import mts to fcp x

Si të importit MTS/M2TS Files të Final Cut Pro falas në Mac

Si fotografi MTS nuk mund të njihet nga Final Cut Pro, i cili u kap nga videokamera definicion të lartë. Çfarë duhet të bëj për të zgjidhur këtë çështje? Ky udhëzues do të mësojmë se si për të importuar video HD videokamera të FCP për përpunim të mëtejshëm në Mac OS X.

Çfarë është fotografi MTS

format MTS është një e zakonshme definicion të lartë (hD) video format aplikuar kryesisht në HD videokamera të tilla si Sony, kanun, Panasonic dhe JVC. Më specifikisht, kjo është një file extension të AVCHD (Avancuar Video Coding me definicion të lartë) Video. Pas importit në kompjuter, ajo do të tregojë deri M2TS.

MTS përgjithësi miraton H.264 video-kodim dhe AC-3 koduese audio, dhe mbështet 1080i dhe 720p, me standarde të plotë HD 1920 x 1080/1440 x 1080 për zgjidhjen e. Megjithatë, disa fotografi AVCHD nuk janë në përputhje me mjete të tilla si mac Compressor, iMovie dhe FCP etj. Ne kemi nevojë për të kthyer MTS për MOV MP4 parë, të cilat janë format Apple Quicktime zakonshme editable.

Si për të kthyer MTS / M2TS për MP4 për Final Cut Pro pa pagesë

Nëse MTS video juaj nuk është e njohur nga Final Cut Pro, ju do të duhet një mjete video converter për të shifroj MTS për MOV ose MP4.

frena dore është një zgjedhje e mirë. Kjo është një burim të hapur Video transcoder. Ju mund të përdorni atë për të kthyer fotografi tuaj MTS në formatin MP4, dhe pastaj importimin e tyre për të FCP për përpunim.

Import-MTS-to-FCP-frena dore

Convert MTS për QuickTime MOV në Mac

Si Frena dore nuk mund output format MOV. Kështu, në qoftë se ju doni format MOV prodhimit, ju keni nevojë për një tjetër program. Video Converter Ultimate është rekomandimi im. Ajo ofron shërbim me një ndalesë për të kthyer MTS / M2TS për të MOV, pa asnjë humbje të cilësisë, e cila është në përputhje me të gjitha versionet e Mac OS X(Mountain Lion dhe Mavericks), iMovie, dhe Final Cut Pro, etj. Ajo mund të rregullojmë çështjen e të pajtueshme dhe të kurseni kohën tuaj të çmuar.

Ky udhëzues do të ju tregojnë se si për të kthyer fotografi MTS për MOV në pc.

Hap 1: Instalo dhe drejtuar Video Converter Ultimate, fotografi import MTS.

Pas nisjen e programit, ju do të hyjë në “Kthej” Ndërfaqja nga default. atëherë, ju mund të shkoni në “Skedar” menu, dhe pastaj zgjidhni “Fotografi Load Media ...” Mundësia për të importuar MTS fotografi video tuaj, apo klikoni “+” button në këndin e poshtëm të majtë të shfletoni dhe shtoni dosjet që ju doni nga HD videokamera. Megjithatë, mënyra më e lehtë është të drag direkt & drop fotografi MTS për programin.

Hap 2: Zgjidhni formatin e prodhimit

Kliko dyfishtë up-shigjetë në pjesën e poshtme sipër të këtij programi për të hapur listën e saj format e prodhimit. këtu, Formatet e prodhimit në dispozicion janë kataloguar dhe: Devices, editing, hD & 3D, web Sharing, Video dhe Audio. Kliko “editing” kategori dhe zgjidhni FCP ndërsa ka gjithashtu ka iMovie, iDVD dhe të tjera profilin editing software.

Hap 3: Të fillojë Convert MTS për MOV

klikoni “Kthej” button në pjesën e poshtme të djathtë të programit për të filluar MTS për MOV konvertimit. Gjatë përparimit të konvertimit, ju lehtë mund të kontrollojë atë me pauzë apo anulojë. Kur të përfundojë konvertimit, ti mundesh të importuar fotografi konvertuar MOV për FCP për përpunim.

Share Button