jailbreak with pangu

Si të Jailbreak IOS 7.1.x me Pangu në Mac OS X

Si Pangu 1.1 është liruar, Mac mund të jailbreak IOS 7.1.x tani. Ndryshime heq referenca për PPSync dhe kineze pirat app dyqan, dhe shton English user interface.

Pangu është në përputhje me të gjitha iPhone përveç iPhone 3GS, të gjitha iPads përveç iPad 1, dhe iPod touch 5G running IOS 7.1 ose IOS 7.1.1. Këtu janë hapat për jailbreaking IOS 7.1.1 on Mac:

1. Para jailbreak, backup pajisjen tuaj me iTunes parë.

2. Shkarko software Pangu në kompjuterin tuaj Mac. Ju mund ta shkarkoni atë nga vendet e mëposhtme:
Pangu.io
iClarified.com
Pasqyrë 2
Pasqyrë 3

4. Instalo dhe drejtuar zbatimin Pangu.

5. Kur pajisja juaj iOS është identifikuar, klikoni “Jailbreak” button në anën e djathtë të dritares aplikimit.

Pangu jailbreak mac

6. Në pajisjen tuaj IOS, lundruar në Settings -> Përgjithshme -> Data & Koha -> Set Automatikisht -> OFF (slider gri).

Ndryshoni periudhën Pangu

7. Kur data dhe koha duket trokitje e lehtë atë dhe me dorë të cilësuar datën deri në qershor 2, 2014.

8. Pangu app do të jetë i instaluar në IOS. Hapur app Pangu dhe takoni Vazhdo.

9. Mbani pajisjen e lidhur dhe nuk e mbylli app Pangu ndërsa jailbreaking. Ky hap mund të marrë 10-15 minuta.

10. Pajisja juaj do të riniset herë të shumta deri jailbreaking është e plotë.

Ju mund të interesuar:
Si për të jailbreak iOS 7.1.x me Pangu për Windows
Si për të rivendosur të dhënat tuaja humbur pas jailbreak

Share Button