shërohen të dhënave nga iPad

Si të shërohen fotografi fshihet nga iPad

A keni fshirë ndonjëherë dosjet tuaja iPad apo humbur të dhënat tuaja? Këto nuk Recycle Bin në iPad tuaj, Ne nuk mund të prish fshini. Por ne mund të përdorni një shërim iPad software për të na ndihmuar.

iPad Data Recovery software është një mjet i palës së tretë, kjo na mundëson që të scan iPad direkt dhe të shërohen fshihet shënime, foto, videos, MUZIKAT, Kontaktet, kalendar dhe kështu me radhë, ajo punon edhe me iPad 1, iPad 2, iPad i ri dhe iPad 4, edhe iPad mini. Ju mund të zgjidhni për të rimarrë të gjitha të dhënat e humbura, ose vetëm të shërohen një lloj file që dëshironi. Është e deri tek ju!

Shkarko një version gjykim të lirë të iPad Data Recovery poshtë parë.

Si të shërohen fotografi fshihet nga iPad 1/2/3/4 / Mini Direkt ?

Hap 1: Lidhu iPad tuaj në kompjuter dhe scan

një) Për iPhone iPad iPad mini, iPad me ekran retinë, IPad i ri, iPad 2 Përdoruesit (iPad 1 përdoruesi mund të kaloni këtë të ardhshëm):
Pas instaluar shërim të dhënave iPad, drejtuar programin dhe të lidheni iPad tuaj me kompjuter. Ju do të merrni ndërfaqen më poshtë. Kliko madhe “fillimi Scan” buton, procesi i skanimit do të fillojë menjëherë.

shërohen të dhënave fshihet nga iPad

B) për iPad 1 përdorues:
Në qoftë se ju përdorni iPad 1, programi do të ju pyes për të shkarkuar një plug-in për herë të parë kur ju lidheni iPad tuaj me kompjuter. Dhe pas shkarkimit, ju duhet të merrni pajisjen tuaj në mënyrë DFU atëherë software mund të thellë scan pajisjen tuaj. Programi do të mësojmë se si për të bërë këtë:

1) Hold iPad tuaj dhe klikoni “Fillim” buton.
2) shtypur “pushtet” dhe “shtëpi” butonat në të njëjtën kohë për 10 sekonda.
3) lirimin e “pushtet” buton, por ende mbajnë mbajnë “shtëpi” button për një tjetër 15 sekonda.

shërohen të dhënave nga iPad

Hap 2: Kontrolloni rezultatet e scan dhe të zgjidhni të dhënat për të rimarrë

Procesi i skanimit do të marrë disa minuta. Ju mund preview të gjitha të dhënat që gjenden pas në fund të skanimit. Kontrolloni të dhënat që ju dëshironi, Pastaj Kliko “Shërohem” për të ruajtur të gjithë ata në kompjuterin tuaj.

preview dhe të shërohen fshihet ipad fils

Shënim: Data listuar këtu përfshin të dhënat fshihen dhe ato ende në iPad tuaj. Ju mund të rrëshqitje butonin për të shfaqur vetëm artikujt fshihet.

Share Button