dfu-mode

Si për të vënë iPhone tuaj, iPad dhe iPod touch në mënyrë DFU

Çfarë është mënyrë DFU?

DFU (Device Firmware Update) mode është një shtet që ju lejon për të vënë iPhone tuaj të ndërfaqe me iTunes, por nuk do të ngarkesës versionin e fundit të iOS ose bootloader mbi atë. Ky është ndryshimi kryesor midis mënyrë DFU dhe mënyrë të rimëkëmbjes.

mënyrë DFU ju lejon të ndryshoni dhe zgjidhni firmware që dëshironi të instaloni onto iPhone tuaj. për shembull, ju do të përdorni mënyrë DFU në qoftë se ju dëshironi të instaloni një version të mëparshëm iOS, jailbreak iPhone tuaj ose të zhbllokuar SIM tuaj. Nëse shërim standarde nuk është duke punuar për ju për të marrë pajisjen tuaj të kthehet në gjendje pune, DFU mund të ju ndihmojë jashtë.

Si për të hyrë në mënyrë DFU

1. Plug pajisjen tuaj në kompjuterin tuaj dhe zgjidhni iPhone tuaj nga lista e pajisjeve në iTunes.
2. Fikeni pajisjen.
3. Mbajtur butonin e energjisë për 3 sekonda.
4. Shtypni dhe mbani butonin Home duke vazhduar për të mbajtur butonin e energjisë. A kjo për 10 sekonda.
5. Lirimin butonin e pushtetit dhe të vazhdojë mbajtur butonin në shtëpi deri sa ju të merrni një popup nga iTunes që pajisja juaj është e njohur si në mënyrë të rimëkëmbjes.

Kjo eshte, ju jeni në mënyrë DFU. Ky proces punon për iPhone, iPod, dhe iPad kështu që nuk ka rëndësi se çfarë pajisje ju jeni duke përdorur iOS ju mund të përdorni këtë tutorial.

Si për të dalë mënyrë DFU

Nëse ju doni për të dalë mënyrë DFU, mbani të shtypur Sleep / Wake apo pushtet butonin dhe butonin Home të në të njëjtën kohë për të paktën dhjetë sekonda, derisa të shfaqet logoja e Apple.

Mbërthyer në mënyrë DFU

Në qoftë se ju merrni mbërthyer në mënyrë DFU dhe kanë nevojë për të marrë jashtë, vetëm të mbajë butonin e energjisë dhe në shtëpi butonin njëkohësisht derisa të shfaqet logoja e Apple. (Shiko edhe: Si të dal nga DFU Mode)

Share Button