iphone-5-photo-shërim

Si të shërohen fshihet shënime nga iPhone

Kam marrë shënime në klasën time duke përdorur app në iPhone tim, por një javë më vonë, kur unë u ktheva në shënimet ajo u fshi dhe shkuar. Unë e di se ishte në telefonin tim, sepse kam shikuar mbi atë pas klasës. A ka ndonjë mënyrë për të rimarrë atë? I kontrolluar në iCloud tim, por nuk kishte asgjë në atje.

Ndoshta ju keni takuar pyetje të ngjashme para. Kur doni të gjeni disa shënime të rëndësishme që keni bërë në telefonin tuaj, por ata janë zhdukur vetëm. Ju dëshironi që të marrë ato përsëri, por nuk e di se si. Mirë, Ky artikull do të ju tregojnë se çfarë duhet të bëni kur ju të gjeni shënimet tuaja të humbur.

3 Metodat për të Recover Notes humbur ose fshihet nga iPhone

Ne do të prezantojë tre metoda për situata të ndryshme. Ju lutemi zgjidhni një të drejtë për veten tuaj. Nëse ju keni të mbështetura telefonin tuaj para se të, ju mund të përpiquni ish dy metodat e. Apo ndoshta ju duhet të provoni një program 3-party, e cila nuk është e lirë. Por, ju lutem vini re se në qoftë se ju nuk jeni të sigurt që ju të mbështetur ndonjëherë telefonin tuaj, ju do të provoni më mirë Metoda e tretë e parë. Sepse rivendosjen nga iTunes ose iCloud backup mund të prishësh të dhënat në telefonin tuaj.

1. Restore nga iCloud Backup
2. Restore nga iTunes
3. Skanim iPhone dhe të përpiqemi për të tërhequr shënimet e humbur

Metodë 1: Restore nga iCloud Backup

1. Të fshihet iPhone tuaj, takoni Cilësimet > I përgjithshëm > Rivendos > Të fshihet të gjitha përmbajtjet dhe settings. Ju mund të kenë nevojë për të hyrë kodkalimin dhe fjalëkalimin Apple ID para se të fshihet gjithë përmbajtjen dhe settings. Pse do ta beja ate? Sepse e vetmja mënyrë për të rivendosur nga një backup iCloud është nëpërmjet Setup Assistant. Për të marrë në Setup Assistant në një pajisje që ju tashmë e ngritur, ju do të duhet për të fshirë të gjithë përmbajtjen në iPhone tuaj dhe të vendosur atë përsëri.
2. Kthejeni në pajisjen tuaj. Ju duhet të shihni një ekran Përshëndetje.
3. Ndiqni hapat në Asistent Setup iOS. Join një rrjet Wi-Fi dhe ndiqni hapat derisa ju shihni në ekran Device ngritur.
4. Prekni rivendosur nga një Backup iCloud. pastaj të nënshkruajë në të iCloud.
5. Zgjidhni një backup. Shikoni në datën dhe madhësinë e secilit dhe të marr më të rëndësishme. Pasi ju të zgjidhni një backup, transferimi fillon.
6. Nëse e keni blerë përmbajtje të iTunes ose App Store duke përdorur kartat e identitetit të shumta Apple, ju do të kërkohet që të nënshkruajë në me njëri-. Nëse ju nuk mund të mbani mend një fjalëkalim, ju mund të trokitje e lehtë të kaloni këtë hap dhe të hyjë më vonë.
7. Qëndro i lidhur. Nëse ju shkëputeni nga Wi-Fi para se procesi të përfundojë, procesi rivendosur pushimeve derisa ju reconnect. Dërgo procesin e kohë për të përfunduar. Rivendosja e nga një backup mund të marrë një kohë, në varësi të madhësisë së backup dhe shpejtësia e rrjetit.

të ngritur telefonin tuaj

Metodë 2: Restore nga iTunes

1. Lidheni pajisjen tuaj me kompjuterin që ju të ruajtur backup tuaj.
2. iTunes hapura. Nëse iTunes ju tregon se ka një update iOS, të marrë versionin e fundit.
3. Shko tek File > Devices > Rivendosur nga backup. Nëse jeni duke përdorur Windows dhe nuk shohin një File menu, shtypni butonin Alt.
4. Shikoni në datën dhe madhësinë e çdo backup dhe të marr më të rëndësishme.
5. Kliko rivendosur dhe të presin që procesi të përfundojë. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Metodë 3: Skanim iPhone dhe të përpiqemi për të tërhequr shënimet e humbur

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, you need to install an iPhone data recovery program first. There are many this kind of software on the market now, here we use Dr.Fone for example.
1. Download the program këtu. Or go to the official website.
2. Install it.
3. You’re supposed to install the latest version of iTunes. Për shkak se programi do të thërrasë funksionin e pjesshëm të iTunes. Por ju nuk keni nevojë për të drejtuar ata në të njëjtën kohë, dhe ajo është e mirë për të çaktivizoni sinkronizimin automatik në iTunes. (nisë iTunes > redaktoj > preferencat > Devices, Kontrolloj “Parandalimi iPods, iPhones, dhe iPads nga syncing automatikisht”.)
3. Connect iPhone tuaj të kompjuterit dhe të drejtuar Dr.Fone. By default, ajo do të zbuluar pajisjen tuaj iOS automatikisht dhe tregon dritare për “Shërohen nga pajisje iOS”.
shërohen shënime iphone-01
4. klikoni “fillimi Scan” button për të filluar skanimi iPhone tuaj për shënime fshihet ose humbur. Procesi i skanimit mund të zgjasë disa minuta. Nëse ju shihni se të dhënat që ju jeni duke kërkuar për të është atje, atëherë ju mund të klikoni “pushim” button për të ndaluar procesin.
shërohen shënime iphone-01
5. Pasi procesit të skanimit përfunduar, ju mund të shihni një rezultat scan. Data të dy të humbur dhe ekzistuese janë shfaqur në kategori. Ju mund të shpullë opsionin “Vetëm shfaqur artikujt fshihet” në ON. Duke klikuar lloj file në të majtë, ju mund të preview shënime fshihet. Dhe nuk është një kutinë e kërkimit në krye të drejtë, ku ju mund të kërkoni për një fotografi të veçantë nga shtypja e një fjalen.
shërohen shënime iphone-01
6. Kur ju të gjeni të dhënat që ju duhet, vetëm kontrolloni kutinë dhe e goditi “Recover për kompjuter” buton. Për mesazhet me tekst, iMessage, Kontaktet, dhe shënime, ju mund të zgjidhni për të “Recover për kompjuter” ose “Recover për Device”.

Kjo është e gjitha nga tri metodat e retrieving shënimet e humbura. Ne shpresojmë se kjo do të ju ndihmojë. Ju lutem vini re se në qoftë se ju të gjeni disa informacione të rëndësishme është e humbur, mos bej panik, por për të gjetur zgjidhje.

Share Button

  • jingporan

    Faleminderit për të rimarrë të dhënave iphone që unë kurrë nuk e di !! I kanë zgjidhur këtë problem për të shërohen Shënime Iphone, ju faleminderit shumë !!