blu ray to xbox360

Si për të luajtur MKV Files në Xbox 360

Fotografi MKV kanë një cilësi të madhe video të si të mirë si Blu-rrezet. Ne mund të shkarkoni. Fotografi MKV nga interneti, ose gris një disk Blu-ray të MKV fotografi nga mjet Blu-ray Ripper të tilla si MakeMKV.

Dhe ne e dimë Xbox 360 është gjithashtu një media player i mirë në duke luajtur 720p dhe 1080p rezolutë në AVI, mp4, USHQIMI DHE PIJET, WMV, etj. Pa mbështetjen format MKV. Pra, nëse ju e keni shkarkuar vetëm disa video MKV HD nga interneti ose grabitur një disk Blu-ray film. Ju ende kanë një gjë për të bërë para se të shikuar videot MKV në Xbox 360: Convert fotografi MKV për H.264 MP4 parë.

Si për të kthyer MKV për Playing në Xbox 360 falas

Hap 1: Shkarkoni dhe instaloni Frena dore, Freemake ose video converters të tjera të lira. Të importuar fotografi MKV për programin.

shqyej MKV to MP4

Hap 2: Lloji destinacionin e fotografi video konvertuar. Sigurisht ju mund të klikoni 'Browse’ dhe për të identifikuar atë.

Hap 3: Zgjidhni H.264 MP4 si profilin e prodhimit.

shqyej MKV to MP4

Hap 4: Fillo 'Kliko' për të filluar MKV për të MP4 konvertimit.

Hap 5: Vendos skedarin e konvertuar video për Xbox 360 dhe të luajë në të.

Alternativë

Video Converter Ultimate - Optimizuar për Xbox 360, 1-klikoni për të kthyer video MKV, jo vetëm një video converter, një ripper DVD, por edhe një sobë me DVD, YouTube downloader.

Share Button