jailbreak with pangu

Si të Jailbreak IOS 7.1.x me Pangu 1.1 në Windows

Pangu ka përditësuar për të version 1.1, me një ndërfaqe anglisht dhe përmirësime të tjera. Veç kësaj, Mac version u lirua edhe.

Jailbreaking iOS 7.1.x untethered është tani një proces të thjeshtuar në sajë të Pangu. Pangu është kompatibil me iPhone 4/4S/5/5C/5S, iPads të gjitha me përjashtim të brezit të parë, dhe touch 5G iPod. Këtu janë udhëzime se si të jailbreak IOS 7.1.x me Pangu 1.1 në Windows:

1. Si gjithmonë, bëni një backup të ri të pajisjes tuaj iOS me iTunes para jailbreaking.

2. Shkarko software Pangu në kompjuterin tuaj. Ju mund ta shkarkoni atë nga vendet e mëposhtme:
Pangu.io
iClarified.com
Pasqyrë 2
Pasqyrë 3

3. Lidhë pajisjen tuaj në kompjuterin tuaj nëpërmjet kabllit USB.

4. Instalo dhe drejtuar zbatimin Pangu.

5. Pasi programi zbuluar pajisjen IOS, klikoni “Jailbreak” button në anën e djathtë të dritares.

dritare jailbreak

6. Kthejeni në pajisjen tuaj IOS, lundruar në Settings -> Përgjithshme -> Data & Koha -> Set Automatikisht -> OFF (slider gri).

7. Kur data dhe koha duket, trokitje e lehtë atë dhe me dorë të cilësuar datën deri në qershor 2, 2014.

Ndryshoni periudhën Pangu

8. Bar progres në kompjuter do të lëvizë, atëherë app Pangu do të instalohet. Hapur app Pangu dhe takoni Vazhdo.

9. Mbani pajisjen e lidhur dhe nuk e mbylli app Pangu ndërsa jailbreak është duke. Ky hap mund të shkojë deri në 15 minuta.

10. Pajisja iOS do të riniset herë të shumta, por një herë e plotë, atëherë pajisja juaj është plotësisht jailbroken. Herë që setted në hap 7 do të rishkruhet përsëri në Set automatikisht dhe jailbreak Cydia app dyqan do të jetë në ekran në shtëpi IOS.

Ju mund të interesuar:
Si për të jailbreak iOS 7.1.x me Pangu për Mac
Si për të rivendosur të dhënat tuaja humbur pas jailbreak

Share Button