blu ray to xbox360

Si për të luajtur Blu-ray filma në Xbox 360

Xbox nuk është vetëm një lojë e mirë konsol, por edhe një media player i madh. Sepse ai ka një DVD drive, çdo Xbox 360 mund të luajnë filma DVD drejtë të dalë nga kutia, pa ndonjë programi të veçantë ose hardware e nevojshme.

Does Xbox 360 Play Blu-ray?

Me rritjen e popullaritetit të Blu-ray, ju mund të keni një koleksion të madh të Blu-ray disqe dhe dëshironi të përdorni tuaj Xbox tastierë për të luajtur atë. Megjithatë, keni gjetur të pamundur për shkak se ajo nuk ka një ndërtuar në Blu-ray disk. Kështu, is there any ways to play Blu-ray movies on the Xbox 360(Meqë ra fjala, the latest Xbox One has a Blu-ray drive). Yes, there is. We can convert the Blu-ray disc to the hard drive, then play it on the Xbox. And this article will show you the way to convert Blu-ray movies and play it with Xbox 360.

Para se të fillojmë, ne kemi nevojë

  • Of course Xbox 360 dhe një Blu-ray Drive.
  • Ne duhet të dini Xbox 360 Mbështetja 720p dhe 1080p rezolutë në AVI, mp4, USHQIMI DHE PIJET, WMV, etj. formate video.
  • Ne kemi nevojë për një Software Blu-ray Ripper për të kthyer në Blu-ray filma me ato Xbox 360 Formatet e pajtueshme Video. Blu-ray Rippers në treg janë të gjitha shareware, but you can try MakeMKV, të cilat mund të ju lejojnë të shqyej Blu-ray disqe për MKV(MKV gjithashtu nuk mbështetet nga Xbox 360) falas si së bashku si 30 ditë. Pastaj ju duhet të paguani.

Si të shqyej Blu-ray filma për Xbox 360

Hap 1:Importit të Blu-ray filma

Fut film disk Blu-ray në makinë, pastaj shkarkoni dhe të instaloni software më lart. Run software dhe klikoni "Disc Load" button në të majtë të lartë. Ju mund të zgjidhni ngarkesës disk BD dhe BD dosje, fotografi edhe IFO. Pastaj importit të Blu-ray filma që dëshironi të programit. Ju do të shihni një ndërfaqe si kjo më poshtë. (kliko për të zmadhuar imazhin)

convert blu ray movies to xbox 360

Hap 2: Zgjidhni profilin e prodhimit për Xbox 360

Kliko "Profili" kornizë dhe të zgjidhni një format për Xbox 360 në vijim drop-down-lista. Këtu zgjidhni "Xbox 360 H.264 HD Video (*.mp4)". Ky profil është e optimizuar për Xbox 360 tashmë. Zgjidhjen e saj default është 1280 x 720, ju lehtë mund të ndryshojë atë për të 1920 x 1080 duke kliko "Settings" butonin për të drejtën e "profilit". Parametra të tjera video të mund të redaktohen. Për shembull, Video codec, codec audio, bit rate, Proporcionet, 3d settings, etj.

xbox-profile

Hap 3: Filloni shkëlqyer Blu-ray filma për Xbox 360

Me të gjitha parametrat poshtë, klikoni më të madhe "Convert" butonin e për të filluar procesin e shkëlqyer Blu-ray filma në formatin MP4. Kur konvertimit kompleton, vënë videot në Xbox 360 dhe të luajnë atë. Tani gëzojnë.


Share Button