lidhje 7 movie

Si për të luajtur MKV Video në Nexus 7 ( 2013 & 2012 )

Nexus 7 2brez RD është një tabletë shkëlqyer dhe kosto efektive. e saj e madhe 1,920 x 1,200 LCD panel IPS do të ju jap një kënaqësi të mrekullueshme vizuale. lidhje 7 mbështetja MPEG4, H.263, H.264 dhe DivX. Dhe ju gjithashtu mund të luajnë MKV, USHQIMI DHE PIJET, AVI, etj. duke instaluar një app video player tilla si MX Player nga Google Play apo Amazon Apps.

Pra në Google Nexus, atje jane 2 mënyra për të shikojnë filma në Nexus tuaj 7.

1. Blerje dhe shkarko filma nga Google Play dhe Amazon, ata janë optimizuar për Android tashmë, Nexus 7 1 ose 2 brez mund të luajnë ata direkt, sepse ajo përdorë Hard deshifrim për të luajtur atë. Kjo mënyra nuk ka nevojë për shumë burimeve të procesorit dhe bateri. Por pika e saj e dobët është can'y play shumë formatet video.

2. Instalimi i një video të tilla si MX Player ose Dice Player të cilat i përdorin internals e veta për të luajtur video, quajtur "Software Deshifrim". Ajo mbështet pothuajse të gjitha formatet video, ndërsa mbështetet më shumë në procesor kryesor, në vend se deshifrim hardware, dhe gjithashtu nevojë për më shumë fuqinë e baterisë.

Deshifrim hardware nick është qartë alternativa më e mirë për rishikim video, sepse ajo nuk ka kufizime në sa e madhe regjistrimin, dhe nuk do të thahet baterinë vetëm sa më shumë, por të jetë në gjendje të ketë aftësinë për të shfrytëzuar atë, Ne kemi për të kthyer video në llojin të cilin Nexus 7 mbështetur.

Hapat se si për të rregulluar çështjet e riprodhimit dhe të luajë fotografi MKV në Nexus tuaj 7

Hap 1: Shkarkoni dhe instaloni Video Converter Ultimate në kompjuterin tuaj

Video Converter Ultimate është një mjete të fuqishme video për të ju ndihmojë të konvertimin e video dhe DVD, madje shkarkimit YouTube & videoes Tivo dhe djegur video në DVD.

Hap 2: Importit të videos që dëshironi të programit

Drejtuar programin, dhe të vënë burim tuaj video në të. Ju mund lehtë të bëjë këtë duke klikoni "Shto Files" ose "DVD Load". Dhe ju gjithashtu mund të importojë video dhe DVD duke zvarritur media files direkt në programin.

kthyer MKV për Nexus 7

Hap 3: Set profilin për Nexus tuaj 7

Ju duhet të zgjidhni një profil para fillimit konvertimin. Zakonisht ju zgjidhni një profil format video, si MP4, AVI, USHQIMI DHE PIJET, etj. Dhe këtu, ju mund të zgjidhni profilin direkt duke zgjedhur modelin Device. Si kjo Video Converter Ultimate është e optimizuar për pajisjen më të njohura, smartphones dhe tableta.

lidhje 7 video format

Hap 4: Filloni konvertimin fotografi MKV për MP4

Pas parametrat e prodhimit të bëra. Ju mund të klikoni më i madh "Convert" button për të filluar procesin e konvertimit.

kthyer MKV për Nexus 7

Hap 5: Lidheni pajisjen tuaj me kompjuterin dhe transferimin filma të saj

Pasi konvertimit përfunduar, lidhur Nexus 7 në kompjuter dhe kopje videot mbi të pajisjen tuaj, atëherë ju mund të shikojnë filmat tuaj duke përdorur ndërtuar në videon app player pa stuttering / ngrirje / çështjet sinkronizimit.

Share Button