recover deleted messages from android

Si të shërohen Mesazhet fshirë nga Samsung Galaxy S5 / S6

Q:”I fshirë aksidentalisht gjithë bisedën e mesazheve tekst në vend të 2 mesazhe specifike. Si mund të shërohen grisi mesazhet e mia? Ata nuk ishin të mbështetura nga re.” – kërkuar nga ariat89

Gjithkush mund të ndeshen me këtë problem. Pra, pyetja është, Si për të tërhequr mesazhet? Përgjigja është, restoring from the backup file is always the best solution if you have a good backup habit. But if you do not have a backup? Mos u shqetësoni, this article will provide you with a solution.

Shiko edhe: Si të Recover Lost foto ose video nga Samsung Galaxy S6 / 5/4

Why we can retrieve the deleted messages?

When you delete a message on your phone, in fact, it does not actually deleted but just be invisible. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

Si të marrim mesazhe fshihen nga Samsung Galaxy

Ne kemi nevojë për një program që mund të scan telefonin tuaj dhe të përpiqen për të marrë të dhënat mbrapa. Ka shumë ky lloj i softuerit, si Dr.Fone për Android, Aiseesoft, etj. Kështu që ju vetëm duhet të zgjidhni një prej tyre dhe ndiqni udhëzimet. Këtu ne do të përdorim Dr.Fone për Android si një shembull.

1. Shkarko programin Android Data Recovery këtu, ose Its website offical.
2. Çrrënjosur telefonin tuaj. (Shiko edhe: Si për të çrrënjosur Galaxy S5 tuaj)
3. Aktivizo debugging USB në telefonin tuaj.
4. Instaloni programin dhe drejtuar atë, pastaj lidheni Samsung tuaj Galaxy S5 për PC. Programi do të fillojnë të lidh pajisjen tuaj dhe kompjuterin tuaj. Një aplikacion i quajtur MobileGo do të instalohet automatikisht në telefonin tuaj për të garantuar proceset e lidhjes dhe shërim. Dhe ju lutem mos filloni ndonjë tjetër të menaxhimit të programeve Android gjatë këtij procesi.
të lidheni me kompjuterin galaktikë
5. Zgjidhni llojet e të dhënave që ju doni të skanoni për: Kontaktet, SMS, Shkrime Call, Mesazhet WhatsApp & attachments, Photos, Video, Audio, ose disa fotografi të tjera. Kontrolloni ata dhe klikoni Next për të vazhduar.
zgjidhni llojin e të dhënave
6. Zgjidhni një regjim magazinimi skanim: Skano për fotografi fshihet ose scan për të gjitha dosjet. Hit Next.
zgjidhni Modaliteti i skanimit
7. Klikoni butonin Start për të filluar skanimi.
8. Prisni për disa minuta derisa procesi përfundon. Programi do të japë të gjitha të dhënat e skanuar në listat. Zgjidhni të dhënat që duhet të mbulohen dhe klikoni Recover. Ju mund të zgjidhni një rrugë në kompjuterin tuaj për të ruajtur këto gjetën të dhëna si HTML ose TXT fotografi.
Shënim: Ato do të fshihen në ato portokalli dhe ekzistuese në të zezë. Ju mund të veçanta ato duke përdorur butonin më lart: Vetëm të shfaqur artikuj fshirë.
shërohen të dhënave fshihet

Share Button

 • disqus_jgdfkRwlBN

  The programme can´t detect my device! What to do? I have followed your options when it fails.

  • Do të

   What’s your phone model and the carried android version?

 • Genn

  Распечатка СМС (WhatsApp,Viber) nga 300r.
  Detailing thirrje 300r.
  Punch 300r Room.
  garanci!
  prova Real!
  Postpaid.

  sms-ya@live.ru