on the iPhone
 4. Retrieve deleted photos directly from iCloud (Falas)
 5. Restore lost photos from iTunes backup (Falas)
 6. Restore deleted photos on the iPhone running iOS 8 (Falas)

Metodë 1: Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software

This method is applicable to the case of people lost their photos but have an iCloud backup. Especially for those who lost their iPhone but want to get the photos back. It is suitable for all iPhone generation that running iOS 5 ose më vonë, including the latest iPhone 6 dhe 6 Plus.

Please download and install the iPhone backup extractor software before following the steps.

Hap 1: Choose the recovery mode and Sign in your iCloud

After installed the iPhone Photo Recovery, please running the program and choose the recovery mode of “Shërohen nga iCloud Backup Files”, then enter your Apple ID and password to login. Programi nuk do të mbajë të dhënat e llogarisë tuaj, Fjalëkalimi ose material në çdo kohë gjatë seancave tuaj.

ekstrakt fotografi nga iCloud

Hap 2: Download and analysis your iCloud backup

When you logged into iCloud, the program will list all iCloud backup files in your account. Choose the most recent one and click Shkarko, and then choose the type of files you would like to download, Kliko tjetër për të vazhduar. pas kësaj, you can scan the iCloud content. Kliko në fillimi Scan button to begin. Kjo do të ju disa kohë, please wait till the scanning process finished.

ekstrakt fotografi nga iCloud

Hap 3: Preview and recover the photos you want from the iCloud backup

The scanning will last a few minutes. Once stops, you can preview all the data in your iCloud backup file, like contacts, mesazhe, foto, notes and more. Kontrolloni ata dhe shënoni ato që ju duhet. Pastaj kliko Shërohem butonin për të ruajtur ato në kompjuterin tuaj. The program will prompt whether you want to put the recovered contacts, notes and messages back to your iPhone if it is connected with your computer during the recovery process.

ekstrakt fotografi nga iCloud


Metodë 2: Extract photos from iTunes backup with iPhone Photo Recovery tool

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iTunes. If you have lost your photos, don’t have your iPhone around. Or your phone was stolen. You want the photos back. So please look at here, we will introduce how to extract the iTunes backup file and found the photos you want. First download the iPhone Photo Recovery tool. It has Windows version and Mac version, please make sure download the right one.

Hap 1: Choose your iTunes backup and extract it

Run the program and switch to the mode of “Recover nga iTunes Backup Skeda”. Then all your iTunes backup on your computer will be found and listed. Select the one you want and click “fillimi Scan” to extract it.

extract photos from iTunes backup

Hap 2: Preview dhe të shërohen të dhënave të mëparshme

Pas një kohë, all data in the backup file will be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing items on your device. Për të ndarë ato, Ju lutemi të kthehet në “Vetëm shfaqur artikujt fshihet”. You can preview them and tick those photos you want. Pastaj kliko “Shërohem” buton. The contacts, notes and messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

extract photos from iTunes backup


Metodë 3: Direct scan and recover deleted photos on the iPhone

This method only applies to iPhone 4 dhe iPhone 3GS. If you don’t have iCloud backup or iTunes backup of your iPhone, or your backups are out of date, then the last method is to using iPhone Data Recovery software to scan the iPhone directly and try to find them. Please download and install the software first.

Hap 1: Connect iPhone tuaj në PC dhe Ekzekuto programin

Connect your iPhone 4/3GS to the computer, dhe drejtuar programin. You’ll see the main window as below. Switch to theAdvanced Modethrough the button at the lower-right corner.

iPhone Photo Recovery

You will be asked to follow the 3-step introduction to enter device scanning mode. The program will ask you to download a plugin before entering the iPhone device scanning mode.

iPhone Photo Recovery

Hap 2: Filloni scan procesin e kërkuar për fotot e humbura

Pasi ju të klikoni “Fillim” buton, and follow the steps to enter the device scanning mode. The program will analysis your iPhone for the lost data.

iPhone Photo Recovery

Hap 3: Preview dhe shërohen fotot fshihen nga iPhone

Pas skanimit, të gjitha të dhënat e gjetura janë shfaqur në kategori, ju mund të preview foto sipas zgjidhni roll Kamera ose Stream Foto. Tick those you want to get back and click “Shërohem” për të ruajtur ato në kompjuterin tuaj.

iPhone Photo Recovery

Shënim: Fotot gjenden këtu përmban fshihen dhe gjithashtu ato ekzistuese ende në iPhone. Nëse ju vetëm dëshironi të shihni fotot fshirë, rrëshqitje butonin në krye të ndarë ato: “Only display the deleted items.


Metodë 4: Retrieve deleted photos directly from iCloud (Falas)

Kjo metodë vlen për të gjitha gjenerimit iPhone running iOS 5 ose më vonë. If you lost photos just after backed up with iCloud. You can restore from iCloud backup directly.

Për shembull, you just deleted some photos by accident, but you have backed up the iPhone with iCloud yesterday and didn’t take any photo after that. Then you can restore those photos from the backup directly. Or You got your iPhone stolen, but want to get your photos back. If you have other iOS device like iPad, you can login your iCloud account on it, and restore the photos from the iCloud backup. The photos would be downloaded to your iPad. Here are the steps.

1. Në pajisjen tuaj IOS, shkoni tek Settings > I përgjithshëm > Software Update. Në qoftë se një version i ri i iOS është në dispozicion, ndiqni udhëzimet në ekran për të shkarkuar dhe instaluar atë.

2. Sigurohuni që ju keni një kopje rezervë të kohëve të fundit për të rivendosur nga.
Në iOS tuaj 8 pajisje: shkoni tek Settings > iCloud > ruajtje > Manage Storage, pastaj takoni një pajisje shënuar nën Backups të shohin datën dhe madhësinë e backup saj të fundit.
Në iOS tuaj 7 pajisje: shkoni tek Settings > iCloud > ruajtje & rezervë > Manage Storage, pastaj takoni një pajisje shënuar nën Backups të shohin datën dhe madhësinë e backup saj të fundit.

3.shkoni tek Settings > I përgjithshëm > Rivendos, pastaj takoni “Të fshihet të gjitha përmbajtjet dhe settings”.

Të fshihet të gjitha përmbajtjet dhe settings

4. Në Setup Assistant, të vazhdojë të “Konfiguroni pajisjen tuaj”, prekni rivendosur nga një Backup, pastaj të nënshkruajë në të iCloud.
5. të vazhdojë të “Zgjidh backup”, pastaj zgjidhni nga lista e backups në dispozicion në iCloud. Atëherë të dhënat në file backup do të restaurohen në telefonin tuaj.

rivendosur iPhone nga iCloud backup

Shënim: Before the restore from iCloud backup, you’ll have to erase all the content and settings from your iPhone. You may lose your new data and settings.


Metodë 5: Restore lost photos from iTunes backup (Falas)

Kjo metodë është e aplikueshme për të gjitha pajisje iOS. Nëse ju nuk e çaktivizoni opsionin automatik sync në iTunes, it will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. You can easily retrieve the photos with those backups.

1. Connect iPhone tuaj në kompjuterin që ka dosjen tuaj backup.
2. Drejtuar iTunes. Sigurohuni që kjo është versioni i fundit i iTunes.
3. Pas iTunes njohur iPhone tuaj, klikoni butonin Restore backup, ose zgjidhni File > Devices > Restore nga Kthehu lart. Nëse jeni duke përdorur iTunes 10.7 ose më parë, right click pajisjen nga lista dhe zgjidhni Restore nga Backup.

rivendosur iPhone nga iTunes

Shënim:
1. Ju gjithmonë duhet të mbani backup tuaj iTunes deri në datën. Or you may lose your new data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.
2. There is no ways to preview the content in the backup, and you can’t choose to recover part of them. This is the point that I think iPhone Backup Extractor does better than iTunes.


Metodë 6: Restore deleted photos on the iPhone running iOS 8 (Falas)

The latest iOS 8 has a new function on Photo app. You may found there are two new folders namedRecently Added” dhe “Recently Deletedunder Albums. As the name suggests, the photos you just got is in theRecently Addedfolder while the other folderRecently Deletedtemporarily keeps the photos you have recently deleted. Kështu, if you have just deleted your photos or images by accident, you can easily recover them. Tap into theRecently Deletedfolder and choose the one you need. pastaj takoni “Shërohem”. The photos would be moved to its original place.

recover deleted photos in iOS 8

Share Button

 • Frank

  ??Tenorshare iPhone????????????????????