shikojnë DVD në Nexus 7

Si për të luajtur AVI fotografi në Nexus 7

Shumë njerëz kanë takuar probleme me luajtur disa fotografi avi në zakonshme. Ata kanë instaluar MXplayer ose BSPlayer, por ende ka një problem që disa prej tyre nuk do të luajë.

Ndoshta dosjet e vjetra avi nuk janë të mbështetur edhe nga ata lojtarë apo diçka të tjerëve. Metoda universale është për të kthyer në formatin AVI për Nexus 7 Formatet vetvetiu Video, ashtu si MP4. dhe, ju mund të zvogëlojë madhësinë video dhe të rregullojë parametrat video si normës bit etj. të përshtaten Nexus 7 më mirë, Unë mendoj se ju do të keni një rishikim të bukur me të.

Convert video avi për Nexus 7 nuk është e komplikuar. një Converter Video ( Converter Video për Mac ) mund ta bëjë atë mirë. Kjo app madhe na jep një paraprakisht e optimizuar për Nenus 7. Ju nuk keni nevojë të bëni ndonjë cilësimet e tjera me dorë dhe thjesht zgjidhni profilin e duhur me një klik.

Së pari shkarkoni versionin gjyqin e Video Converter ( Windows apo Mac )

Pastaj ndiqni hapat e mëposhtëm:

Hap 1: Drejtuar programin dhe shtoni fotografi AVI për të converter

Pas instaloni video converter, ju do të hyjë në ndërfaqen e parazgjedhur. atëherë, goditi "Shto Files" button në krye të majtë për të shtuar fotografi video, ose ju mund të drag dhe drop fotografi AVI direkt.

Convert AVI për Nexus 7

Hap 2: Zgjidhni paraprakisht e optimizuar për Nexus 7

Në të djathtë të softuerit. Kliko "Device tab", dhe zgjidhni "OHTERS" > "Vargun 7". I softuerëve kanë optimizuar paraprakisht për Nexus 7, direkt të zgjidhni atë pa ndonjë mjedise të tjera manuale.

lidhje 7 video formatD

Hap 3: Fillojnë të konvertohet AVI në Nexus 7

Pasi të zgjidhni formatin e prodhimit, Kliko "Convert" button për të filluar konvertimin. Në pak minuta, ju do të merrni një shënim duke thënë se të gjitha këto detyra janë kryer.

Convert AVI për Nexus 7

Hap 4: Transfer konvertuar video fotografi në Nexus 7

Ju mund të shpejt të gjeni këto fotografi të prodhimit nga "Folder Hapur". Pastaj lidheni Nexus tuaj 7 në kompjuter nëpërmjet kabllit dhe terhiq fotografi konvertuar në. Mirë, gëzojnë përmbajtjen e mrekullueshme videos tani.

Share Button