iphone-zakon-ngarkuar

FAQ: iPhone im nuk do të ngarkuar

iphone-zakon-ngarkuarWhat do you do if you find that you iPhone won’t charge? Maybe you think the battery is broken, and you need a new one. But in fact, ka disa gjëra që mund të ndërhyrë me aftësinë për të ngarkuar baterinë tuaj iPhone. Ju mund të provoni këto gjëra para se të zëvendësuar baterinë.

1. Kontrolloni USB port

Nëse iPhone juaj nuk mund të marrë një pagesë, kur jeni duke përdorur një port USB. Gjëja e parë që ju duhet të provoni është të plug në iPhone tuaj në një tjetër port USB ose një kompjuter tjetër. Në qoftë se kompjuteri i njeh dhe akuzat telefonin tuaj, që do të thotë port USB mëparshme është e thyer.

2. Kontrolloni kabllit USB

Ju duhet të kontrolloni kabëll USB tuaj. Kabllo USB është përdorur për të lidhur iPhone dhe kompjuteri ose mur ngarkues tuaj. Në qoftë se ajo ishte thyer, atëherë natyrisht ju nuk mund të kundërsulm. Këtu ju mund të përdorni Zëvendësimi metodë për të kontrolluar (të ndryshojë një kabëll USB). Nëse ju gjeni se problemi është kabllo USB, thjesht shkoni për të blerë një të re.

3. Kontrolloni Wall ngarkues

Edhe pse ngarkues mur rrallë shkon keq, ne kemi nevojë për të marrë këtë mundësi në konsideratë. Ju ende mund të përdorni metodën Zëvendësimi që të ketë një test. Huazimi ngarkues tjetër e njerëzve apo vetëm të ngarkuar iPhone tuaj nga kompjuteri juaj. Prandaj ne mund të shikoni nëse ngarkues mur është thyer.

4. Kontrolloni Voltage

Phone akuzuar kërkon një tension të caktuar. Ndoshta ju janë përdorur për të përdorur disa pajisje si tastierë për të ngarkuar telefonin tuaj, por nganjëherë kjo nuk mund të sigurojë tension të mjaftueshme. Pastaj telefoni juaj nuk mund të marrë një pagesë. Pra ju lutem sigurohuni që ju nuk jeni mbylljen iPhone tuaj në një tastierë, por në kompjuterin tuaj.

5. Restart iPhone

Reboot është mënyra më e zakonshme për të zgjidhur problemet e vogla. Ju mund të jetë i habitur në efikasitetin e saj. ndërkohë, ajo nuk mund të zgjidhë të gjitha problemet. Por kur ju të gjeni se telefoni juaj nuk mund të ngarkuar, pse nuk rinisni atë dhe ri-plug në pushtet. Kjo mund të ju jap një surprizë.

6. Përdorni Mode iPhone Rimëkëmbjes

Ndonjëherë zgjidhjen e problemeve më të ndërlikuara në iPhone tuaj kërkon hapa më të gjera. Restart nuk mund të dorëzojë këtë. Atëherë ju mund të bëni në telefon në mënyrë të rimëkëmbjes për të rivendosur të formuar një kopje rezervë ose në parametrat e fabrikës (do të fshijë të gjitha të dhënat tuaja). Kjo do të ishte një mënyrë e mirë.

7. bateria juaj është i vdekur

Nëse asnjë nga gjërat e mësipërme punës, për fat të keq, You bateria është i vdekur dhe duhet të zëvendësohet. Apple ofron një shërbim bateri për $79, Plus $6.95 anijeve. Në qoftë se iPhone juaj është i mbuluar nga një vit garanci të kufizuar Apple, AppleCare +, ose Plani i Mbrojtjes AppleCare, ju mund të zëvendësojë atë për të lira.

Share Button